Erfaren kommunikationsdirektør

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
ERFAREN KOMMUNIKATIONSDIREKTØR
Fødevareklyngen er en bærende del af det danske samfund, men det er meget mere end det.
For udover at bidrage med arbejdspladser og betydelige eksportindtægter er sektoren en del af vores nationale identitet. Danmark er et landbrugsland helt ind i sjælen. Og vi er gode til det. Vores fødevarer er kendte i udlandet på grund af den høje kvalitet, og vi er nogle af de bedste i verden til at producere effektivt, bæredygtigt og dyrevenligt.

Nu står vi midt i en global klimakrise, og vores erhverv ønsker at gå forrest med visionære løsninger og bud på, hvordan vi drastisk nedbringer udledningen af drivhusgasser, samtidig med at vi brødføder en stadigt stigende verdensbefolkning. Dette er vores helt store fokus.

Vi søger en kommunikationsdirektør, der vil stå i spidsen for at fortælle danskerne om vores store klimavision, løfte erhvervets anerkendelse lokalt og globalt og mindske kløften mellem land og by. En kommunikationsdirektør, der vil være med til at tale landbrugs- og fødevareerhvervets sag, så vi med bred politisk og folkelig opbakning fortsat kan være nogle af de bedste i verden.

Du sætter kursen på den strategiske kommunikation
Som vores nye kommunikationsdirektør formår du at navigere hjemmevant i de mange hensyn, der kendetegner en stor og bred erhvervsorganisation. Du vil skulle spænde bredt for at understøtte både den politiske dagsorden og de landbrugs- og fødevarefaglige indsatser. Som ansvarlig for kommunikation skal du sætte kursen for den strategiske kommunikation, og du vil skulle samarbejde og videndele tæt med faglige eksperter på tværs af den samlede organisation.

Du får direkte reference til CEO Anne Lawaetz Arhnung og det overordnede ansvar for tre kommunikationsfaglige afdelinger: Medier, herunder Presse & Digital, Public Affairs og Corporate Branding med i alt 25 medarbejdere.

Det kræver meget af dig
Vi søger en Kommunikationsdirektør med solid ledelseserfaring og stærke netværkskompetencer, der både kan løfte niveauet for vores kommunikation endnu højere og ind i fremtiden, og rådgive i de daglige kommunikationssager.

Vi forventer desuden, at du er en dreven interessevaretager, der kan navigere i krydspresset mellem medlemmer, politikere og den brede befolkning.

Medarbejderne leverer, og vi forventer, at du tilbyder dem retning, motivation, sparring og ledelse i et travlt miljø, hvor det er afgørende at fastholde og virkeliggøre vores vision og omdømme for erhvervet.

Du har dokumenteret kompetence og erfaring med at udvikle og implementere kommunikationsstrategier, og samtidig håndtere en hektisk hverdag i en politisk interesseorganisation. Du har bevist, at du evner at samarbejde på tværs til fordel for helheden. Har du kendskab til landbrugs- og fødevareindustrien, vil det være en stor fordel.

En større dagsorden
Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Ansøgning
Send din ansøgning ved at klikke på knappen "Ansøg" herunder

Ansøgningsfrist: 
19. februar 2020

Tiltrædelse:
1. april / hurtigst muligt

Kontaktperson:
CEO Anne Lawaetz Arhnung - ana@lf.dk
Koncern HR Chef Camilla Brehm Suhr – cbs@lf.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. februar

Frist: 19. februar

Info

Virksomhed
Landbrug & Fødevarer
Stillingsbetegnelse
Erfaren kommunikationsdirektør
Kontakt
Anne Lawaetz Arhnung
ana@lf.dk
Telefon: 27 24 59 64
Website
Indrykningsdato
31-01-2020
Ansøgningsfrist
19. februar
Adresse
Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.