Head of digital and content

Miljø og Fødevareministeriet
Miljø og Fødevareministeriet
Head of digital and content til Miljø og Fødevareministeriet
Vil du føre an på ministeriets digitale rejse mod bedre indhold på SoMe? Kan du planlægge kampagner og sørge for synergi med vores hjemmesider? Og har du i tidligere jobs opnået gode resultater?

Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive en del af Presse og Koncernkommunikation i Miljø- og Fødevareministeriets departement, hvor vi arbejder med presse, web, kommunikationsopgaver og taler for to ministre og én koncern. Vi kan tilbyde et godt fagligt og professionelt fælleskab. Dine nærmeste kolleger er eksperter i pressehåndtering, foto, videokommunikation, strategisk kommunikation og taleskrivning, og sammen har vi ansvaret for ministeriets forskellige platforme i et kontor, hvor opgaverne er mange, deadlines er stramme, og humøret er højt.

Bred digital forståelse og god til analytics
En af de dine opgaver bliver at revidere og arbejde med vores digitale strategi og sætte tonen i tæt samarbejde med ministeriets fem styrelser. Du vil være involveret fra udvikling, til planlægning, eksekvering og ikke mindst effektmåling.

Du skal være i stand til at planlægge, koordinere, strukturere og eksekvere SoMe-kampagner, der skal produceres inhouse. I tæt samarbejde med dine presse- og kommunikationskolleger optimerer du kampagneindholdet. Du følger op på kampagneplaner og indsatser og står for effektmåling samt optimerer trafikken på vores hjemmesider og SoMe-kanaler. Hvert opslag tæller. En anden vigtig opgave er også at give sparring på det gode opslag og kunne rådgive om nye tendenser, formater og algoritmer i kontoret. En mindre arbejdsopgave bliver selv at producere indhold.

Som vores kommende Head of digital and content kommer du derfor til at anvende din brede digitale forståelse til at guide kolleger og styrelser videre på den digitale rejse, så vores arbejde opnår den største værdi for organisationen og borgerne.

Resultatorienteret, målrettet og god til at samarbejde
Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være en kandidatuddannelse inden for kommunikation, men vigtigst er dine erfaringer. Vi leder efter dig, som kan fremvise resultater fra en lignende stilling i en større organisation eller har dokumenteret erfaring fx fra et bureau. Du er naturligvis hjemme i SEO, addwords, og færdes hjemmevant i administrationsmodulerne på Facebook, Instagram, LinkedIn mv. og er erfaren i kampagneplanlægning på sociale medier.  

Som person brænder du for dit arbejde. Du er:

 • Struktureret og målrettet. Du får en stor kontaktflade, og kommer til at arbejde med en bred række opgaver. Det er derfor vigtigt, at du kan prioritere og er en god afslutter.
   
 • Udadvendt og fleksibel i dit samarbejde. Dine evner til at netværke og samarbejde kommer dig til gavn i et tæt samarbejde med vores styrelser og interessenter på området. Det er afgørende, at du er god til at være opsøgende i dit samarbejde. Måske du har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har skulle lytte til, tale med og involvere andre?
   
 • God til at lære fra dig. Du kommer til at give sparring, rådgive og inspirere kollegaer og samarbejdspartnere. Du skal derfor trives med at lære fra dig.
   
 • Ambitiøs, selvstændigt drive og en god gennemslagskraft. Vi vil være de bedste på Slotsholmen. Du skal derfor være blandt de bedste til det, du gør. Du bidrager til det høje niveau, vi stræber efter. Du er derfor proaktiv, står godt i din person og brænder for din faglighed.
   
 • Veludviklet forståelse for de beslutningsprocesser, som kendetegner en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsevilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for individuel lønforhandling alt efter kvalifikationer. Ansættelsen er på fuld tid pr. 1. juni 2020 eller snarest.

Du ansættes i Miljø og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, med tjenestested indtil videre i departementet, Presse og Koncernkommunikation, Slotsholmsgade 12, København K.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte presse- og kommunikationschef Mette Thorn på tlf. 2561 7170 og høre mere om jobbet.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse senest torsdag den 16. april 2020. Medsend gerne links til resultater/kampagner.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 17. Du vil aftenen inden samtalen skulle løse en 60 min. caseopgave derhjemme.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge. 

 

Hos Miljø- og Fødevareministeriet følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring begrænsning af COVID-19-smitte, hvorfor ansøgningsfrist og samtaler kan blive udskudt.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 16. april

Info

Virksomhed
Miljø og Fødevareministeriet
Stillingsbetegnelse
Head of digital and content
Kontakt
Mette Thorn
Telefon: 25 61 71 70
Website
Indrykningsdato
26-03-2020
Ansøgningsfrist
16. april
Adresse
Miljø og Fødevareministeriet
Slotsholmsgade 12
1216 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.