Praktikant

LEAD Agency
LEAD Agency
LEAD søger praktikanter
Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?
… Så skal du være hos os i et halvt år. Fra august 2019 og seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et stort kommunikationshus. LEAD Agency huser godt 30 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro. Vi forventer, at du har ambitioner om at skabe dialog, der sætter aftryk i samfundet, at du vil være med til at skabe fælles verdener og samlende fortællinger samt bidrage med din kreativitet.
 
Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af kommunikationsydelser.
 
Du kommer til at snuse til både public relations, kampagner og branding samt public affairs, selv om din praktikperiode formentlig vil indeholde en overvægt af nogle af delene. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom.
 
Vi regner med, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.
 
Vi søger som udgangspunkt efter tre forskellige profiler, men hvis du har interesse for flere felter, er du selvfølgelig også velkommen til at søge.
 
Vores nye digitale praktikant skal have erfaring med de mest kendte SoMe-platforme og forstå, hvordan eksekveringen af hvert eneste stykke content skal understøtte strategi og mål. Du kommer med på de store kampagner, og arbejdsopgaverne vil primært være kommunikationsindsatser på de sociale medier, kreativ udvikling, social media-løsninger samt hjælp med grafiske opgaver.
 
Vores nye praktikant inden for PR- og strategisk kommunikation skal være med til at udvikle og implementere kundernes PR-indsatser samt have pressekontakt. Det er især dine medie- og kommunikationskompetencer, vi har brug for lige nu, men du kan udvikle dig på flere fronter, hvis potentialet og viljen er der. Derudover vil du blive inddraget i blandt andet udviklingen af kommunikationsstrategier, interessentanalyser og ikke mindst grundfortællinger, som vi arbejder meget med.
 
Vores nye public affairs-praktikant skal forstå den politiske arena og have indgående kendskab til danske samfundsforhold. Du skal have en naturlig lyst til at hjælpe organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere og interessenter i bred forstand. Du kommer til at lave politiske notater, overvåge beslutningsprocesserne på Christiansborg og deltage i udvikling og eksekvering af større public affairs-strategier og politiske events.
 
For alle stillingerne gælder, at gode engelskkundskaber er en forudsætning.
 
Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til lead@leadagency.dk. Vi holder samtaler løbende.
 
For yderligere information kontakt chefrådgiver Anders Elleby på anders@leadagency.dk eller tlf. 22 92 92 90. Praktikperioden er med opstart i august 2019.
 
LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N. 

 
Hvem er vi?
Hos LEAD Agency hjælper vi mennesker, organisationer og virksomheder med at sætte dagsordener og nå resultater gennem kommunikation.
 
Vi udfordrer det eksisterende, udvikler nye sammenhænge og skaber dialog, der sætter aftryk. Vores rådgivning bygger på viden, faglighed, samfundsforståelse og på høje ambitioner. Derfor leverer vi altid i et felt, hvor strategisk tænkning og tankelederskab møder kreativitet og målrettet eksekvering. Og så tror vi på, at de bedste løsninger opstår i godt selskab.
 
LEAD er et full-service bureau inden for PR, Branding, Public Affairs og tværgående digitale løsninger. Vi er et af Nordens mest toneangivende kommunikationshuse, og med Danmark som base arbejder vi lokalt, nationalt og internationalt med vores kunder. Ude i verden forøger vi vores muskler med PROI – verdens største uafhængige PR-netværk.
 
Sagt på godt dansk: Words LEAD to perceptions. Perceptions LEAD to actions. Actions can LEAD to a better world.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt.

Frist: Hurtigst muligt.

Info

Virksomhed
LEAD Agency
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Anders Elleby
anders@leadagency.dk
Telefon: 22 92 92 90
Website
Indrykningsdato
08-03-2019
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Adresse
LEAD Agency
Ravnsborg Tværgade 5C
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.