Student

MSD Danmark
MSD Danmark
Kommunikationsstud. til Policy & Communications hos MSD Danmark
Har du lyst til at arbejde med kommunikation for en af verdens største og mest innovative lægemiddelvirksomheder? Hos MSD Danmark søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper til kommunikationsopgaver i vores Policy & Communications-team.
Om jobbet
Som studentermedhjælper får du en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver i spændingsfeltet mellem virksomhedskommunikation, PR og politik i en af verdens førende lægemiddelvirksomheder. Policy & Communications-teamet har ansvaret for ekstern interessevaretagelse, der understøtter MSD’s position som en vigtig aktør i den danske sundhedssektor. Derudover har teamet også det overordnede ansvar for en intern kommunikation i MSD Danmark.
 
Du tilbydes en udfordrende  arbejdsdag med afvekslende opgaver inden for f.eks. PR, forberedelse af politiske møder, udarbejdelse af baggrundsnotater og intern kommunikation, hvor hovedfokus vil være. Du vil få høj grad af ansvar og selvbestemmelse, og det vil være en studenterstilling, hvor du vil kunne afprøve teori i praksis, og derved udvikle dine kompetencer inden for moderne virksomhedskommunikation.
 
Du vil indgå i et lille team af tre dygtige og engagerede kolleger, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Teamet arbejder på tværs af organisationen med særligt fokus på sygdomsområder som kræft og vacciner.
 
Dine opgaver
Som studentermedhjælper i Policy & Communications-teamet vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte 
 • intern kommunikation i form af f.eks. opdatering af intranet, organisering af månedlige fællesmøder samt kommunikation i forbindelse med de halvårlige cyklusmøder for hele MSD Danmark 
 • videreudvikling af vores hjemmeside ift. indhold og opsætning
 • understøttelse af MSD’s eksterne kommunikation på sociale medier
 • Udvikling af kommunikationsmateriale til eksternt brug og support på diverse politiske og PR-opgaver
 
Om dig
Du har færdiggjort de første 2-3 år af en uddannelse i kommunikation på universitet eller tilsvarende. Vi ser helst, at du har mindst 1½ år tilbage af dit studie. 
 
Vi ser gerne, at du 
 
 • har viden om og interesse for at arbejde med både intern og ekstern kommunikation
 • har forståelse for dansk politik og kender lidt til sundhedsområdet
 • har et højt fagligt niveau – og sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet
 • arbejder selvstændigt og udviser initiativ  
 • er god til at indgå i et team  
 • har stor erfaring med MS office-pakken – og meget gerne også WordPress
 • har dansk som modersmål og er flydende på engelsk
 
Derudover skal du kunne lide at have flere jern i ilden på en gang, og du skal evne at arbejde selvstændigt og detaljeorienteret med dine opgaver. Du er kreativ, men struktureret og er god til at prioritere opgaverne og tage ansvar. Og så skal du være god til at samarbejde med mange forskellige fagligheder.   
 
Information 
Hvis du er interesseret, så send os din ansøgning, CV, karakterudskrift og evt. andre relevante bilag til sofie.ustrup@merck.com senest 18. december 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie Ustrup fra Policy & Communications teamet på mailen ovenfor eller på eller på +45 20629253.
 
Om MSD
MSD er en af verdens største medicinalvirksomheder, som siden 1851 har arbejdet for at forbedre menneskers liv og helbred. Virksomheden har en bred portefølje af produkter indenfor bl.a. kræft, vacciner, HIV og hepatitis C. Læs mere om MSD i Danmark og virksomhedens arbejde på www.msd.dk eller besøg vores sociale medie-kanaler:
 
 
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 18. december kl. 12.00

Frist: 18. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
MSD Danmark
Stillingsbetegnelse
Student
Kontakt
Sofie Ustrup
sofie.ustrup@merck.com
Telefon: +45 20629253
Website
Indrykningsdato
27-11-2019
Ansøgningsfrist
18. december kl. 12.00
Adresse
MSD Danmark

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.