Kommunikations- og Marketingkoordinator

Lundgrens
Lundgrens
Lundgrens søger Kommunikations- og Marketingkoordinator
Lundgrens har en ambitiøs strategi om vækst, og det betyder, at vi netop nu søger en Kommunikations- og Marketingkoordinator, til at supportere vores partnere og medarbejdere indenfor en bred pallette af marketing- og kommunikationsopgaver. Du kommer til at indgå i afdelingen for HR & Kommunikation, hvor du i tæt parløb med vores Kommunikations- og Marketingassistent bliver ansvarlig for at sætte en høj standard for intern og ekstern kommunikation. Du vil referere til HR & Kommunikationschefen.   
 
Dit kommende job
I Lundgrens, en af Danmarks førende advokatvirksomheder, er vi optaget af, at vores kunder får den bedste juridiske rådgivning. I rollen som Kommunikations- og Marketingkoordinator bidrager du til kundeoplevelsen ved bl.a. at udarbejde præsentationer, planlægge kundearrangementer og kommunikere nyheder på web og sociale medier. Samtidig medvirker du til at øge kendskabet til Lundgrens ved at håndtere udtalelser til pressen og supportere ved deltagelse i internationale juridiske rankings. Hverdagen er dynamisk og byder på alsidige marketing- og kommunikationsopgaver med mulighed for at lære! 
 
Dine opgaver vil primært bestå i at: 
 
 • Udarbejde præsentationer til kundemøder og tilbudsprocesser
   
 • Koordinere kundearrangementer og -events fra A til Å
   
 • Håndtere henvendelser fra pressen og koordinere udtalelser fra Lundgrens
   
 • Forfatte og redigere nyheder og historier på digitale kanaler (web og SoMe)
   
 • Supportere indstillinger til internationale, juridiske rankings (Legal500, Chambers mv.)
   
 • Lede og deltage i projekter, der understøtter forretningens behov for marketing og kommunikation fx nyt website   
 
Du har
Du har en videregående uddannelse indenfor inden for kommunikation eller marketing som fx Cand.merc.(kom.) og minimum 2-3 års erfaring fra en lignende fuldtidsstilling. Vi forventer, at du har arbejdet i rådgivnings- eller konsulentbranchen og kender til de krav, der stilles til professionalisme, præcision og tilgængelighed.   
 
Det er vigtigt, at du har kommerciel indsigt og er nysgerrig efter at lære vores forretning at kende, så du har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der forventes af dig. Rigtigt gode evner i PowerPoint er ”et must” for at lave fængende præsentationer og pitches. Du er vant til at forfatte nyheder og kortere artikler, og du arbejder ubesværet med sociale medier og web.
 
Du er en holdspiller, arbejder struktureret og er god til projektledelse, så partnere og medarbejdere oplever, at der er styr på det, når du er ansvarlig for en opgave. Endelig er det vigtigt, at du er detaljeorienteret, formulerer dig fejlfrit på dansk i skrift og tale, og at du er tæt på perfekt, når du skriver på engelsk.  
 
Har du flair for design og grafik, vil det være en fordel. Du har erfaring med Photoshop, og InDesign kan være noget, du har stiftet bekendtskab med. 
  
Din nye arbejdsplads
I HR & Kommunikation er vi et mindre team, som understøtter Lundgrens’ forretningsstrategi, og til dagligt supporterer 24 partnere og mere end 120 medarbejdere. Vi har en god holdånd og lægger vægt på at sparre og have det sjovt sammen. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling i jobbet. 
 
I Lundgrens bliver du en del af en kultur, hvor det sociale miljø spiller en stor rolle, og hvor dine kolleger er oprigtigt interesseret i, hvem du er, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores mange sociale arrangementer i og uden for arbejdstiden.

Er du interesseret? 
Har du spørgsmål til stillingen, afdelingen eller Lundgrens, er du velkommen til at kontakte os på hr@lundgrens.dk. Bemærk at vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede nu.
 
Søg online og vedhæft din ansøgning, CV og relevante karakterbeviser.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Lundgrens
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og Marketingkoordinator
Kontakt
Website
Indrykningsdato
24-06-2020
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Lundgrens

2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.