Group Communications Manager

LEMAN
LEMAN
Group Communications Manager med sans for de gode historier og tæft for PR
Skriver du så fuglene synger, tastaturet gløder, og den internationale rumstation tager sig en ekstra tur rundt om jorden? Kan du omsætte tørre termer til sprudlende sætninger og fængende fortællinger? Tager du en ekstra slurk kaffe, når du snubler over en nutids-r-brøler i den tekst, du skal kører igennem? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du får uanet frihed og rig mulighed for selv at skabe rammerne for din dagligdag personligt og professionelt? Så har vi jobbet til dig!

Kernen i dit arbejde bliver at skrive de næste kapitler af den samlede historie om LEMAN. Om hvem vi er som arbejdsplads, og hvad vi kan tilbyde vores kunder. 

Og så skal du også være med til at bræge det ud over tagene. 

Kommunikationsmæssigt står vi et rigtig spændende sted lige i øjeblikket, hvor det hele er oppe at vende. Og det vil derfor blive dig, der er dén i forhold til at dirigere os i den rigtige kommunikationsretning som koncern. Hvor skal vi være til stede? Hvad skal vi sige? Hvordan skal vi sige det? Og hvor ofte? Kom og fortæl os det.

Papiret er med andre ord blankt, og som pennefører skal du først og fremmest formulere vores globale kommunikationsstrategi og dernæst drive de efterfølgende kommunikationsindsatser fra A-Å – både internt og eksternt.

Hvem forestiller vi os så, at du er?
Du brænder for at have mange bolde i luften, er robust, omstillingsparat, behøver aldrig at spise, drikke, holde pause eller se din familie. Løn siger dig i øvrigt ikke noget – det er nok for dig at have indløst billet til vores spændende rejse mod at blive mere agile og den grønneste virksomhed i hele verden … Ej, spøg til side. 

Vi forestiller os helt specifikt, at:

  • Du er en dygtig projektleder, der kan styre de store projekter sikkert i havn, men samtidig kan gribe de muligheder og tage sig af de nødvendigheder, der opstår på daglig basis.

  • Du har det helt store kørekort i kommunikation og har erfaring med intern og ekstern kommunikation samt presse.

  • Dit sprog glimter som diamanter, når du skriver, og dine budskaber sidder lige i skabet.

  • Du er proaktiv og kan lide at samarbejde med folk på alle niveauer og fra hele verden.

  • Du finder det nemmere at kommunikere på engelsk end at klø dig selv i nakken.

Vi tænker, at du muligvis har 3-5 års erfaring efter endt uddannelse – måske fra en lignende rolle eller som kommunikationskonsulent. Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du har en relevant, kommunikationsfaglig kandidatgrad.

Ja, vi beklager, nu havde vi det ellers lige så sjovt, men vi kommer ikke udenom det. Du ved, alt det der ”uuh, se os”, der bare altid skal være i en jobannonce. 

Men okay, det er vel også meget rart for dig lige at høre lidt om, hvem du potentielt skal forære størstedelen af dine vågne timer til.

LEMAN … er det ikke jer med de der lastbiler?
Jo, korrekt, det er os. Men det er også os med det der søfragt, luftfragt og logistik. Vi går egentlig ikke så meget op i transportform. Vi finder nemlig altid en løsning på den ene eller anden måde. Det eneste, du skal vide (og fortælle vores kunder om), er, at vi kan flytte alt slags gods til alle lande i hele verden. 

Og at vi er vores kunders personlige, trofaste og rådgivende transport- og logistikpartner i et marked, der bogstaveligt talt er præget af høj bølgegang. 

Vi har 121 år på bagen, vi er 800 ansatte, og vi sidder fordelt på 29 kontorer i 8 lande. Og vi skal videre – for vores nye direktør, Bo, han har store ambitioner for fremtiden!

Vores globale hovedkontor ligger i Greve, og det er også her, du vil have din daglige gang (når altså ikke du arbejder hjemmefra). 

Okay, vi mistede dig ved 121 år, gjorde vi ikke? Nok er det meget, men forestil dig lige selv, hvor god du ville være til noget, hvis du havde øvet dig i 121 år!

Og efter det her festfyrværkeri af en salgstale har du endnu ikke klikket på ”søg jobbet”-knappen? Nå, men så får du lige 5 gode grunde til, hvorfor du skal søge jobbet. Og SÅ trykker du på knappen lige bagefter, ikk’?  

5 gode grunde til, at du skal søge nye græsgange hos LEMAN! 

  1. Frihed og fleksibilitet: Vi mener det, når vi siger, at du får frihed under ansvar. Det er kun dig, der ved, hvordan du bedst tilrettelægger din hverdag med tanke på familie og venner. Og familie og venner er nu engang det vigtigste. Det betyder, at du selv styrer, om du arbejder fra kontoret, sommerhuset eller ferielejligheden i Spanien. Vi vurderer dig på dine resultater. 

  2. Du sætter retningen: Det er altså alvor, når vi siger, at du får taktstokken på kommunikationsfronten – så længe du bare har argumenterne i orden.

  3. Diversitet og samfundsmæssigt ansvar: Vi er en international virksomhed med mange kulturer og individer. Summen af vores medarbejdere, deres kompetencer og forskelligheder er vores styrke. Derudover har vi store grønne ambitioner og planer og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. 

  4. Arbejdsglæde og fællesskab: Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor går vi meget op i, at alle har det godt og går motiverede på arbejde og glade hjem igen.       

  5. Personlig og faglig udvikling: Vores folk danner rygraden af virksomheden. Så udvikler du dig, udvikler vi os. Derfor får du løbende mulighed for at tage kurser og efteruddannelser.

Vi vil gerne ansætte vores nye Group Communications Manager allerede i morgen. Derfor inviterer vi til samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet det helt rigtige match. Send derfor din ansøgning og dit CV på engelsk til os allerede i dag.

 

Hvis du ønsker at søge stillingen skal du klikke på Søg jobbet her knappen og udfylde ansøgningsformularen. 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte: Chief Commercial Officer Rikke Thomsen, +45 23 48 12 64/rikke.thomsen@leman.com

LEMAN was founded in 1900 as a productive partner for the industry within shipping, transport and logistics.

The company is still growing and employs approximately 800 employees in Denmark, Sweden, Norway, Finland, England, China and the United States. 
LEMAN has a total disposal of 72,000 m2 terminal and logistics facilities and worldwide network of agent with about 200 import and export routes.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. december

Frist: 31. december

Info

Virksomhed
LEMAN
Stillingsbetegnelse
Group Communications Manager
Kontakt
Rikke Thomsen
rikke.thomsen@leman.com
Telefon: 2348 1264
Website
Indrykningsdato
24-11-2021
Ansøgningsfrist
31. december
Adresse
LEMAN

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.