Kreativ kommunikatør til kampagner

Mellemfolkeligt Samvirke
Mellemfolkeligt Samvirke
Kreativ kommunikatør til kampagner til Mellemfolkeligt Samvirke
Vil du skabe handlemuligheder via strategiske kommunikationsindsatser i en international NGO, der bekæmper ulighed og fattigdom i verden? Så har vores Kampagne- og Kommunikationsteam en unik mulighed til dig!

I de kommende år vil vi styrke vores kampagner markant – primært i forhold til klimakrisen, anti-diskrimination og økonomisk ulighed. Derfor søger vi en erfaren kommunikatør til vores team i København.

Vores mål er at mobilisere markant flere mennesker, end vi gør i dag – og kreative kampagner er rambukken for at nå målsætningen. Derfor søger vi en person, som kan udvikle og eksekvere kampagneindsatser, der engagerer og mobiliserer danskerne.

Du skal gå forrest med at udtænke strategi, kommunikationskoncepter og eksekvering – alt imens, du har blikket stift rettet mod de fastlagte mål for organisationen. Du skal insistere på det gode, engagerende indhold og ikke lade dig skubbe ud af kurs, når skarpe fagligheder udfordrer dine ideer.

Det er et must, at du har stærke kreative og strategiske evner, da du både skal definere de store linjer i kampagnerne samt udvikle og eksekvere på de enkelte kommunikationsnedslag. Og så er det en tvingende nødvendighed, at du tænker digitalt og formår at tage til tider store, komplekse problemstillinger og formidle på konkrete, interessante og nærværende måder på tværs af kanaler.

Jobbet kræver, at du har:

 • Dokumenteret erfaring med at udvikle kampagner designet til at skabe forandring. Fx fra en organisation, et politisk parti eller et bureau
 • Forretningsforståelse. Ingen indsatser skal udrulles medmindre de understøtter de strategiske mål
 • Et endda meget skarpt blik for definering af handlemuligheder og call to action
 • Erfaring med udvikling af segmenterede kommunikative koncepter – og eksekvering af samme
 • Har et godt blik for offline mobilisering, og hvordan det kan kobles til online-indsatser. Og omvendt.
 • En stærk evne til at forvandle komplekse problemstillinger til letforståeligt og vedkommende indhold
 • Det er ikke en forudsætning – men det vil være en fordel – hvis du også selv har erfaring med produktion af indhold. Fx film og annoncer til brug på sociale medier.

 

Du bliver en del af vores nationale engagementsafdeling, hvor vi er ca. 50 medarbejdere. I det daglige vil du referere til lederen af kommunikations-og kampagneteamet, og du skal arbejde tæt sammen med fundraisere, politiske medarbejdere samt resten af sekretariatet på Nørrebro i København.

I Mellemfolkeligt Samvirke arbejder vi med at skabe en mere retfærdig og bæredygtig verden. Intet mindre. Vores hovedkontor er i København, men vi arbejder gennem vores internationale netværk i 45 lande verden over. Vi mobiliserer mennesker til at skabe forandringer. Det er lige fra aktivister, der risikerer livet i kampen for demokrati i Zimbabwe til unge i udsatte boligområder i Danmark, der kæmper for indflydelse.

Vi tilbyder dig

 • En 8-årig åremålsansættelse med fleksibel arbejdstid, således at der skabes sund balance mellem privat-, familie- og arbejdsliv;
 • Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomsten mellem Mellemfolkeligt Samvirke og AC-organisationerne. Der er tilknyttet en obligatorisk firmapensionsordning samt tillæg for åremålsansættelse; 
 • En fælles, obligatorisk frokostordning som er økologisk, vegetarisk og klimavenlig;
 • En bred international omgangskreds af stærkt engagerede kolleger og medarbejdere;
 • Et ungt, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø præget af en moderne ledelseskultur og samarbejde på tværs;
 • En fleksibilitet omkring dit fysiske kontormiljø, herunder, men ikke begrænset til, en "free seating"-tilgang og arbejde-hjemme-muligheder.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: søndag 17. november 2019

Tiltrædelse: 1. januar 2020.

For mere information kan du kontakte Ulrik Norup Jørgensen, Head of Communications på unj@ms.dk og tlf.: +45 2825 7976 eller HR Konsulent, Cecilia Højstrøm på ceh@ms.dk eller +45 7731 0079. 

Vi modtager kun ansøgninger via vores digitale rekrutteringssystem. Brug venligst nedenstående link/knap. 

I MS tror vi på mangfoldighed, og vi vil være en inkluderende arbejdsplads. Vi opfordrer derfor alle med de relevante kvalifikationer og uanset deres identitet (såsom race, nationalitet el. etnicitet, religion, alder, fysiske el. psykiske gene, køn, seksuelle orientering, kønsidentitet og -udtryk, graviditets- og ægteskabsforhold, sociale og økonomiske situation eller øvrige identitetsforhold) at søge stillinger.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. november

Frist: 17. november

Info

Virksomhed
Mellemfolkeligt Samvirke
Stillingsbetegnelse
Kreativ kommunikatør til kampagner
Kontakt
Ulrik Norup Jørgensen
unj@ms.dk
Telefon: +45 2825 7976
Website
Indrykningsdato
31-10-2019
Ansøgningsfrist
17. november
Adresse
Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.