Communication Officer

Mission Øst
Mission Øst
Communication Officer til Mission Øst
Nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst søger en erfaren og engageret kommunikationsmedarbejder, der vil være med til at formidle, synliggøre og styrke Mission Østs arbejde og brand blandt støtter, donorer og befolkningen generelt.
Du vil indgå i et team med en kommunikationschef, en digital kommunikationsmedarbejder, en grafiker og en pressekonsulent, og samarbejde tæt med fundraiser- og administrationsafdelingen placeret i Hellerup, samt programafdelingen i Bruxelles. 
 
 
Opgaver og ansvarsområder
Du mestrer opgaver inden for kommunikationsstrategi, markedsanalyse, krisekommunikation, politisk kommunikation m.m., samt journalistik, pressearbejde og projektledelse.
Du bidrager med idéudvikling, grundig research, journalistisk materiale til både print, digitale og sociale medier, og versionerer statistik, facts og cases til storytelling i artikler, nyheder, kampagne- og pressemateriale. 
Du er både projektleder og skribent på fire magasiner årligt, samt en årsrapport på engelsk. Derudover vil du også være projektleder på udvalgte kampagner og events, og styre den årlige YouGov-analyse samt vores interne SurveyMonkey analyser.
Du kan idéudvikle og styre produktionen af kommunikationsmaterialer og PR-materialer, samt korrekturlæse både på dansk og engelsk. 
 
 
Kompetencer:
  • Du har en uddannelse i journalistik og kommunikation og har dokumenteret arbejdserfaring.
  • Du har god erfaring med projektledelse.
  • Du har teknisk og digital forståelse, og arbejder godt med digitale og sociale medier, video og foto m.m.
  • Du er flydende i mundtligt og skriftligt engelsk.
  • Du har erfaring fra en international NGO-indstilling.
  • Du er en stærk teammedarbejder med gode samarbejdsevner, humor og personligt overskud.
  • Du har forståelse for Mission Østs værdier, og kan navigere i en travl hverdag i en international organisation.
 
Du skal sende din ansøgning på dansk og dit cv på engelsk, samt udfylde ansøgningsskema på www.missioneast.org/vacancies. Ansøgningen skal sendes senest d. 3. juni 2019. Ansættelse vil være med begyndelse snarest mulig og senest d. 1. august.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Hans-Jørgen Knudsen på hans-jorgen.knudsen@missioneast.org eller kommunikationschef Karen Bendix på karen.bendix@missioneast.org.
 
 
Læs mere om Mission Østs arbejde på www.missioneast.org
Mission Øst er en international nødhjælps- og udviklingsorganisation grundlagt i Danmark. Vi arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at organisere og hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp. Mission Øst er certificeret af Core Humanitarian Standards.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. juni

Info

Virksomhed
Mission Øst
Stillingsbetegnelse
Communication Officer
Kontakt
Website
Indrykningsdato
16-05-2019
Ansøgningsfrist
3. juni
Adresse
Mission Øst

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.