Studentermedhjælper

Københavns Lufthavne A/S
Københavns Lufthavne A/S
Student til Intern kommunikation
Kunne du tænke dig at arbejde både med pennen og kameraet i Intern Kommunikation? Som studentermedarbejder hos os får du en bred vifte af opgaver, som du kan udvikle dig med. Er du hurtig på tasterne, sætter kommaerne de rigtige steder, nyder at formidle på en let forståelig måde, og har du lyst til at få videomediet ind under huden? Så kan det være, vi er det rigtige sted for dig.
I Københavns Lufthavn (CPH) vægter vi højt at kunne informere vores medarbejdere om væsentlige budskaber på det rigtige tidspunkt og ad de rette kanaler – medarbejderne er vores vigtigste ambassadører og skal derfor være godt klædt på.
 
Vi leder efter en student, der kan arbejde sig ind i organisationen og hjælpe os med at se og formidle de gode historier på en fangende måde. Du bliver en del af et lille og uformelt team på to medarbejdere, der er en del af HR-afdelingen med 25 kolleger.
 
I CPH skal vi både nå medarbejdere, der er på farten, arbejder i terminalerne eller på forpladsen og dem, der arbejder på kontor. Derfor har vi flere forskellige kanaler og medier, vi kommunikerer igennem, såsom intranet, informationsskærme, lederkommunikation og LinkedIn. Medarbejderne har desuden en iPhone, som også er en kommunikationskanal. Derudover skal vi snart i gang med at opgradere intranettet, så der er mange spændende opgaver, du kan udvikle dig igennem.
 
Hvem er du?
Du skal kunne skrive, analysere, arbejde selvstændigt, planlægge og eksekvere kommunikation. Hvis du ikke allerede har erfaring med video, så bliver det en ny, sjov opgave for dig.
 • Du er skarp, dygtig og sjov
 • Du har en klar holdning til, hvad der er god kommunikation, og du praktiserer det selv
 • Du arbejder smidigt med nye systemer og medier – eller har flair for at lære det
 • Du skriver på flydende dansk og er god til at sætte kommaer.
 
Dine vigtigste opgaver:
 • Skrive artikler, fotografere og redigere billeder i photoshop
 • Optage og redigere korte videoer til intranettet
 • Redigere og publicere information på intranet og infoskærme, som du får tilsendt af kolleger
 • Lave målerapporter der viser brugen af vores forskelle medier
 • Arbejde struktureret med planlægning samt rådgivning om kommunikation til vores kolleger
 • Læse korrektur på forskellige typer af tekster og materialer med mere
 • Derudover kan du blive inddraget i større projekter
 
Vi forestiller os, at du er lige ved at blive færdig med din bachelor eller er mindst to år henne i din uddannelse inden for journalistik eller kommunikation.  Arbejdstiden hos os er omkring 15 timer om ugen.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og forventer, at du vil bruge lejligheden til at vise, at du er god til at skrive og engagere dine læsere.
 
Stig ombord i et spændende studenterjob
Har du lyst til at sætte kursen mod spændende udfordringer, så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 22. maj 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Helle Lillelund Aggebo på helle.aggebo@cph.dk – husk at ansøgning og CV skal sendes via linket ’søg jobbet her’.
 
Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR på job@cph.dk
 
Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job
 
Om Københavns Lufthavn
Vi ejer og driver lufthavnene i København og Roskilde. Sidste år rejste mere end 30 millioner passagerer igennem lufthavnen, og vi har direkte flyruter mod 177 destinationer i verden. Over en årrække vil vi investere 20 mia. kr. i udbygninger og forbedringer af lufthavnen, så vi er klar til at tage imod op mod 40 mio. passagerer hvert år.
 
Vi er 2.600 medarbejdere fra mere end 50 lande, og vi betragter os som gæstfrie værter for vores passagerer, og vi stræber efter at skabe rejseglæde for alle, der har Københavns Lufthavn som en del af deres rejse. Hver dag leverer vi resultater i tæt partnerskab med en lang række samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen. Det er resultater af en så høj kvalitet, at vi flere gange er kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn – titler, som vi både er stolte af og har stor respekt for.
 
Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet. Sidste år deltog 90 procent af medarbejderne i den årlige engagementsmåling. Vi har et ansvar for at beskytte vores miljø, og det ansvar skal fortsat være en integreret del af vores forretning. Vores arbejde på energi- og miljøområdet sikrer, at Københavns Lufthavn og Roskilde Lufthavn drives og udvikles ansvarligt, så der opnås fortsat forbedrede resultater på energi-og miljøområdet. Dette gælder både det globale klima, hvor vi arbejder målrettet for at mindske udledningen af CO2, og det nære miljø på områder som støj, luft, affald, jord, vand og natur.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. maj

Info

Virksomhed
Københavns Lufthavne A/S
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Tina Storkehave Lassen
tina.lassen@cph.dk
Website
Indrykningsdato
09-05-2019
Ansøgningsfrist
22. maj
Adresse
Københavns Lufthavne A/S
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.