Kommunikations- og pressechef

Lev Uden Vold
Lev Uden Vold
Kommunikations- og pressechef til Lev Uden Vold
Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Er du en dygtig kommunikator med politisk tæft, og tænker du proaktivt og strategisk i forhold til dagsordenssættende kommunikation? Er du en nytænkende chef, der motiveres af at skabe de bedst mulige betingelser for, at dine medarbejdere vokser og gror? Så er vores nye stilling som kommunikations- og pressechef måske noget for dig.

Om Lev Uden Vold
Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed mod vold i nære relationer. Vi har et særligt ansvar for at sikre et bredt perspektiv på voldsområdet og favner i vores arbejde både voldtægtsofre, voldsudsatte og voldsudøvende, kvinder og mænd, deres børn, pårørende og fagfolk, der beskæftiger sig med målgruppen.

Vi består af et videnscenter, et rådgivningscenter og et sekretariat, der samlet set arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der lever med vold i nære relationer eller har oplevet voldtægt. Det gør vi med konkrete tilbud til målgruppen, ny viden, formidling samt øget opmærksomhed og debat i samfundet.

Vi har en særlig rolle på voldsområdet som en samlende enhed, der bygger bro på tværs af målgrupper og voldsformer. Det stiller store krav til vores kommunikationsindsats, som spænder meget bredt og skal favne alle målgruppeområder med aktuel, lødig og saglig kommunikation. Nogle gange er opgaven at kommunikere om et emne eller en dagsorden, som spænder på tværs af voldsområdet i helhed. Andre gange er opgaven at kommunikere om en udfordring eller en dagsorden, som vedrører en mindre del af målgruppen. Men uanset hvad emnet er, kommunikerer vi altid lødigt og vidensbaseret.

Om stillingen
Du vil som Lev Uden Volds nye kommunikations- og pressechefreferere til direktøren for Lev Uden Vold og indtræde i Lev Uden Volds nyetablerede chefgruppe, hvor du bliver kollega til rådgivningschefen og afdelingschefen for videnscentret, og bliver medansvarlig for en helhedsorienteret udvikling af Lev Uden Vold.

Du bliver ansvarlig for personaleledelsen af de fleste af sekretariatets medarbejdere og får i dialog med direktøren ansvar for drift og udvikling af sekretariatets arbejde. Sekretariatet er endnu af beskedent omfang og består i øjeblikket af en chefsekretær (som refererer direkte til direktøren) og en studentermedhjælper på kommunikationsområdet. Du vil dog i løbet af den kommende tid få mulighed at ansætte endnu en medarbejder til sekretariatet, som skal styrke policy- og fundraisingarbejdet i Lev Uden Vold.

Du bliver ansvarlig for Lev Uden Volds samlede presse- og kommunikationsindsats. Du tager dig af den daglige kontakt med pressen og producerer selv størstedelen af den kommunikation, der udgår fra Lev Uden Vold i tæt samarbejde med din studentermedhjælper og i dialog med Lev Uden Volds øvrige ansatte. Det betyder, at du er indstillet på selv at løse alle typer af arbejdsopgaver – helt fra løbende rutineprægede driftsopgaver til den dagsordenssættende kommunikationsindsats.

Du bliver ansvarlig for planlægning, koordinering og afvikling afLev Uden Volds større events og kampagner, som fx folkemødedeltagelse, konferencer og andre synlighedsskabende aktiviteter, som du samarbejder om med relevante kollegaer i Lev Uden Vold og eksternt.

Om dig

 • Du er måske ny leder og drevet af at skabe de bedst mulige rammer for dine medarbejderes udvikling og præstation.

 • Du har en empatisk, tillidsbaseret og anerkendende ledelsesstil.

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx journalist eller cand.comm.

 • Du har et solidt kendskab til mediernes arbejdsgange og stor erfaring med

  pressehåndtering, gerne fra en lignende stilling.

 • Du tænker proaktivt og strategisk i forhold til dagsordenssættende kommunikation og har

  samtidig lyst og evne til at håndtere de daglige rutineopgaver.

 • Du har en skarp pen, politisk tæft og blik for den store fortælling samtidig med, at du gør

  en dyd ud af at holde styr på fakta.

 • Du arbejder struktureret og analytisk og er i stand til at bevare overblikket i pressede

  situationer.

 • Du har forståelse for sociale mediers rolle i nyhedsformidlingen og gerne erfaring med selv

  at lave SoMe-produkter.

 • Du samarbejder naturligt med alle medarbejdere og ledere i Lev Uden Vold og mener, at

  de bedste løsninger skabes i fællesskab.

 • Du er fleksibel og indstillet på at stå til rådighed på skæve tidspunkter og i weekender,

  hvis opgaverne tilsiger det.

 • Kendskab til voldsområdet er en fordel, men ikke et krav.
   

  Ansættelsesvilkår
  Du ansættes fuld tid pr. 1. maj 2021. Arbejdsstedet er Lev Uden Volds kommende lokaler på H.C. Andersens Boulevard, København V. Løn efter gældende overenskomst på det statslige område.

  Ansøgningsfrist
  Ansøgningsfristen er den 7. marts 2021. Stillingen søges ved at sende en samlet pdf-fil med motiveret ansøgning og CV til job@levudenvold.dk. Angiv venligst navnet på den stilling, du søger, i emnefeltet på din mail.

  Vi forventer, at første samtalerunde finder sted 10. marts 2021, og at anden samtalerunde finder sted den 17. marts 2021.

  Hvis du vil vide mere
  Du er velkommen til at kontakte direktør Sine Gregersen på tlf. 29 32 22 76 eller sg@levudenvold.dk, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen.

   

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. marts

Info

Virksomhed
Lev Uden Vold
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og pressechef
Kontakt
Sine Gregersen
sg@levudenvold.dk
Telefon: 2932 2276
Website
Indrykningsdato
12-02-2021
Ansøgningsfrist
7. marts
Adresse
Lev Uden Vold
H.C. Andersens Boulevard
København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.