Marketingkoordinator

Lindhardt & Ringhof Uddannelse
Lindhardt & Ringhof Uddannelse
Marketingkoordinator til Lindhardt & Ringhof Uddannelse
Er du en velskrivende og struktureret blæksprutte, der tager ejerskab over dine opgaver? Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Lindhardt & Ringhof Uddannelse søger ny marketingkoordinator. Kan du både skrive, lave mindre grafiske opgaver og ikke mindst koordinere marketingindsatser, der spænder bredt? Er du god til at bevare overblikket, mod til at gribe udfordringer, strukturere forskellige typer opgaver samtidig og ikke mindst holde dine relationer tilfredse, så er vi sandsynligvis et match.

Nyhedsbreve, content, events, webshop og mindre grafiske opgaver

 Du kommer til at bruge størstedelen af din tid på at koordinere og eksekvere marketingopgaver for Akademisk Forlag, der udgiver dansk og oversat faglitteratur, hovedsageligt henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange og videregående uddannelser. 

Her kommer til at arbejde med en bred pallette af opgaver. Lige fra at skrive og opsætte nyhedsbreve og content på sociale medier til at lægge bøger på webshop, opdatere hjemmeside og arrangere events. 

Som en del af marketingafdelingen kommer du desuden til at være med til at koordinere øvrige marketingopgaver, der spænder bredt. Det er vigtigt, du er erfaren i Photoshop, Word, Excel og PowerPoint. Desuden har du været med i maskinrummet bag sociale medier, webshops og nyhedsbreve. 

Styr på penalhuset og struktur på hjernen

Som marketingkoordinator får du en spændende og omskiftelig arbejdsdag i et forlagshus med fokus på fremtidens læring. Du bliver kollega med dygtige forlagsdirektører og redaktører, der har høje ambitioner og mange udgivelser. Det er derfor vigtigt, at du kan koordinere og eksekvere marketingopgaver for mange udgivelser sideløbende uden at miste overblikket. Du sætter en ære i at pleje dine samarbejdspartnere, har mod til at gribe forskelligartede udfordringer, tager initiativ og at du har styr på din marketingværktøjskasse – hvilket indbefatter gode skriveevner og fokus på korrekt sprogbrug. 

Det falder dig naturligt at bevare overblikket og strukturere dine opgaver selvstændigt, selvom du altid har mulighed for sparring og specialister til rådighed, når opgaven kræver det. 

Du har en uddannelse inden for marketing og trives i rollen som marketingkoordinator. Derfor er din anciennitet underordnet. 

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på 37 timer / uge pr. 1. august 2022 (alternativt 1. september 2022). 

Lidt om os

Du bliver en del af marketingteamet hos Lindhardt & Ringhof Uddannelse. Vi er pt. 15 fastansatte og en god blanding af kommunikationskonsulenter, SoMe-eksperter, projektledere, dataeksperter, designere og meget mere. Det går stærkt, ideerne er mange og ambitionsniveauet højt. Vi udvikler og producerer bl.a. content marketing, datadrevet marketing, kampagner, positionering af undervisningsforlagene og meget mere. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i afdelingen og er i tæt dialog med de enkelte forretningsområder og redaktioner, udviklingsafdelingen og alle de andre gode kollegaer i huset.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Team Lead, Kirstine Bøving Johansen på +4531581920 eller kbj@lruddannelse.dk.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark 

Ansøgningsfristen er 27/06/2022, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Om Lindhardt og Ringhof Uddannelse 
Lindhardt og Ringhof Uddannelse (LRU) er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, der er ejet af Egmont.  
 
LRU er: Alinea, der er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole herunder Danmarks mest udbredte digitale matematikportal, MatematikFessor og Akademisk Forlag, der udgiver dansk og oversat faglitteratur, hovedsageligt henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange og videregående uddannelser. Dertil også delejerskab af Praxis Forlag A/S, som udgiver læremidler til ungdomsuddannelserne, Ordblindetræning, der hjælper ordblinde på vej i livet og GoTutor, som tilbyder lektiehjælp til børn og unge. 
 
Vi bor i Egmonthuset midt i København og har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. juni

Info

Virksomhed
Lindhardt & Ringhof Uddannelse
Stillingsbetegnelse
Marketingkoordinator
Kontakt
Kirstine Bøving Johansen
kbj@lruddannelse.dk
Telefon: 3158 1920
Website
Indrykningsdato
13-06-2022
Ansøgningsfrist
27. juni
Adresse
Lindhardt & Ringhof Uddannelse
Vognmagergade 11
1148 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.