Marketingassistent

Lundgrens
Lundgrens
Lundgrens søger Marketingassistent
Lundgrens vækster og det betyder, at vi løbende har brug for nye og dygtige medarbejdere. Netop nu søger vi en assistent til vores Marketing- & Kommunikationsafdeling – et område i Lundgrens, som varetager en bred portefølje af både spændende og udfordrende opgaver.
Dit kommende job
Lundgrens, en af Danmarks førende advokatvirksomheder, søger netop nu en assistent til håndtering af en lang række marketing- og kommunikationsopgaver. Der skal for eksempel både forfattes nyheder til web og sociale medier, designes annoncer, planlægges arrangementer og udarbejdes præsentationer. Hverdagen i Marketing & Kommunikation er med andre ord både afvekslende og udfordrende – og lærerig!
 
Du har
Du er som minimum uddannet indenfor for kommunikation med et par års erfaring fra lignende stilling. Du er vant til at forfatte nyheder og kortere artikler, du arbejder ubesværet med sociale medier og web og du er en erfaren PowerPoint-bruger. Endelig har du lyst til at arbejde med planlægning og eksekvering af events og arrangementer. Og du er ikke bange for at lære nye ting.  
 
I rollen som Marketingassistent, vil du komme til at samarbejde med alle afdelinger i Lundgrens og det er derfor vigtigt, at du som person er udadvendt og serviceminded.  
 
Da hverdagen er meget afvekslende, er det nødvendigt at du både kan prioritere, arbejde struktureret og selvstændigt.  
 
Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret, formulerer dig fejlfrit på dansk i skrift og tale og at du føler dig godt tilpas med at kommunikere på engelsk.  
 
Har du kendskab til eller interesse for design og grafik, vil det være en fordel. Photoshop og InDesign må derfor gerne være noget, du har arbejdet med før, men det er ikke et krav.
 
Endelig må du rigtig gerne have besidde en vis portion forretningsforståelse – enten fra advokatbranchen eller fra anden partnerdrevet virksomhed.     
 
Dine arbejdsopgaver
Som vores nye Marketingassistent får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave består i at hjælpe Lundgrens Marketing Manager med at drive interne og eksterne aktiviteter og projekter. Du vil hurtigt tilegne dig erfaring med en lang række kommunikations- og marketingdiscipliner og det vil derfor ikke vare længe før du oplever, hvordan din værktøjskasse vokser.
 
Dine opgaver vil primært bestå i at: 
  • Koordinere in-house arrangementer og events fra A til Å
  • Forfatte nyheder, historier og fortællinger til SoMe (F, LI og IG)  
  • Skrive korte artikler og interviews til web
  • Fungere som brand og visuel identitets ambassadør på tværs af kanaler og platforme
  • Løbe med diverse ad hoc-opgaver som fx design af merchandise og udarbejdelse af marketingmaterialer
 
Herudover vil du blive en vigtig del af website-projekt, som forventes at løbe hen over forår og sommer 2020.
 
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, med en positiv og uformel omgangstone. Vi samarbejder på tværs af afdelinger og områder og vi kender hinanden godt. Derfor vil der heller ikke gå længe før du er på plads i din nye rolle og har lært dine kolleger at kende.
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med fleksibel mødetid.
 
Er du interesseret? 
Har du spørgsmål til stillingen, afdelingen eller Lundgrens, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Ditte Opstrup Andersen på telefon 2524 5133. Sidste frist for ansøgning er fredag den 24. januar 2020. Bemærk at vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede nu.
 
Søg online i "Søg jobbet her" nedenfor, og vedhæft din ansøgning, CV og relevante karakterbeviser.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. januar

Frist: 24. januar

Info

Virksomhed
Lundgrens
Stillingsbetegnelse
Marketingassistent
Kontakt
Ditte Opstrup Andersen
Telefon: 2524 5133
Website
Indrykningsdato
07-01-2020
Ansøgningsfrist
24. januar
Adresse
Lundgrens
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.