Tilbudskoordinator

MT Højgaard Danmark
MT Højgaard Danmark
Skarp tilbudskoordinator med procesfokus
Har du kundefokus, og er du god til at formulere dig skriftligt? Vil du være med til at skrive og udvikle vindende tilbud, så har vi jobbet til dig som tilbudskoordinator i MT Højgaard Danmark.
Lige nu har vi mange spændende tilbudsprojekter i pipeline, og vores kunder efterspørger i større grad tilbud, hvor ønsker til kvalitet, proces og projektorganisation er mindst lige så vigtige som pris. Vi vil særligt gerne i kontakt med dig, der brænder for at formidle målrettede tilbud i samarbejde med fagligt stærke kolleger.
 
Opgaver og ansvarsområder
Det hele starter med dig. Du får en central rolle i vores tilbudsprojekter, hvor dine input og skarpe pen kan få afgørende betydning for både processen og slutproduktet. Du bliver en del af vores tilbudssupport, der har solide kompetencer inden for tilbudsformidling, procesledelse og grafisk layout. Vi formidler målrettede tilbud til offentlige og private kunder, og vores bygge- og anlægsprojekter er sjældent ens. Vi bygger de rum, vi bor, lever og arbejder i.
 
Du får rollen som tilbudskoordinator med ansvar for processen og formidlingen på de projekter, du bliver tilknyttet.
 
Dine primære opgaver vil være at: 
  • Koordinere og udarbejde tilbud i tæt samarbejde med tilbudsteamet

  • Interviewe nøglepersoner og omsætte deres viden til målrettede tilbud, med kunden i fokus

  • Sætte tilbudsteksterne op i grafisk layout

  • Kvalitetssikre tilbuddet og sikre, at vi lever op til udbuddets krav

  • Udarbejde præsentationsmateriale og være sparringspartner for teamet i forbindelse med forhandlingsmøder og lignende.

Din faste arbejdsplads er vores hovedkontor i Søborg. 
 
Om dig
En af dine klare styrker er din skriftlige kommunikation, og det falder dig nemt at omsætte fakta og tekniske input til inspirerende og flydende tekst. Du er god til at afdække kundens behov og krav ud fra udbudsmaterialet og vores viden om kunden. Du arbejder struktureret og er god til projekt- og procesledelse. Det er en fordel, hvis du kender byggebranchen og har indsigt i tilbudsprocessen, men det er ikke et krav.
 
Du trives med en høj grad af ansvar og formår at bevare overblikket, når der er flere deadlines, eller planerne ændres undervejs. Du er struktureret og vedholdende og når altid i mål med opgaverne. Du elsker at vinde og gerne i samarbejde med mange forskellige typer mennesker – både interne og eksterne samarbejdspartnere. 
 
Du har mindst 5 års erfaring og er uddannet inden for kommunikation eller lignende – eller har en byggefaglig baggrund suppleret med en uddannelse inden for kommunikation. Du må gerne være vant til at arbejde i InDesign, da det er en integreret del af vores tilbudsarbejde. 
 
Vi tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk afdeling med et højt fagligt ambitionsniveau, et stærkt sammenhold og en udpræget holdånd. Vi har et godt arbejdsmiljø med faglige og sociale arrangementer. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mulighed for personlig og faglig udvikling
 
Ansøgning
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ditte Wedell Pape på telefon +45 2270 9514. 
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV hurtigst muligt og senest søndag den 26. september 2021. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. september

Frist: 26. september

Info

Virksomhed
MT Højgaard Danmark
Stillingsbetegnelse
Tilbudskoordinator
Kontakt
Ditte Wedell Pape
Telefon: 2270 9514
Website
Indrykningsdato
30-08-2021
Ansøgningsfrist
26. september
Adresse
MT Højgaard Danmark
Knud Højgaards Vej 7
2860 Søborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.