Kommunikationskonsulent

Lederne
Lederne
Kommunikationskonsulent til bæredygtighedsindsats
Er du ambitiøs, og motiveres du af at kunne gøre en forskel? Vil du skrive om bæredygtighed og være med til at skabe et nyt webunivers og et væld af kommunikationsprodukter, som gør bæredygtighed konkret og relevant for alle ledere i Danmark? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Vi har hos Lederne sat det store skyts ind på at gøre en markant forskel inden for bæredygtighed. Vores verden er udfordret. Klima, miljø, sundhed, ligestilling og uddannelse er bare nogle få af de problemstillinger, som kræver handling i dag. Hvis vi som samfund virkelig skal rykke os, så er det afgørende, at alle ledere rundt i det danske erhvervsliv går forrest. Det vil på sigt blive en del af alle lederes job at kunne bedrive bæredygtig ledelse, og det vil vi hjælpe dem med at blive klædt på til. Vi gør det ikke alene, men sammen med nogle af de stærkeste aktører i Danmark netop på denne bane.

I dette job vil du komme ind midt i denne ambitiøse indsats. Du vil blive ansvarlig for at udforme kommunikationen. Du skal kunne navigere i, at vi kører, mens vi lægger skinnerne, og man ikke kender alle svarene på forhånd.

Vigtigst af alt, så skal du kunne skabe fængende indhold, som rammer danske ledere med klar og relevant tale. Du bliver skribenten på vores nye store webunivers om bæredygtig ledelse og på kommunikationsprodukter rundt om dette univers. Du skal samtidig være erfaren i strategisk kommunikationsplanlægning, hvor du jonglerer skarpt og sikkert med begreber som målgruppe, formål, formater og vinkler osv. Du skal være skarp i at målrette indhold og i at vurdere i hvilke formater, det bedst kan formidles. Skal det være en artikel, et digitalt produkt som en test, eller måske en video? Du har et stærkt digitalt mindset, så du ser mulighederne og kan sætte retningen.

Dine opgaver vil spænde over:

 • Produktion af fængende indholdsprodukter

 • Sætte den strategiske kommunikationsretning

 • Kommunikationsplanlægning

 • Skabe tæt samarbejde med projektlederne på indsatsen, så kommunikationsindsatsen hele tiden kan afspejle ambitionerne og formålene for indsatsen

 • Koordinere med kanalejere af Ledernes kommunikationskanaler, med fagfaglige eksperter og med vores digitale udviklere.

Vi ser efter dig, der:

 • Har stor erfaring i at skabe fængende kommunikation og udøve strategisk kommunikationsplanlægning

 • Kan skabe relevant og brugerfokuseret content

 • Har gennemslagskraft og faglig viden til at overbevise inden for dit felt

 • Kan sikre målrettet fremdrift og tydelig prioritering

 • Trives i omskiftelighed og i at navigere i uopdyrket land

 • Har en proaktiv og udadvendt tilgang med et stort drive

 • Trives i at samarbejde på tværs af en organisation i en central rolle

Vi tilbyder

 • En ansvarsfuld rolle i en stærk indsats

 • En dynamisk, ambitiøs og uformel kultur, hvor vi vægter samarbejde og faglig udvikling højt

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Syv ugers ferie, frokostordning fra Meyers Kantiner og en række personalegoder

 

Du bliver en del af en spændende organisation i vækst med over 350 ansatte og 130.000 medlemmer. Du bliver en del af vores kommunikations- og marketingafdeling med 25 dygtige kolleger med et bredt spænd af kompetencer inden for hele MarKom-paletten. Organisatorisk er du forankret i kommunikationsteamet med reference til Head of Communications. Derudover vil du i dagligdagen arbejde tæt sammen team bæredygtig forretningsudvikling samt fageksperter i hele organisationen. Du kommer ind i en afdeling, hvor vi motivers af at samarbejde og sammen skabe noget, der gør en forskel. Vi har nemt til grin og er gode til at fejre succeserne.

 

Er du den rette?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest d. 2.12 kl. 12 

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag d. 8.12 og torsdag d. 9.12, og 2. samtaler forventer vi at holde onsdag d. 15.12 og fredag d. 17.12

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Communications Stine Glerup Søndergaard på  mail sgs@lho.dk 
eller på telefon 20614305.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. december

Frist: 2. december

Info

Virksomhed
Lederne
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Stine Glerup Søndergaard  
sgs@lho.dk
Telefon: 2061 4305
Website
Indrykningsdato
18-11-2021
Ansøgningsfrist
2. december
Adresse
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.