Stærk kommunikatør

Børne- og Ungdomsforvaltningen
Børne- og Ungdomsforvaltningen
Stærk kommunikatør til Børne- og Ungdomsforvaltningen
Hvordan deler man viden og erfaringer på tværs af 70 skoler med 40.000 skolebørn? Hvordan skriver og visualiserer man de bedste værktøjer, processer og ideer, så de får et liv i fremtidens københavnske skole til gavn for medarbejdere og elever? Hvis du kan hjælpe os med at udforske og svare på de spørgsmål, skal du sende os din ansøgning.

Vi er landets største forvaltning. Vi sørger for omsorg og dannelse til mere end 35.000 små københavnerbørn og 40.000 skolebørn – og vi har brug for en stærk kommunikatør til at hjælpe os med at dele viden og erfaringer mellem de mange dygtige medarbejdere og understøtte dialogen med hovedstadens børn og forældre.

Om stillingen
Stillingen er en toårig projektansættelse, og du får en særlig rolle i at understøtte den indsats, der allerede er i gang i de københavnske folkeskoler med at udvikle tilbud og muligheder for de ældste klassetrin. Din rolle som kommunikatør vil være at sikre formidling og vidensdeling af de gode ideer og eksempler mellem skoler, projekter, forældre og fagfolk.

Du skal mestre rollen som projektleder, redaktør, skribent og rådgiver. Du skal hjælpe os med at finde nye måder at dele og forankre viden i en stor, decentral organisation – ligesom vi skal forbedre og udfordre velkendte metoder som trykte hæfter og digitale værktøjer. Du vil samtidig indgå i den daglige drift i kommunikationsteamet og f.eks. hjælpe med indhold til intranet, web og SoMe, med kampagneideer og -eksekvering, og med driften af vores medarbejderrettede kanaler.

Du bliver del af et kommunikationsteam på fem faste medarbejdere, en studentermedhjælper og kommunikationschefen. Kommunikationsteamet løser mange forskellige opgaver, bl.a. rådgivning af direktion og ledere i forvaltningen, tilrettelæggelse af intern og ekstern forandringskommunikation, borgerrettet digital kommunikation, udvikling og drift af interne kommunikationskanaler, kampagner og krisekommunikation. Teamet samarbejder desuden tæt med forvaltningens presseteam og har berøringsflader i store dele af organisationen.

Som kommunikationskonsulent i Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) bliver du en del af Ledelsessekretariatet, der har det samlede ansvar for at betjene borgmester, politisk udvalg og direktion. Sekretariatet består af 30 dygtige og dedikerede medarbejdere, der fungerer som bindeled mellem topledelsen, forvaltningen og de mange skoler og institutioner.

 

Om dig

  • Du har en relevant videregående uddannelse og en bred kommunikationsfaglig profil.

  • Du kan omsætte faglige mål til konkrete produkter i samarbejde med forvaltningens fagfolk og samtidig lægge planen for, hvordan produkterne får et liv og skaber værdi på skolerne.

  • Du er velskrivende og gør en dyd ud af at levere indhold og løsninger af høj kvalitet.

  • Du kan drive dine egne projekter og lægger vægt på et respektfuldt og konstruktivt samarbejde med ledere og kollegaer.

  • Du er ambitiøs og initiativrig omkring dit arbejde. Du arbejder grundigt og struktureret, men glemmer ikke at tænke nyt og udfordre vanerne.

  • Du kan navigere i en kompleks organisation, hvor der er mange dagsordner og fagligheder i spil.

  •  

Om forvaltningen
Børne- og Ungdomsforvaltningen driver og udvikler dagtilbud, skoler, fritids- og specialtilbud.

Med små 20.000 ansatte er vi Danmarks største forvaltning.

I Børne- og Ungdomsforvaltningen arbejder vi for, at alle københavnske børn og unge får de bedst mulige kort på hånden. Vi skaber rammer og grundlag for, at børnene trives, kan indgå i fællesskab med andre og lærer så meget, de kan. Kommunikation er et vigtigt led i arbejdet med at nå vores mål.

Du kan læse mere om Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk/buf.

Din ansøgning
I ansøgningen vil vi gerne høre om dine relevante erfaringer og mest succesfulde projekter, men også om dine tanker om og visioner for god skriftlig kommunikation og vidensdeling mellem fagfolk, forældre – og ikke mindst børn.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en toårig projektansættelse med forventet tiltrædelse senest 1. april 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. 

Ansættelsesstedet er Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen. Du får arbejdsplads dels i Hans Nansens Gård, Gyldenløvesgade, hvor forvaltningen er placeret, og dels på Københavns Rådhus, hvor borgmester og direktion sidder.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til kommunikationschef Michael Kreutzfeldt på 4047 5507.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 8 og 9.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. februar

Frist: 17. februar

Info

Virksomhed
Børne- og Ungdomsforvaltningen
Stillingsbetegnelse
Stærk kommunikatør
Kontakt
Michael Kreutzfeldt
I58V@kk.dk
Telefon: 4047 5507
Website
Indrykningsdato
22-01-2020
Ansøgningsfrist
17. februar
Adresse
Børne- og Ungdomsforvaltningen
københavns rådhus

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.