Kommunikationsmedarbejder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Kommunikationsmedarbejder med projektledergen
Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af Danmarks største byggeprojekter i en virksomhed, der arbejder med en klar samfundsagenda for at sikre grøn mobilitet i Hovedstaden? Og har du lyst til at styrke den direkte dialog med naboen, trafikanten eller den handlende? Så er det dig, vi leder efter.

Du bliver en del af vores nabokommunikationsteam i enheden Naboer & Ejendomme, der består af 29 engagerede medarbejdere og har ansvar for både mennesker, bygninger og arealer. Vi baner vejen for nye projekter og sikrer dialog og samarbejde med omgivelserne undervejs.

Opgaver
Du kommer til at arbejde med information om anlægget af både letbanen på Ring 3 og de kommende metrostationer på Nordhavn og Sydhavn. Dine primære opgaver vil være at: 

 • Besvare henvendelser fra naboer og øvrige målgrupper telefonisk og via mail

 • Samarbejde med kommunale myndigheder om nabovarslinger og øvrig Koordinere med og indhente information fra kolleger i andre enheder, fx anlæg, trafik, myndighed m.fl.

 • information, fx via nyhedsbreve og hjemmeside, til borgere nær vores byggerier

 • Skabe overblik over anlægsarbejdet via løbende rapportering

 • Udarbejde oplæg og præsentationer

 • Deltage på borgermøder, kulturdage og andre udadvendte aktiviteter

 

Profil
Du har gode formidlingsevner i skrift og tale, og du er imødekommende med en god menneskeforståelse. Du er vedholdende og følger dine sager helt i mål. Du trives godt i en koordinerende rolle, hvor du har ansvaret for at indhente og bearbejde de anlægstekniske informationer, der ender som professionel information i naboernes indbakker.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i Naboer & Ejendomme og øvrige enheder i selskabet, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, lyttende og selvstændig. Du har en god organisationsforståelse, du er løsningsorienteret og er vant til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper.

Derudover har du:

 • Relevant faglig uddannelse på kandidatniveau

 • 3-5 års erfaring med kommunikation og dialogaktiviteter

 • Politisk tæft og erfaring fra en offentlig eller politisk styret organisation

 • Erfaring med at formidle tekniske emner for målgrupper uden teknisk indsigt

 • Gerne erfaring med anlægsarbejde og/eller byudviklingsprojekter

 

Bliv en del af en engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Vi tilbyder dig et alsidigt kommunikationsjob i en højprofileret organisation, der har ansvaret for at drive metroen og bygge de nye metro- og letbanelinjer i hovedstadsområdet. Du vil indgå i Nabo-teamet, der er et team på 9 medarbejdere præget af en uhøjtidelig omgangstone, humor og professionalisme. Du får dygtige kollegaer med en stærk faglighed og får mange samarbejdspartnere internt og eksternt. Du må forvente af og til at skulle på arbejde uden for normal arbejdstid, da events og møder med naboer, borgergrupper mv. oftest finder sted uden for normal arbejdstid. Dette arbejde kompenseres du for via fridage i dagtimerne.

Frist og kontakt
Vi har brug for dig hurtigst muligt og senest 1. oktober 2022. Ansøgningsfristen er mandag d. 15. august 2022. Vi afholder jobsamtaler løbende, og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Christian Bjerregaard på tlf. 7242 4782 frem til d. 8. juli og igen i perioden d. 1.-15. august.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. august

Frist: 15. august

Info

Virksomhed
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Christian Bjerregaard
Telefon: 7242 4782
Website
Indrykningsdato
05-07-2022
Ansøgningsfrist
15. august
Adresse
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.