Kommunikationsmedarbejder

Nationalmuseet
Nationalmuseet
Kommunikationsmedarbejder til Nationalmuseet
Nationalmuseet er midt i en spændende udvikling rettet mod at gøre museet i København til en attraktion af internationalt format, hvor dyb videnskabelig indsigt og forskningsbaseret viden går hånd i hånd med levende formidling.
Samtidig skærpes profilerne på museets mange besøgssteder rundt omkring i landet. Museet færdiggør i de kommende måneder arbejdet med en ny strategi, der skal lægge fundamentet for de kommende års udvikling.
 
Til at hjælpe med denne proces søger Nationalmuseet en erfaren og ambitiøs kommunikationsmedarbejder, som hovedsagelig skal fokusere på intern kommunikation, men også kommer til at bidrage til at løse eksterne kommunikationsopgaver.
 
Du bliver en nøgleperson i den fælles indsats for at skabe arbejdsglæde, samarbejde og klarhed over fælles mål i en organisation, der skal finde melodien igen oven på en afskedigelsesrunde og flere omstruktureringer i 2018. Stillingen er placeret i en ny central kommunikationsenhed under direktøren og med reference til lederen af enheden.
 
Arbejdsområde
Dine primære arbejdsopgaver bliver:
 • At udføre intern kommunikation i praksis med særligt fokus på at inddrage medarbejderne i at gøre Nationalmuseets nye strategi til virkelighed. Herunder produktion af indhold til museets intranet, gennemførelse af medarbejdermøder, redaktørfunktion på museets interne NatRadio mm.
 • At støtte organisationens ledere i kommunikationsspørgsmål med særligt fokus på løbende kommunikation af strategi og retning.
 • At fungere som skrivende intranet-redaktør med fokus på løbende intern nyhedsproduktion og hjælp til implementering af ny intranet-platform baseret på Sharepoint (lanceres januar 2019).
 • Derudover vil en del af dit arbejde bestå i at løfte en ekstern kommunikationsindsats for Københavns Kulturkvarter, hvis sekretariat og formandskab har til huse på Nationalmuseet. Du kan læse mere om Kulturkvarteret på www.kulturkvarter.com.
 
Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du:
 • Har en relevant kommunikationsuddannelse (journalist, cand.comm., cand.merc.(kom) eller lignende) og nogle års erfaring med intern kommunikation i en større organisation.
 • Har blik for strategi og planlægning, men især er en produktiv udførende kraft, der kan omsætte visioner og strategi til fængende og præcise historier i tekst og billeder.
 • Mestrer virkemidlerne i den journalistiske værktøjskasse, skriver i et flydende, fængende og sikkert sprog, men også har blik for billeder og grafik.
 • Har en stærk kommunikationsfaglighed, men samtidig evner at samarbejde med kolleger fra andre fagområder.
 • Er rutineret bruger af Power Point og forstår logikken bag intranetsystemer og CMS. Erfaring med brugen af SharePoint som intranet vil være en fordel.
 • Kan arbejde selvstændigt og trives lige godt på direktionsgangen, blandt forskere og blandt de mange medarbejdere, som dagligt giver vores gæster en god oplevelse på besøgsstederne.
 • Er fuld af gåpåmod og trives med at arbejde i en organisation midt i store forandringer.
 • Erfaring med kulturområdet og museumsverdenen er en fordel, men ikke et krav.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt. Løn og ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst i staten.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.
 
Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for fremme af ligestillingen blandt medarbejderne og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Send en ansøgning, meget gerne med vedlagte eksempler på egne kommunikationsprodukter og tekster via vores elektroniske rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.natmus.dk/job.
 
Ansøgningen skal være museet i hænde senest fredag den 25. januar 2019.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte leder af kommunikationsenheden Jacob Frische på jfr@natmus.dk eller 41 20 60 18.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Senest 25. januar

Frist: Senest 25. januar

Info

Virksomhed
Nationalmuseet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Jacob Frische
jfr@natmus
Telefon: 41 20 60 18
Website
Indrykningsdato
09-01-2019
Ansøgningsfrist
Senest 25. januar
Adresse
Nationalmuseet
Ny Vestergade 10
1471 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.