Pressechef

Miljø- og Fødevareministeriets departement
Miljø- og Fødevareministeriets departement
Pressechef til miljøministeren i Miljø- og Fødevareministeriets departement
Miljø- og Fødevareministeriet har med den nye regering fået to ministre, og organiseringen i pressekontoret er i den forbindelse blevet opdelt i to teams. Vi søger nu en pressechef (teamleder) til miljøministeren. Du vil som pressechef for miljøministeren få ansvaret for nyhedsformidlingen på miljøområdet på tværs af medier og digitale platforme. Du vil som pressechef referere til presse- og kommunikationschefen, og der er ikke personaleledelse forbundet med stillingen. Som pressechef får du den faglige ledelse af to pressesekretærer og indgår i departementets gruppe af teamledere.

Formidlingen af nyheder på området vil ske i tæt samarbejde mellem dig som pressechef, pressesekretærerne og presse- og kommunikationschefen.

Som pressechef er du ansat i departementets kontor for presse og koncernkommunikation. Dine nærmeste kolleger er eksperter i pressehåndtering, sociale medier, strategisk kommunikation og taleskrivning, og sammen har vi ansvaret for ministeriets forskellige platforme i et kontor, hvor opgaverne er mange, deadlines er stramme, og humøret er højt.

Kvalifikationer/kompetencer
Som pressechef for miljøministeren vil du også komme til at arbejde tæt sammen med departementets politiske kontorer og have regelmæssig kontakt med vores styrelser. Det vil derfor være hensigtsmæssigt, hvis du har gode samarbejdsevner og formår at skabe gode relationer i hele ministeriet.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til miljøpolitik, men det er endnu vigtigere, at du har politisk tæft og er en faglig dygtig og rar kollega. Vi går op i at formidle nyheder på alle vores platforme, så det skal ligge på rygraden, og så skal du helst ikke være alt for glad for hverdage, som ligner hinanden.

Vi forventer herudover, at du

  • Har en uddannelse som journalist eller en samfunds-/kommunikationsfaglig kandidatuddannelse
  • Har erfaring med pressehåndtering fra centraladministrationen eller organisationsverdenen
  • Er vant til at arbejde med kolleger med forskellige fagligheder
  • Er en udpræget holdspiller
  • Har styr på digitale værktøjer og ikke er bange for selv at producere indhold

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads i kernen af et ministerium i en rivende udvikling, hvor du har gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer. Miljø- og Fødevareministeriets medarbejdere karakteriseres ved, at de er ambitiøse og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, og hvor resultaterne har betydning for samfundet. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Vi tror på, at høj faglighed kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Journalistforbund (Overenskomst for journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten). Herudover kan der forhandles individuelt tillæg afhængig af kvalifikationer. Til stillingen er knyttet et funktionstillæg for funktionen som pressechef.

Du kommer til at indgå i departementets pressevagtordning.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljø- og Fødevareministeriets departement, Slotsholmsgade 12, København K.

Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte presse- og kommunikationschef Mette Thorn på telefon 2561 7170. Vedr. spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte teamleder i Koncern HR Tina Høeg Brask på telefon 6188 9415.

Du kan læse mere om Miljø- og Fødevareministeriet på www.mfvm.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest
den 17. november 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. november

Frist: 17. november

Info

Virksomhed
Miljø- og Fødevareministeriets departement
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Mette Thorn
Telefon: 2561 7170
Website
Indrykningsdato
22-10-2019
Ansøgningsfrist
17. november
Adresse
Miljø- og Fødevareministeriets departement
Slotsholmsgade 12
1216 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.