Pressechef

Lederne
Lederne
Initiativrig pressechef med politisk forståelse til Lederne
Vil du være med til at bane vejen for dem, der går forrest? Tror du på, at bæredygtig ledelse er altafgørende for at løse de problemer, vi som samfund står overfor? Og er du klar til at kaste alle dine journalistiske og strategiske talenter ind i et hus, der vil og kan mere end nogensinde før på tværs af en palet af færdigheder?

Det er ikke hvem som helst, vi søger til stillingen som pressechef i Lederne, og du skal stå tidligt op for at følge med de motiverede og dedikerede kolleger, der følger med jobbet. For os er det vigtigt at kæmpe for, at danske ledere har et solidt ledelsesrum, og vi tror på, at ledelse er et fag, der skal tages alvorligt.

Vi er i fuld gang med at transformere afdelingen Politik & Presse, så vi i et fællesskab mellem public affairs, pressefolk og analysekompetencer kan skabe større politisk gennemslagskraft og synliggøre, at danske ledere er klar til at tage endnu mere ansvar.

Det er et engageret team, men vi mangler dig, der tænker mere kreativt end gennemsnittet og ser andre muligheder end pressemeddelelsen for at udkomme med de gode historier og politiske udspil fra Lederne.

 

Om jobbet
Som pressechef i Lederne bliver du chef og spillende træner for presseteamet, der også råder over undersøgelser blandt medlemmerne. Du får plads i ledelsesgruppen i Politik & Presse under politisk direktør Heidi Robdrup, og en del af opgaven er at genopfinde Ledernes pressestrategi på et tidspunkt, hvor husets politikudvikling prioriteres benhårdt.

Vi arbejder målrettet indenfor et udvalg af FNs verdensmål, herunder klima, ligestilling og kvalitetsuddannelse mm. Og gennem fokuserede partnerskaber og bæredygtig ledelse som ramme søger vi at bidrage til udviklingen af samfundet. 

Kampagner og events på tværs af hele huset er centrale elementer i rollen, men du skal også i hverdagen kunne gribe dagsordenen og melde Lederne ind i debatten på skrift, tv og lyd samt på sociale medier. Din timing er toptunet, og du har forståelse for at måle og forstå temperaturen i det politiske landskab.

Pressechefen bestrider en helt central post i Lederne, og du kommer til at samarbejde direkte med den administrerende direktør, dine kolleger i public affairs samt en række tals- og fagpersoner i resten af huset. Opgaverne i presseteamet er mange og varierede: tæt dialog med medierne, rådgivning og medietræning af Ledernes talspersoner, udformning af og sparring på kronikker, klummer, indlæg og taler samt nye, kreative tilgange til det klassiske pressearbejde, som vi udvikler sammen.

 

Om dig

  • Du nyder at være et skridt foran, er initiativrig og tænker i muligheder – også de endnu uafprøvede

  • Du har ledelseserfaring og sætter en dyd ud af at ”walk the talk”, hvis ikke du allerede er chef, har du ambitioner om at blive en ordentlig en af slagsen

  • Tal og analyse skræmmer dig ikke men er derimod idegeneratorer for de gode historier

  • Du er velorienteret og samfundsinteresseret og har en relevant uddannelse - måske er du journalist på en politisk redaktion eller pressechef, men det er ikke et krav

  • Du er klar på at bruge dit netværk eller opdyrke et nyt

  • Du har solide samarbejdsevner og synes, det skal være sjovt at gå på arbejde

  • Du har en relevant uddannelse indenfor journalistik, kommunikation eller samfundsvidenskab

  • Du er motiveret af at arbejde for medlemmerne og for at bidrage til, at de kan gøre en verden til forskel 

 

Vi tilbyder
Ansættelse i en nøglerolle på et tidspunkt, hvor dine strategiske input vejer tungt, og hvor du er med til at sætte retningen for det politiske arbejde. Miljøet er både udfordrende og udviklende, og der er plads til, at du kan rykke dig fagligt og få nye færdigheder.

Leder er en arbejdsplads med fagligt dygtige og hjælpsomme kolleger. Vi tilbyder blandt andet syv ugers ferie, sundhedsforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers, takeaway fra Meyers Kantiner, massageordning.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

 

Vi ser frem til at høre fra dig
Vi vil med stor nysgerrig læse dit CV og ansøgning. Ansøgningsfristen er 23. maj, og der afholdes samtaler løbende - så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2022.

Du er velkommen til at kontakte Heidi Robdrup, direktør for Politik & Presse, hvis du vil vide mere om stillingen på tlf: 2916 4660 eller hrb@lho.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. maj

Info

Virksomhed
Lederne
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Heidi Robdrup
hrb@lho.dk
Telefon: 2916 4660
Website
Indrykningsdato
02-05-2022
Ansøgningsfrist
23. maj
Adresse
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.