Kommunikationskonsulent

Kromann Reumert
Kromann Reumert
Stærk kommunikationsprofil til intern og ekstern kommunikation
Du skriver fængende, målrettet og inspirerende. Du evner at formidle ofte komplekst stof i et flydende og letforståeligt sprog. Og så er du en ørn til at få kommunikationsprojekter til at flyve - også de digitale.

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med store, udfordrende og spændende sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere og sætter et aftryk på samfundet. I løbet af det sidste år har vi fx rådgivet om verdens største køb og salg af biogas, danmarkshistoriens største investering i solcelleparker og en dansk farmavirksomheds opkøb af fabrikker og rettigheder til lægemidler for milliarder af kroner. Sagerne er store, perspektiverne større, og vi er nu på udkig efter en stærk kommunikationsprofil, der retter kikkerten mod vores gode historier og formidler dem med gnist og nerve til vores forskellige målgrupper.

 

Ordmenneske med passion for formidling
Du bidrager med dine kompetencer til at udvikle og styrke vores interne og eksterne kommunikation. Dine primære opgaver er at:

  • korrekturlæse og kvalitetssikre vores nyhedsbreve sprogligt

  • koordinere formidlingsindsatsen af nyhedsbreve

  • skrive/publicere artikler til vores intranet

  • varetage redaktørrollen på online medarbejdermagasin

  • rådgive forretningen kommunikativt på et strategisk og operationelt niveau

  • undervise internt i nyhedsformidling

  • understøtte vores employer branding-indsats i tæt samarbejde med People & Development

  • bidrage til øvrige kommunikations- og marketingopgaver og -projekter, f.eks. podcasts, videoopslag, publikationer og events. 
     

Udviklingsprojekter deltager du også i. Her har du ansvaret for at sikre kommunikativ sparring, planlægning og eksekvering i samarbejde med kolleger i kommunikationsteamet og i andre afdelinger på tværs af hele firmaet.

Smittende samarbejdsglæde
Du bliver en del af en ambitiøs kommunikations- og videnafdeling med 22 fagligt stærke kolleger under ledelse af Head of Communications & Knowledge. Afdelingen er fordelt i fire teams på vores kontorer i Købehavn og Aarhus. Sammen understøtter vi Kromann Reumerts forretning og kommercielle aktiviteter gennem relevant og nærværende kommunikation, marketing og videndeling.

Som vores nye kommunikationskonsulent bliver du en central figur i vores team for Kommunikation & Sprog med syv kommunikationsfaglige kolleger. Vores - og dit - arbejdsfelt spænder bredt fra dag-til-dag eksekvering til strategisk rådgivning inden for de klassiske kommunikationsdiscipliner. Vi balancerer opgaverne i en god blanding af korte deadlines og indsatser med et længere udviklingsperspektiv. Altid med en smittende samarbejdsglæde som drivkraft.

 

Relationsskaber med høj faglighed
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, journalistik eller lignende og har gerne erhvervserfaring fra lignende virksomhed. Udover en høj faglighed og evnen til at tænke kreativt i forhold til engagerende kommunikation, så er du god til at skabe relationer og samarbejder godt på tværs af afdelinger og jobtitler. Du har styr på retskrivningen og er digitalt orienteret - både formidlingsmæssigt og teknisk.

 

Er det lige dig?
Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejdssted i Aarhus. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Head of Communications & Knowledge René Jakobsen på 24 86 00 57 eller rja@kromannreumert.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. juli 2021.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. juli

Info

Virksomhed
Kromann Reumert
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
René Jakobsen
rja@kromannreumert.dk
Telefon: 24860057
Website
Indrykningsdato
21-06-2021
Ansøgningsfrist
30. juli
Adresse
Kromann Reumert
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.