Studentermedhjælper

Molecule Consultancy
Molecule Consultancy
Kommunikationsstuderende
Brænder du for sundhedskommunikation, der gør en forskel? Med et studiejob hos Molecule Consultancy får du mulighed for at lære at kommunikere til en bred vifte af sundhedsinteressenter via forskellige kanaler - med fokus på digitale og sociale medier – i et kommunikationsbureau specialiseret i life science.
Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af udarbejdelse af strategi, kommunikation og implementering af indsatser på sociale medier, herunder kreativt arbejde på kampagner, ad spend og social media community management. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med indholdsudvikling til forskellige digitale platforme samt digital projektledelse. Du kan forvente en varieret arbejdsdag med opgaver indenfor forskellige kommunikationsdiscipliner samt en bred kontaktflade både internt og til kunder. Ansvar og selvstændighed vil vokse i takt med din udvikling.
 
Vi tilbyder et studiejob med en stejl læringskurve, hvor du sammen med 10 ambitiøse, team-orienterede og søde kollegaer får muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest interessante kunder.
 
Om dig  
Vi søger en kandidatstuderende indenfor kommunikation, som har et par år tilbage af sit studie. Vi forestiller os, at du læser Cand. Merc. Comm, Cand. Comm. eller lignende. Du kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø, og at du er fyldt med initiativer og kreative idéer, som du kan omsætte til kommunikation.
 
Vi forventer, at du:
  • har en naturlig interesse for sociale medier, samt erfaring med de mest kendte sociale medier og social media management platforme
  • kan skrive fængende og udvikle engagerende indhold i tæt samspil med Molecules designere
  • kan koordinere komplicerede opgaver med involvering af mange forskellige stakeholders
  • besidder en høj æstetisk/grafisk sans
  • ikke er bange for at kaste dig ud på ukendt territorium for at finde den bedste og helt rigtige løsning for en kunde
  • får energi af at have travlt, er ansvarsfuld og går aldrig på kompromis med kvaliteten
 
Du er samarbejdende, ambitiøs og nysgerrig. Det er vigtigt, at du interesserer dig for life science området og har lyst til at arbejde intensivt med det.
 
Det praktiske
Studiejobbets arbejdstid er ca. 15-20 timer om ugen, som vi tilrettelægger, så du også har tid til dine studier og eksamener. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og en centralt beliggende arbejdsplads i skønne lokaler på Østerbro.
 
Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV senest den 19. august til shs@moleculeconsultancy.com. Vi holder samtaler løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director of Digital Communications Susanne Holm Schäffer på mobil: 61 63 77 10.
 
Molecule Consultancy
Molecule Consultancy er et kommunikationsbureau specialiseret i life science. Vi er betroede rådgivere for en bred vifte af healthcare kunder, fra big pharma til biotech startups, og har arbejdet indenfor alle sygdomsområder – fra de mest akutte til de kroniske, de sjældne til de helt almindelige. Molecule Consultancy bor på Østerbro i København. Læs mere her: http://www.moleculeconsultancy.com/
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. august

Frist: 19. august

Info

Virksomhed
Molecule Consultancy
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Susanne Holm Schäffer
Telefon: 61 63 77 10
Website
Indrykningsdato
05-08-2019
Ansøgningsfrist
19. august
Adresse
Molecule Consultancy
Dampfærgevej 27-29, 5. sal
2100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.