Kommunikationspartner

MT Højgaard
MT Højgaard
Senior kommunikationspartner
Er du skarp til at formulere komplicerede sager enkelt, og kan du strukturere og sætte retning på kommunikationen overordnet? Så kan du være vores nye senior kommunikationspartner i MT Højgaard, der er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder.
I MT Højgaard har vi igangsat en lang række initiativer for at styrke og transformere forretningen. Vi ønsker at være med til at sætte dagsordenen for fremtidens bygge- og anlægsbranche med teknologi, digitale værktøjer og helt nye måder at samarbejde på. Derudover er vores to ejere for nylig fusioneret til det børsnoterede MT Højgaard Holding.
 
Vi søger nu en senior kommunikationspartner, hvis væsentligste opgave bliver at bidrage aktivt til at støtte og styrke koncernens position og omdømme gennem transformationen. Vi har fokus på at skabe ærlig, fyldestgørende og forståelig kommunikation både internt og eksternt.
 
Om stillingen
I stillingen får du brug for alle dele af din kommunikationsfaglighed i rækken af udviklingsopgaver og daglige driftsopgaver.
Finansiel kommunikation og presse: Udførende på opgaver i årshjulet for den finansielle kommunikation, herunder projektleder på års- og delårsrapporter samt CSR-rapport. Udarbejdelse af presseberedskaber, meddelelser og præsentationer.
 
Intern kommunikation / digitalisering: Videreudvikling af vores Sharepoint-baserede intranet og løbende sparring og kommunikationsstøtte til digitaliseringsdagsordenen for både funktionærer og timelønnede.
 
Lederkommunikation: Sparringspartner og hands-on på lederkommunikationsaktiviteter og forandringskommunikation. Udvikling af nye initiativer indenfor lederkommunikation.
 
Teamleder: Du vil derudover få ansvaret for den daglige teamledelse af tre selvkørende kollegaer i en organisation med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Din rolle vil være som spillende træner, hvor du udover at varetage ansvaret for prioritering af teamets ressourcer supplerer teamet med dine unikke faglige kompetencer. Du vil referere til kommunikations- og HR-direktøren og have din daglige gang på koncernens hovedkontor centralt beliggende i Søborg.
 
Om dig
Dine kommunikative evner er indlysende stærke, og du begår dig let på mange forskellige niveauer i en sammensat virksomhed. Du trives med det daglige produktionsarbejde, men har overblik og arbejder strategisk og langsigtet.  Du har en videregående uddannelse inden for kommunikation og minimum otte-ti års relevant erfaring fra kommunikation i en børsnoteret virksomhed, hvorigennem du har skabt gode resultater med dit arbejde.
 
Du er en erfaren it-bruger og er vant til ubesværet at arbejde i Microsoft Outlook, Word, Excel og PowerPoint samt meget gerne på en Sharepoint-platform. Du har tilegnet dig dine første teamledererfaringer og trives i rollen som forandringsagent i en virksomhed præget af forandringer. For at få succes i stillingen er det desuden vigtigt, at du som person er engageret med et højt drive, arbejder proaktivt og har et veludviklet samarbejdsgen. Derudover er du naturligvis kvalitetsbevidst, velstruktureret og omhyggelig i dit arbejde.
 
Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og HR-direktør Ann-Louise Elkjær på telefon 20 33 86 93. Send os din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 28. maj 2019. 
 
MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. maj

Info

Virksomhed
MT Højgaard
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspartner
Kontakt
Ann-Louise Elkjær
Telefon: 20 33 86 93
Website
Indrykningsdato
13-05-2019
Ansøgningsfrist
28. maj
Adresse
MT Højgaard
Knud Højgaards Vej 7
2860 Søborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.