Intern kommunikationsansvarlig

Lantmännen Unibake Danmark
Lantmännen Unibake Danmark
Intern kommunikationsansvarlig
Kan du gøre vores employer branding og interne kommunikation interessant og relevant for mange forskellige målgrupper? Så grib chancen, og søg stillingen som intern kommunikationsansvarlig.
Intern kommunikationsansvarlig
Du bliver en vigtig del af en international virksomhed inden for Fast Moving Consumer Goods med en solid markedsposition, hvor åbenhed, handlekraft og helhedssyn er grundlæggende værdier.
 
Din kommunikation styrker vores kultur og gør det nemt og interessant at være opdateret
Du bliver en del af HR-teamet, hvor du får ansvaret for at drive vores interne kommunikation til 750 medarbejdere rundt om i Danmark – både kontor-, produktions- og logistikmedarbejdere.
 
Det giver dig naturligvis en stor berøringsflade internt i organisationen, og derudover får du et fagligt netværk med internationale kolleger i kommunikationsroller, der ligner din egen, samt mulighed for tæt sparring med Lantmännen Unibake’s globale kommunikationsansvarlige.

Rollen giver dig mulighed for virkelig at gøre en forskel for vores kommunikation; vi står bl.a. over for at lancere en digital kommunikationsplatform, så vi kan kommunikere direkte og personligt til hver eneste medarbejder via en app, og du bliver lead på at rulle vores spritnye employer branding-strategi ud i Danmark. I særlige tilfælde bliver du også involveret i PR, krisekommunikation mm.
 
Dine opgaver spænder fra de strategiske/taktiske initiativer til de daglige, operationelle opgaver, hvor dit primære fokus vil ligge. Det betyder blandt andet, at du på basis af en overordnet kommunikationsstrategi skal:
 
  • Skrive, redigere og publicere nyheder og sikre videndeling på intranet og infoskærme
  • Skabe trafik på vores interne kommunikationskanaler gennem levende og visuel kommunikation
  • Redigere og publicere artikler til medarbejderbladet og vores virksomhedsprofil på Linkedin
  • Aktivere og supportere medarbejderambassadører fx på Linkedin
  • Optage, redigere og publicere videoer på vores interne platforme og på social media
  • Uddanne dine kolleger i brugen af vores interne kommunikationsmedier
  • Sikre eksekvering på den globale employer branding-strategi og skabe lokal tilpasning
  • Lancere vores nye digitale kommunikationsplatform Actimo, inklusiv indholdsstrategi og promovering
     
Du vil blive målt på din evne til at forstå og udnytte moderne kommunikationsmediers potentiale kreativt, så den interne kommunikation rammer alle relevante målgrupper på alle organisatoriske niveauer med den ønskede effekt.
 
Dit hjerte banker for den interne kommunikation
Du har en teoretisk kommunikationsbaggrund fra fx RUC eller anden relevant uddannelse inden for marketing/kommunikation/sprog, som gør, at du er komfortabel med både klassiske og moderne kommunikationsformer.
 
Du kan formidle synergier mellem HR, kommunikation og forretning på en enkel og letforståelig måde, og du har lyst til proaktivt at bidrage til det.
 
Du har også et grundlæggende kendskab til employer branding kommunikation – både den interne og den eksterne – der måske ikke gør dig til ekspert, men som giver dig et stærkt afsæt for at blive det.
 
Da stillingen er præget af stor selvstændighed, er det et krav, at du har nogle års praktisk erfaring fra en stilling i en større virksomhed, gerne international.
 
Din succes vil primært bero på din evne til at kommunikere og formidle skriftlig information tydeligt og professionelt både på dansk og engelsk, så det er vigtigt, at du har dokumenteret erfaring med dette. Vi forventer også, at du bruger visuelle effekter (fx infographics) som en naturlig del af din kommunikation, og at du er passioneret og vidende omkring brugen af moderne kommunikationsplatforme og CMS-systemer (vi bruger Sharepoint og Episerver).
 
Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft og fokus på eksekvering. Du arbejder struktureret og metodisk, og du har en faglig stolthed, som er tydelig i dit arbejde. Du er udadvendt, fleksibel og dygtig til at skabe stærke relationer. Du har stor glæde ved at yde service, men du forstår også at prioritere og stå fast, når det behøves, og tør udfordre det bestående.
 
Ansøg inden d. 31. marts gennem dette link.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. marts

Info

Virksomhed
Lantmännen Unibake Danmark
Stillingsbetegnelse
Intern kommunikationsansvarlig
Kontakt

Website
Indrykningsdato
13-03-2019
Ansøgningsfrist
31. marts
Adresse
Lantmännen Unibake Danmark
Hammerholmen 21
2650 Hvidovre

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.