SoMe-konsulent

Mødrehjælpen
Mødrehjælpen
Barselsvikar: SoMe-konsulent med presseerfaring
Vil du være med til at give sårbare gravide og børnefamilier en tydeligere stemme i den offentlige og politiske debat? Til et barselsvikariat søger vi søger en dygtig SoMe-konsulent med presseerfaring, som kan sætte en dagsorden på de sociale medier og skabe folkelig og politisk opbakning til Mødrehjælpens sag.
Mødrehjælpen leder efter en dygtig kommunikatør, der er stærk på SoMe - både på content og teknik – og som samtidig har erfaring med pressehåndtering og fortalerarbejde og derfor kan koble de tre områder sammen, så Mødrehjælpens budskaber står klart og tydeligt på vores SoMe-kanaler og i pressearbejdet.
 
Jobbet
Du bliver en del af Mødrehjælpens afdeling for Politik, Udvikling og Kommunikation, og du får et tæt samarbejde med hele Mødrehjælpens organisation. Du får ansvar for vores SoMe-kanaler i et tæt samarbejde med Fundraisingafdelingen. Her skal du sikre, at vi fremtræder med en klar og sammenhængende stemme i vores SoMe-kommunikation til fordel for sårbare gravide og børnefamilier.
 
Du får ansvar for at
 • Vedligeholde og udvikle vores profiler på de sociale medier
 • Analysere, optimere og rapportere på vores SoMe- og presseindsats
 • Producere engagerende content med fokus på Mødrehjælpens fortalerindsats
 • Overvåge vores kanaler og besvare henvendelser fra vores følgere
 • Bidrage med nyheder og artikler til moedrehjaelpen.dk
 
Herudover vil du indgå i det daglige pressearbejde. Du kommer derfor også til at skrive pressemeddelelser, debatindlæg osv., og du skal være med til at udvikle vores relationer til medierne.
 
Vi får også brug for dig i forbindelse med Mødrehjælpens kampagner – bl.a. vores årlige juleindsamling.
 
Om dig
Du er en dygtig og struktureret SoMe-ekspert med en kommunikationsfaglig baggrund, eller du kan have en journalistisk baggrund med solid hands on-erfaring med sociale medier. Du har en veludviklet sans for politik og tænker strategisk i dit kommunikationsarbejde.
 
Du interesserer dig for moderne, engagerende politisk kommunikation og følger aktivt med i udviklingen og tendenserne på området. Har du kendskab til det sociale område, vil det absolut være en fordel.
 
Du er en god og konstruktiv kritiker, der går efter de bedste løsninger. Derfor sætter du en ære i at tage målgruppernes perspektiv, se på Mødrehjælpen udefra og kvalitetssikre kommunikationen med dét udgangspunkt.
 
Vi lægger også vægt på, at du er kreativ og nytænkende i din tilgang til SoMe. Og så er du en god kollega, der bidrager til afdelingens og Mødrehjælpens gode trivsel.
 
Derudover:
 • Du har din SoMe-værktøjskasse helt i orden og kan selv udarbejde indhold af høj kvalitet – optage og klippe film, redigere i Photoshop, segmentere, målrettet osv.
 • Du har styr på algoritmerne, Google Analytics og de andre værktøjer, der er nødvendige for sikker og pålidelig afrapportering.
 • Du arbejder hjemmevant med politisk og engagerende indhold på Facebook og Twitter og kan spotte nye muligheder på disse og andre sociale medier.
 • Du interesserer dig for det velfærdspolitiske område, og du har sans for at identificere og udvikle relevante budskaber og historier til Mødrehjælpens SoMe-kanaler.
 • Du har en skarp og hurtig pen, du skriver et godt og korrekt dansk, og du kan tilpasse og formidle kompliceret stof på tværs af målgrupper, medier og platforme.
 • Du har erfaring med og talent for indsalg til redaktionerne.
 
VI tilbyder et fleksibelt job i et tværfagligt arbejdsfællesskab: Et engageret team af gode, dygtige kolleger, der alle arbejder professionelt for en rigtig god sag. Afdelingen for Politik, Udvikling og Kommunikation består af i alt 8 medarbejdere. Vi lægger vægt på et godt arbejdsfællesskab – både fagligt og socialt – hvor vi sparer med hinanden og hjælper hinanden, når der er travlt.
 
Løn, ansættelsesforhold mv.
Stillingen er et barselsvikariat. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Arbejdsstedet er Mødrehjælpen, Abel Cathrines Gade 13, 1654 København V.
 
Vi håber på opstart den 1. marts eller så snart som muligt.
 
Du vil referere til afdelingschefen for Politik, Udvikling og Kommunikation.
 
Løn- og ansættelsesforhold bygger på gældende overenskomst for AC’ere i Mødrehjælpen.
 
Få mere at vide om stillingen
Ring til afdelingschef for Politik, Udvikling og Kommunikation, Flemming Schultz på tlf. 2892 0060.
 
Ansøgningsfrist 
Søg stillingen via vores hjemmeside www.moedrehjaelpen/job.dk senest mandag d. 21. januar 2019 kl. 12. 
 
Vi forventer at afholde 1. og 2. samtalerunde i løbet af ugerne 4-5 (24. – 30. januar 2018).
 
Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. januar

Frist: 21. januar

Info

Virksomhed
Mødrehjælpen
Stillingsbetegnelse
SoMe-konsulent
Kontakt
Flemming Schultz
Telefon: 28 92 00 60
Website
Indrykningsdato
20-12-2018
Ansøgningsfrist
21. januar
Adresse
Mødrehjælpen
Abel Cathrines Gade 13
1654 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.