Kommunikationsmedarbejder

Metroselskabet
Metroselskabet
Kommunikationsmedarbejder til Metroselskabet
Kunne du tænke dig at kommunikere om nogle af Danmarks største byggeprojekter? Vil du være med til at skabe stærke fortællinger om letbane og metro i hovedstadsområdet? Arbejder du hurtigt, struktureret og har en let og levende pen? Så er du måske vores kommende kommunikationsmedarbejder.

Som kommunikationsmedarbejder skal du være med til at opbygge en stærk kommunikationsplatform for den kommende letbane fra Lyngby til Ishøj og den nye metrolinje til Sydhavn.  Du kommer til at arbejde i tæt dialog med kollegaer og mange eksterne parter, f.eks. stat, region og kommuner og lokale interessenter m.m.

 

Få erfaring med kommunikationsarbejdet på et af Danmarks største byggeprojekter
Du bliver en del af enheden Kommunikation og Markedsføring, som har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Vi har i enheden blandt andet det daglige ansvar for kommunikationen på vores digitale platforme, kampagner, markedsføring, presse og den øvrige kommunikation om metroen og de nye metro- og letbanelinjer.

 

Ansvar
Du kommer til at arbejde med spændende kommunikations- og presseopgaver med udgangspunkt i de kommende projekter med byggeri af letbane langs Ring 3 og metro til Sydhavn. Begge projekter er i gang, og i den kommende tid bliver arbejdet synligt, hvilket kræver igangsættelse og udvikling af en lang række kommunikationsindsatser. Dine primære opgaver vil være at:

  • Planlægge, drive og videreudvikle proaktive presse- og kommunikationsindsatser om udvidelsen af den kollektive transport med den kommende letbane mellem Lyngby til Ishøj og metro til Sydhavn i samspil med kollegaer
  • Skrive nyheder, pressemeddelelser samt udarbejde presse- og kommunikationsmaterialer
  • Udarbejde præsentationer
  • Følge op på presseindsatser og overvåge medier.

 

Kompetencer

Du er uddannet journalist eller har en lang videregående uddannelse inden for kommunikation, f.eks. i retorik, dansk, kommunikation eller journalistik.

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra et lignende job, hvor du har erfaring med presse og kommunikation og er en stærk formidler. Du arbejder struktureret, hurtigt og får omsat planer til gode tekster og produkter. Du har en god organisationsforståelse og gerne erfaring fra en offentlig eller politisk ledet organisation. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i enheden og andre tætte samarbejdsrelationer i organisationen og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, lyttende og selvstændig.

 

Bliv en del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Vi tilbyder dig et unikt kommunikationsjob i en højprofileret organisation, der har ansvaret for at drive metroen og bygge de nye metro- og letbanelinjer i hovedstadsområdet. Du får dygtige kollegaer med en stærk faglighed. Enheden består af 14 fuldtids- og deltidsansatte medarbejdere, og du kommer til at referere til chefen for kommunikation og markedsføring.

 

Frist og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommende til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring, Lise Hein på 72 42 46 02 eller kommunikationsmedarbejder, Marie Hauberg på 72 42 47 17.

Ansøgningsfrist: 22. marts kl. 09. 00. Ansøgninger vil blive læst løbende.
Du ansøger ved at trykke "Send ansøgning" nederst på denne side.

1.samtaler forventes at blive afholdt d. 25. og 26. marts.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. marts kl. 9.00

Frist: 22. marts kl. 9.00

Info

Virksomhed
Metroselskabet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Lise Hein
Telefon: 72 42 46 02
Website
Indrykningsdato
11-03-2019
Ansøgningsfrist
22. marts kl. 9.00
Adresse
Metroselskabet
Metrovej 5
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.