Content creator

Lif
Lif
Kreativ content creator
Kan du trylle et notat om til en animation? Et politikoplæg til en film? Sikre, at vores værdifortælling taler til hjertet og tage hånd om vores visuelle identitet?

”Vi” er Lægemiddelindustriforeningen Lif, hvor vi arbejder for at styrke life science-branchens vilkår, så ny effektiv medicin kan gøre en forskel for syge og raske.

Vi søger en dygtig og kreativ content creator, der kan styrke vores kommunikation gennem grafisk design, animationer og video.

I Lif sætter vi en ære i at kommunikere åbent og positivt. Vi vil gerne fascinere, inspirere og finde løsninger på sundhedsvæsenets og samfundets udfordringer. 

Vi laver blandt andet film, podcasts og magasin, og vi har i år opdateret hele vores visuelle linje. Du bliver derfor en central del af den fortsatte udvikling af vores kommunikation til medlemmer, samarbejdspartnere og borgere.

 

Du

  • har en kreativ og idérig tilgang til kommunikation

  • ser de skæve vinkler og kan sætte billeder på såvel de daglige nyheder som Lifs egne politiske projekter

  • er interesseret i sociale medier og har styr på trends og tendenser fra LinkedIn til TikTok

  • har lyst til at drive et kreativt samarbejde med mange forskellige fagligheder

 

Du vil få ansvaret for at drive og udvikle vores visuelle kommunikation. Det vil sige, at du vil få ansvaret for film, print og visuel digital kommunikation, animationer og præsentationer.

Du bliver en del af Lifs kommunikationsafdeling på i alt 6. Vi hjælper vores kolleger i det politiske sekretariat med at omsætte politiske visioner og praktisk interessevaretagelse i klare budskaber og høj synlighed. I kommunikationsafdelingen arbejder vi med stort set alle former for kommunikation. Vi sætter en ære i at tænke kreativt og gøre tingene selv og vil gerne blive endnu bedre til at sætte billeder på det, vi kan, vil og ved.

 

Vi forventer derfor, at du

  • kan vedligeholde og udvikle designguides

  • kan layoute publikationer mv

  • kan udvikle og producere video, foto og grafik til web og sociale medier

  • kan lede større visuelle kommunikationsinitiativer

  • kan skabe de rette visuelle rammer omkring events og konferencer

  • i det hele taget kan bidrage til at udvikle og producere visuel kommunikation

 

Vi er en lille organisation med store ambitioner, en flad struktur og en uformel omgangstone.

Vi prøver at planlægge vores produktion, men er forberedt på, at virkeligheden ofte kræver, at vi ændrer planerne undervejs.

Lif har til huse i Life Science Huset, der samler en lang række spillere inden for branchen. Vi har smukke rammer, sjove kolleger og gode vilkår.

 

Ansøgning
Send din ansøgning samt bilag og eksempler på dit arbejde til eki@lif.dk senest den 8. december 2021. Mærk gerne ansøgningen ”content creator”.

Du er også velkommen til at ringe for at høre yderligere. Kontakt kommunikationschef Gitte Schmidt  #41134623 eller mail gss@lif.dk.

 

Om Lif
Lægemiddelindustriforeningen er en brancheforening for forskningsbaserede lægemiddelvirksomheder i Danmark. Foreningen har 38 medlemmer, der tilsammen står for ca. 60 procent af salget af lægemidler i Danmark. Lægemiddelindustriforeningen ejer Dansk Lægemiddel Information A/S, som formidler ekspertviden på lægemiddelområdet gennem
uddannelser, market intelligence - og via hjemmesiden medicin.dk. Du kan læse mere om os på www.lif.dk..

 

Det er vores vision,
at patienter har hurtig og lige adgang til den bedste forebyggelse og behandling med lægemidler, samt at lægemiddelbranchen anses for at være en ansvarlig branche, der leverer et værdifuldt bidrag til patienter og det danske samfund.

 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. december

Frist: 8. december

Info

Virksomhed
Lif
Stillingsbetegnelse
Content creator
Kontakt
Gitte Schmidt
4113 4623
Telefon: gss@lif.dk
Website
Indrykningsdato
18-11-2021
Ansøgningsfrist
8. december
Adresse
Lif
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.