Kommunikationskonsulent

ATP
ATP
Historiefortæller til Koncernkanaler og Intern kommunikation
Er du en historiefortæller? Er du den, der tripper for at bringe fortællingen om ATP ud i verden og til dine kolleger - og trives du i spændingsfeltet mellem ekstern og intern kommunikation?
 
Så er du måske den kommunikationskonsulent, vi søger i Kommunikation & Eksterne Relationer.
 
Kan du tegne den røde tråd mellem vores kanaler?
I Kommunikation og Eksterne Relationer er vi en flok ambitiøse kommunikationseksperter, der brænder for at formidle historier om ATP – om det, vi gør, og hvorfor vi gør det. Sammen med forretningen og eksterne samarbejdspartnere arbejder vi med intern og ekstern kommunikation, branding, samfunds- og pensionsanalyser, pressekontakt og relationer til ATP’s mange interessenter.

Men vi mangler en dygtig kollega, der brænder for at skrive. For at finde den gode historie og få den ud over rampen på ATP’s eksterne kanaler samt på vores intranet. En knalddygtig kommunikatør, som med energi og engagement både kan bidrage til den daglige produktion af gode historier på tværs af kanaler i en stor koncern, udvikle og eksekvere nye initiativer, løfte niveauet endnu mere samt bidrage med kommunikationskompetencer i projekter og rådgivning af forretningen.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • bidrage med kommunikation, der understøtter koncernstrategien og vores forretningsmål
  • opsøge, vinkle og skrive koncernnyheder, som rammer lige i hjertet på læseren
  • udvikle indhold til vores hjemmeside, intranet, LinkedIn og Facebook – både tekst og billeder
  • understøtte og rådgive om forandringskommunikation i samarbejde med organisationens ledere.

 

Har du blik for målgrupper?
Det er vigtigt, du navigerer professionelt og hjemmevant i den brede pallette af kommunikationsdiscipliner. Du kan se, finde og fortælle gode historier i alt fra kundestrategier til finansielle investeringer.

Du er en historiefortæller, der kan folde både en nyhed, en indsigtsartikel og et portræt ud – og som kan jonglere med ordene, så de tiltrækker endnu flere læsere på vores hjemmeside, intranet og sociale medier. Du er fagligt dygtig, en god kollega, og med i bagagen har du 3-5 års erfaring som kommunikationskonsulent og en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Du er god til at formidle svære emner, så alle forstår det. Du er interesseret, ansvarsfuld, selvkørende og god til at eksekvere. Og så har du blik for et komplekst interessentlandskab i en stor organisation.

Du har desuden:

  • forretningsforståelse og overblik – både når du arbejder med indhold til vores kanaler, og når du løser opgaver for resten af forretningen
  • lyst til at bidrage til en travl nyhedsredaktion, hvor dagens agenda hurtigt kan skifte
  • blik for nye tendenser inden for kommunikation og sociale medier, så du kan inspirere os til at gå nye veje.

 

Vil du være med til at værne om ATP’s brand?
Du bliver en del af en afdeling, hvor vi har et omfattende samarbejde med alle dele af ATP-koncernen. Vi har høj faglighed, et godt humør og arbejder benhårdt for at servicere og hjælpe vores kunder. Det gælder både dem i verden omkring os og kollegerne i ATP’s to forretningsområder – Pensions & Investments og Administrationsforretningen.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Vi forvalter en formue på 934 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer. Derudover er vi Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.
 

= dig? Så send en ansøgning
Ansøgningsfristen er søndag d. 19. januar. Vi afvikler jobsamtaler i slutningen af januar og håber, du har mulighed for at starte hos os i marts. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sektionschef Jakob Mark Hansen på e-mail jhe@atp.dk eller på telefonnr. 28 70 45 10.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. januar

Frist: 19. januar

Info

Virksomhed
ATP
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Jakob Mark Hansen
jhe@atp.dk
Telefon: 28 70 45 10
Website
Indrykningsdato
08-01-2020
Ansøgningsfrist
19. januar
Adresse
ATP
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.