Digital redaktør

Landbrugsstyrelsen
Landbrugsstyrelsen
Digital redaktør til Landbrugsstyrelsen
Brænder du for at servicere brugere og kolleger på digitale platforme? Er du en skarp og erfaren digital redaktør med sans for SoMe? Så er du måske vores nye kollega.
Udviklingen af styrelsens digitale platforme   
Landbrugsstyrelsen har en ambitiøs strategi om at gøre det nemt og enkelt at være kunde hos os. Du vil sammen med en anden medarbejder på det digitale område og en student få ansvaret for at sikre, at vores platforme understøtter strategien.   
 
Du får det overordnede redaktionelle ansvar for styrelsens intranet og hjemmeside. Som digital ekspert kan du udvikle ideer og koncepter og i tæt samarbejde med dine kolleger stå for at lægge strategien for vores digitale tilstedeværelse på de digitale platforme og sociale medier. Og så kan du føre det ud i livet gennem din forståelse for brugergrænsefladedesign og strukturering af indhold, samtidig med at du har en flydende digital pen.   
 
Din viden og dine evner er efterspurgt, og du får rig mulighed for at være med til at udvikle og præge styrelsens brug af digitale kommunikationsmedier.  
 
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:   
  • sikre et løbende flow i det redaktionelle indhold   
  • indgå i redaktionelle projekter   
  • sparre med kolleger om indhold   
  • deltage i arbejdet med at udvikle en ny kundeportal, som skal gøre det nemmere for vores kunder at være i dialog med os og fx søge om støtte   
Du indgår i koncernfællesprojekter og samarbejdsfora på tværs af både styrelsen og ministerområdet.   
 
Kvalitetssikre indhold, formidling og funktionalitet   
Du har en videregående uddannelse indenfor kommunikation, it, marketing eller anden relevant uddannelse, erfaring med SEO og CMS-systemer, vi arbejder i Typo3 og SharePoint.
 
Du er engageret, evner at arbejde på tværs i en politisk styret organisation og har erfaring med projektledelse. Du optimerer og udvikler vores digitale kanaler ud fra analyser og data om brugeradfærd, har sans for det visuelle og for design af brugergrænseflader og strukturering af indhold, og så gør det heller ikke noget, hvis du har erfaring med billedredigering og video.   
 
HR & Kommunikation - engagement, ambitioner og fart   
Stillingen er placeret i Landbrugsstyrelsens HR & Kommunikationsenhed med 24 engagerede kollegaer, der blandt andet arbejder med kommunikation i alle afskygninger, til mange forskellige målgrupper både internt og eksternt og ad mange forskellige kanaler.
 
Vores kommunikationsopgaver spænder fra breve til landmænd om regler og frister til lancering af nye politiske udspil, der skal styrke grundlaget for Danmarks fødevareerhverv. Vi har fart på, og fokus kan ændre sig på få øjeblikke, når fx tørken sætter ind eller der sker ændringer i det politiske landskab herhjemme eller i Bruxelles. Som digital ekspert hjælper du dine kollegaer med ad hoc-opgaver, når vi har rygende travlt op til en deadline.   
 
Kontakt   
Du er velkommen til at kontakte HR- & Kommunikationschef Dorte Bajda Appel på tlf. 25 10 53 25, eller teamleder Mette Jensen på tlf. 25 23 84 80, hvis du vil høre mere om stillingen.   
 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på lbst.dk/.   
 
Ansættelsesvilkår   
Du har en videregående uddannelse indenfor kommunikation, it, marketing eller anden relevant uddannelse. Ansættelse sker som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.   
 
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.   
 
Ansøgning   
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest den 26. marts 2019. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på http://www.lbst.dk/job. Klik på knappen ”Søg stillingen” i opslaget.   
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. marts

Info

Virksomhed
Landbrugsstyrelsen
Stillingsbetegnelse
Digital redaktør
Kontakt
Dorte Bajda Appel
Telefon: 25 10 53 25
Website
Indrykningsdato
13-03-2019
Ansøgningsfrist
26. marts
Adresse
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.