Grafisk designer

Kompas
Kompas
Kompas søger erfaren grafisk designer med en AD’er i maven

Vi har travlt. Det er dejligt, så derfor søger vi en grafisk designer/AD’er, der brænder for at designe visuelle mesterværker. Det gælder alt lige fra logo og identiteter til årsrapporter, Powerpointpræsentationer og hyldesvirpere. Dit hjerte skal også banke for udviklingen af kreative koncepter og universer for alle vores kunder. Store som små. Du skal være nysgerrig på relevante tendenser, kunne arbejde selvstændigt og i teams. Du skal kunne dine programmer, prioritere dine opgaver, være grundig, elske kunder og være ægte detaljeorienteret. Du skal være ambitiøs og kunne arbejde struktureret og målrettet - også når the shit hits the fan. Men vigtigst af alt – du skal være et dejligt menneske. For dem samler vi på hos os. 

 

Vi forventer, at du har minimum 3 års relevant bureauerfaring – og meget gerne erfaring med pharma. 

 

Hvem er Kompas?
Vi hedder Kompas. Vi laver kommunikation. Strategisk, kreativt og digitalt. 

 

Vi er betroede rådgivere for nogle af de største danske og internationale virksomheder. Det har vi været i 16 år. Og vores kunder bliver hos os i lang tid, fordi vi altid leverer, opfører os ordentligt og næsten altid er pisse flinke. Kompas-huset tæller 25 dygtige medarbejdere, som også har det med at blive hængende. 

Fordi her er rart at være.

 

Verden ændrer sig konstant, så det gør vi også.  Vi startede som et traditionelt PR-bureau, men i dag er vi et kommunikationsbureau. Vi brænder for at lave løsninger, der hænger sammen hele vejen rundt: Sociale og digitale medier, film, kreative kampagner, analyser, strategi, medical writing, online-medieindkøb, samarbejde med eksperter og ambassadører og meget mere. Og det er uanset, om det gælder medicin eller müsli. 

 

Så længe den gode og troværdige historie er bevaret. For den er stadig udgangspunkt for alt, hvad vi gør. 

I dag er den bare blevet meget mere digital, kreativ og visuel. Vi hjælper i hele Norden. Og hvis kommunikationen skal endnu længere ud, kan vi også hjælpe via vores globale bureau-netværk, Weber Shandwick. Læs mere på www.kompas.dk.

 

 

Det praktiske 

Vi leder efter en fuldtidsansat til vores kontor på Toldbodgade 55, København K. 

Løn efter kvalifikationer. Skriv i din ansøgning, hvis du har erfaring med pharma. 

Lyder stillingen som noget for dig, så send en mail med dit CV, portefølje og en skarp ansøgning hurtigst muligt til ad@kompas.dk. Ansøgningsfrist 23. februar 2020.

Vi holder løbende samtaler, efterhånden som egnede kandidater kommer ind. Eventuelle spørgsmål om stillingen kan rettes til Kreativ Chef Mikkel Stig Christensen (mikkel@kompas.dk / +45 4038 4701). 

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. februar

Frist: 23. februar

Info

Virksomhed
Kompas
Stillingsbetegnelse
Grafisk designer
Kontakt
Mikkel Stig Christensen
mikkel@kompas.dk
Telefon: +45 4038 4701
Website
Indrykningsdato
07-02-2020
Ansøgningsfrist
23. februar
Adresse
Kompas
Toldbodgade 55
København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.