Videojournalist

LIFE
LIFE
Videojournalist hos LIFE
Vil du være med til at sikre en relevant visuel kommunikation til målgruppen, uanset om vi taler til elever fra 2. klasse, naturfagslærere eller interesseorganisationer? Har du flere års erfaring med at planlægge og producere film og podcast til brug i undervisning og film til markedsføring? Så er du måske vores nye video journalist.

Hos LIFE ønsker vi at styrke interessen og motivationen for naturvidenskab blandt børn og unge. Det gør vi i tæt samarbejde med virksomheder, forskningsinstitutioner og skoler, og det gør vi primært via undervisningsaktiviteter, der anvendes i grundskolen over hele landet. Fra næste år udgiver vi også undervisningsaktiviteter til ungdomsuddannelser. 

Jobbet
Som videojournalist hos os vil du være ansvarlig for at udvikle brugen af video og podcast på tværs i LIFE-organisationen, og du vil have ansvaret for at planlægge og producere video og podcast til brug på den digitale læringsplatform MY:LIFE, hjemmesiden life.dk og fondens profiler på sociale kanaler i et tæt samarbejde med interne og eksterne involverede.

Dine centrale arbejdsopgaver vil omfatte:

 • At arbejde fra idefasen til færdig videoproduktion – inkl. udarbejdelse af manus, planlægning af optagelser, opsætning af lys, klipning mv.

 • At producere undervisningsfilm til elever og naturfagslærere i grundskole og ungdomsuddannelser med forskellige formål, såsom instruktionsvideoer, virksomhedscases, begrebsforståelse mv.

 • At klæde kolleger på til at vurdere, hvilke typer af video og podcast der passer til undervisningsaktiviteternes målgruppe, samfundsudfordring mm.

 • At udnytte filmmediets fulde potentialer med blandt andet illustrationer, animationer, grafiker, motion grafics og visuals

 • At producere reportagefilm, podcast og andre markedsføringsvideoer til brug på life.dk og fondens sociale kanaler

 • At planlægge og producere webinarer eller andre streamingformater

 • At planlægge og producere video til vores 360 graders skærm i konferencelokalet i LIFE Campus

 • At samarbejde med eksterne leverandører om planlægning og produktion af animationsfilm

 

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for film, journalistik og kommunikation, og har erfaring med at udvikle og producere film til både undervisning og kommunikation fra eksempelvis et forlag, produktionsselskab, medie eller anden relevant virksomhed.

Du har flere års erfaring med at stå for videoproduktion og er tryg ved alle faser – fra ide via planlægning til færdigt produkt. Du er vant til at udarbejde manus, og du er god til at vinkle den gode fortælling, så den omsættes til et audiovisuelt udtryk af høj kvalitet til den rette målgruppe. Det er samtidig vigtigt, at du er kreativ, kvalitetsbevidst og resultatorienteret. Det er også vigtigt, at du kan lide at arbejde struktureret med produktionsprocesser, involvere interessenter og levere til deadlines, også når der er flere produktioner sideløbende.

Pionerånden er din drivkraft, og du er parat til at tage fat både strategisk og praktisk. Ord som initiativrig, selvstændig og holdspiller passer godt på dig, og du holder af at være i en organisation, hvor rammer og opgaver forandrer sig og løses i fællesskab.

At arbejde hos LIFE
Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til: 

 • At udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelser 

 • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning i Danmark og internationalt

 • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik

 • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

 

Interesseret? Så send en ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende ansøgning og CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på ”Søg jobbet her”.

Ansøgningsfristen er den: 07/12/2021.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Reinholdt, Kommunikationschef via e-mail på anr@life.dk.

Om LIFE Fonden
LIFE Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge.

LIFE Fonden driver det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Kernen i LIFE er vores naturfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb – hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med virkelighedsnære problemstillinger, der understøtter FN’s verdensmål. Alle LIFE Forløb er udviklet hos LIFE i tæt samspil med skoler, virksomheder og forskningsinstitutioner.

LIFE Fonden kan desuden støtte uddannelses- og forskningsinitiativer inden for natur-, teknisk- og sundhedsvidenskab samt fagdidaktik. LIFE Fonden kan også yde støtte til andre almennyttige undervisningsmæssige og videnskabelige formål.

Ansættelsen foregår i det helejede datterselskab LIFE A/S, der udvikler og leverer naturfaglige undervisningsforløb. LIFE Fonden uddeler undervisningsforløbene som bevillinger til skoler og ungdomsuddannelser.

LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden. 

Læs mere om LIFE.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. december

Frist: 7. december

Info

Virksomhed
LIFE
Stillingsbetegnelse
Videojournalist
Kontakt
Anne Reinholdt
anr@life.dk
Website
Indrykningsdato
24-11-2021
Ansøgningsfrist
7. december
Adresse
LIFE
Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.