Projektleder til image- og rekrutteringskampagne

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Projektleder til image- og rekrutteringskampagne til Landbrug & Fødevarer
Brænder du for at tiltrække og rekruttere unge til uddannelser inden for et af Danmarks vigtigste erhverv? Vil du være med til at øge kendskab og image til landbrugs- og fødevarebranchen? Så er du måske den nye projektleder til et af Danmarks vigtigste erhverv.
Sammen med otte forskellige organisationer er din opgave at videreudvikle, facilitere og gennemføre en større image- og rekrutteringskampagne, som lanceres i december 2019. Det er vigtigt, at du har stærke kommunikative evner, politisk forståelse, erfaring med projektledelse og forstår at begå dig i en kompleks organisation, hvor samarbejdet med mange interessenter er en forudsætning for at opnå resultater. Målet for kampagnen er at øge optaget på relevante uddannelser for landbrugs- og fødevarebranchen gennem øget kendskab og bedre image.

Du har både overblikket og fokus på detaljen
Vi leder efter en person der kan tage ansvar for de store linjer uden at miste blikket for detaljen – og som ikke er bange for at tage fat på alle niveauer. Det bliver din opgave at være et effektivt bindeled mellem styregruppe og resten af projektets samarbejdspartnere.

Den rette kandidat
  • er en stærk projektleder med erfaring fra en organisation, virksomhed eller bureau, hvor kommunikation har været i centrum – herunder gerne konkret erfaring med kommunikation til yngre målgrupper.
  • kan dokumentere erfaring med digital kommunikation eller markedsføring
  • har arbejdet med og eksekveret storytelling og kampagner for organisationer eller virksomheder
  • brænder for kommunikation, samfund og uddannelse
  • har stærke samarbejdsevner og er god til at netværke
  • arbejder selvstændigt, grundigt og tager ansvar for egne mål,
  • har erfaring med, eller viljen til at lære, at søge ekstern funding til kampagner og rekrutteringsinitiativer
  • har et godt humør og går til opgaverne med en positiv indstilling
     
Et udfordrende job
Vi tilbyder et udfordrende job i en organisation med højt til loftet hvor der altid er plads til gode idéer. Du vil få ansvar og indflydelse fra første dag, og der er gode muligheder for at udvikle sig i jobbet. Arbejdsmiljøet er uformelt og vi vægter samarbejde og humor højt. Lønnen fastsættes individuelt efter dine kvalifikationer.

Projektet ”Future Food - Vores verden, din uddannelse” er finansieret af Promilleafgiftsfonden, og bag kampagnen står 3F, Dansk Industri, Food Nation, GLS-A, IDA, JA, NNF og Landbrug & Fødevarer.

Du vil blive ansat som projektleder for det samlede projekt og organisatorisk ansættes du i Landbrug & Fødevarers Corporate Branding afdeling med reference til Head of Branding. Et par dage om måneden arbejder du hos de forskellige organisationer bag kampagnen, for at sikre tæt sparring, koordination og vidensdeling.

Vi ønsker at afspejle det samfund, vi er en del af. Hos os er dit engagement og dine kompetencer det vigtigste, derfor opfordres alle uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.
 
Stillingen er tidsbegrænset i et år, med mulighed for forlængelse hvis projektfinansieringen opretholdes.

Ansøgning
Send din ansøgning ved at klikke på knappen "Ansøg" herunder.

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 19. november.

Samtaler afholdes mandag den 25. november og evt. 2. samtale afholdes den 27. november. Der vil kunne indgå test mellem 1. og 2. samtaler.

Tiltrædelse
1. januar 2020

Kontaktperson
Konsulent Chris Holst Preuss, Landbrug & Fødevarer kontaktes på chhp@lf.dk eller +45 2288 99 96.

Arbejdssted:
Axelborg i København
 
Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. november

Frist: 19. november

Info

Virksomhed
Landbrug & Fødevarer
Stillingsbetegnelse
Projektleder til image- og rekrutteringskampagne
Kontakt
Chris Holst Preuss
chhp@lf.dk
Telefon: +45 22 88 99 96
Website
Indrykningsdato
05-11-2019
Ansøgningsfrist
19. november
Adresse
Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.