PR- og kommunikationsrådgiver

Molecule Consultancy
Molecule Consultancy
Molecule søger kommunikationsrådgiver med en skarp pen og interesse for sundhedsformidling
Molecule søger kommunikationsrådgiver med en skarp pen og interesse for sundhedsformidling

Brænder du for formidling af den gode historie, kan du vinkle det komplekse skarpt og præcist, og formår du at rive kunder, journalister og kollegaer med i dit pitch? Siger du samtidig ja tak til en varierende hverdag i et højt tempo sammen med spændende kunder og kompetente kollegaer, der alle arbejder inden for life science og sundhed - så har vi jobbet til dig. 

Molecule Consultancy er et 360-graders konsulenthus, hvor vi lever og ånder for life science- og sundhedskommunikation. Vi er i rivende vækst og på udkig efter en erfaren og selvkørende konsulent, der har lyst til at være en bærende del af vores PR- og Engagement team.

Vi kan tilbyde et job fyldt med spændende og varierende kommunikationsopgaver inden for public relations og engagement. Vi leverer aldrig hyldevarer, men tager afsæt i tung erfaring og indsigtsfulde analyser, strategier, der sætter retning og prioriterer, og kreative løsninger der skaber opmærksomhed og resultater. PR, mediehåndtering og skriveopgaver er en central del af jobbeskrivelsen, men som en del af Engagement-temaet kan du også forvente at blive inddraget i opgaver med overskrifter som events, fokusgrupper, budskabstræning eller corporate LinkedIn-profilering.

 

Hvordan ser vore drømmekandidat ud?

  • Du har minimum 5 års erfaring fra bureau eller en kommunikationsstilling i en relevant virksomhed.

  • Du er en spirende seniorrådgiver, der med integritet og troværdighed kan rådgive og hjælpe kunder og kollegaer med store og små kommunikationsopgaver. 

  • Du behøver ikke være uddannet journalist, bare du kan lide at skrive og gør det godt.

  • Du har et skarpt blik for den gode historie, kender det danske mediebillede og kan pitche historier og håndtere journalister. Har du tidligere arbejdet med sundhedsområdet, er det kun en fordel.

  • Du trives med mange forskelligartede opgaver, der varierer i kompleksitet og omfang, og går til dem alle med nysgerrighed, kreativitet og sans for detaljen.
     

Som kommunikationsrådgiver hos Molecule kan vi tilbyde dig et job, hvor du selv er med til at sætte

rammerne for dit arbejde. Hos os er der på alle måder højt til loftet med plads til at udfordre, videndele og sparre med et team af dedikerede og erfarne sundhedskommunikatører, der med vidt forskellige faglige baggrunde brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Du vil indtræde i et miljø, hvor faglighed, kvalitet og service står højt på dagsordenen. Vi løber hurtigt men har det sjovt, mens vi gør det, og prioriterer, at der også skal være plads til livet udenfor.

Kan du allerede nu se din karriere spire og vokse hos os, så send en motiveret ansøgning og CV til director og partner, Charlotte Tauber. Deadline 9. juli 2021. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

 

E: ct@moleculeconsultancy.com M: 40 94 11 10

 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt dog senest 9. juli 2021

Frist: Snarest muligt dog senest 9. juli 2021

Info

Virksomhed
Molecule Consultancy
Stillingsbetegnelse
PR- og kommunikationsrådgiver
Kontakt
Charlotte Tauber
ct@moleculeconsultancy.com
Telefon: 40941110
Website
Indrykningsdato
11-06-2021
Ansøgningsfrist
Snarest muligt dog senest 9. juli 2021
Adresse
Molecule Consultancy
Dampfærgevej 27-29, 5. sal
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.