Kommunikationskonsulent

Københavns Universitet
Københavns Universitet
Kommunikationskonsulent til studenterrekruttering, web og video
På Datalogisk Institut, Københavns Universitet (DIKU) søger vi en kommunikationskonsulent, som skal bidrage til at sikre, at vi får tiltrukket studerende til vores uddannelser, at vi præsenterer vores aktiviteter på en interessant og brugervenlig måde, og at vi styrker brobygningen mellem universitet og gymnasie.

Kan du se dig selv arbejde med at udbrede kendskabet til uddannelser og forskning inden for banebrydende områder som kunstig intelligens, machine learning og virtual reality? Har du lyst til at arbejde med kommunikation til mange forskellige platforme, formater og målgrupper? Så er jobbet som kommunikationskonsulent på DIKU måske noget for dig.

Du bliver en del af et mindre kommunikations- og eventteam bestående af to kommunikationskonsulenter, en eventkoordinator og en studentermedarbejder. En af teamets vigtigste opgaver er sikre, at DIKU’s eksterne kommunikationsindsats understøtter vores kommunikationsstrategi og bidrager til at nå ud til de ønskede målgrupper på bedste vis.

Derudover bliver du kommunikationsansvarlig for projektet Dataekspeditioner, finansieret af Novo Nordisk Fonden, hvor der udvikles materiale til gymnasiet for at styrke de danske gymnasieelevers datalogiske evner. Her skal du være med til at sikre, at projektet når bredt ud i de danske gymnasier.

Du bliver en del af DIKU i en spændende tid, hvor fejringen af instituttets 50-års jubilæum er i fuld gang, hvor kommunikationsstrategien for Dataekspeditioner skal laves, hvor flere webprojekter skal implementeres, og hvor rekrutteringssæsonen venter lige om hjørnet.

Arbejdsopgaver
Dine vigtigste opgaver bliver studenterrekruttering, webudvikling- og administration, videoproduktion samt at være ansvarlig for kommunikationsindsatser i Dataekspeditioner. Du kommer til at arbejde med en bred palette af platforme; eksterne hjemmesider, intranet, nyhedsbreve, sociale medier, annonceringsformater og trykt materiale.

 • Studenterrekruttering: Koordinere og udvikle DIKU’s rekrutteringsindsats af bachelor- og kandidatstuderende. Samarbejde med fakultetets kommunikationsafdeling om rekrutteringskampagner. Google Ads. Rekrutteringsevents. Kontakt til studerende. Tovholder på DIKU’s deltagelse i Future People-netværket.

 • Web og intranet: Ansvarlig for drift og udvikling af eksterne hjemmesider i samarbejde med sekretariatsleder. Bidrage til administration af intranet.

 • Video: Produktion af videomateriale til rekrutteringsindsatsen samt understøtte forskningskommunikation med videoindsatser.

 • Sociale medier: Administration og udvikling af DIKU’s tilstedeværelse på Facebook, Instagram og YouTube, herunder annoncering. Backup på LinkedIn og Twitter.

 • Dataekspeditioner: Udvikle den overordnede kommunikationsstrategi. Hjemmeside. Nyhedsbrev. Content produktion. Mindre presseopgaver til gymnasiehenvendte udgivelser.

 • Ad hoc (afhængig af din profil): Nyhedsproduktion. Eksterne nyhedsbreve. Grafisk arbejde.

Vi forventer, at du

 • har en relevant akademisk kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau

 • har et par års erfaring med lignende kommunikationsaktiviteter gerne fra en politisk styret organisation - eller er nyuddannet og opsat på en stejl læringskurve (gerne med kommunikationserfaring fra studenterjobs)

 • har viden om og gerne erfaring med flere af følgende områder

  • engagerende kommunikation via sociale medier og nyhedsbreve

  • brugervenlig webkommunikation og informationsarkitektur, herunder erfaring med at arbejde i CMS (vi benytter Obvius, Wordpress og Sharepoint)

  • kampagneplaner samt annoncering på sociale medier og Google

  • videoproduktion

 • er en dygtig formidler, som kan gøre tungt fagligt stof letforståeligt

 • er kreativ, har et visuelt øje og kan få tekst, billeder, grafik og video til at spille sammen - erfaring med fx Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro eller lignende programmer er et plus

 • har et stort drive og følger tingene til dørs

 • kan arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver

 • er en dygtig koordinator og planlægger

 • er udadvendt og kan være i øjenhøjde med mange forskellige typer mennesker

 • er fleksibel og kan bidrage inden for andre områder af DIKUs administration efter behov

 • er kollegial og har lyst til at være en del af et team med mange forskellige fagligheder

 • er både udviklingsorienteret og driftsstærk

Vi tilbyder

 • Et alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne

 • At blive en del af en arbejdsplads i vækst, som løbende medfører nye typer af opgaver, hvor du kan være med til at sætte dit præg på, hvordan de skal løses

 • At blive en del af et sekretariat og projekt i konstant udvikling med store ambitioner

 • Engagerede kolleger, som vægter faglig sparring og samarbejde højt, og som samtidig har fokus på det gode sociale miljø med en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone

 • En arbejdsplads med mange fagligheder, hvor vi hjælper hinanden med at løse opgaverne i hverdagen

 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, herunder kurser og relevant videre- og efteruddannelse

 • Muligheden for løbende samarbejde med en stor gruppe af dygtige kommunikationsansatte fra andre institutter, på fakultetet og i KU’s centrale kommunikationsafdeling, herunder muligheden for at deltage i faglige netværk og arrangementer

 

Hvem er vi?
DIKU er Danmarks første datalogiske institut, som blev grundlagt i 1970. Vores forskere og kandidater har siden bidraget til samfundets accelererende teknologiske transformation, og vores forskningsmiljø og -resultater har gjort os til et af Europas førende datalogiske institutter med international indflydelse.

DIKU er beliggende på Østerbro i Universitetsparken 1, hvor vi deler campus med en række andre naturvidenskabelige uddannelser og institutter. Vi er ca. 200 ansatte (inklusive ph.d.-studerende og instruktorer), heraf udgør administrationen ca. 31 fastansatte medarbejdere.

Kommunikations- og eventteamet er en del af DIKU’s sekretariat, som også består af Human Resources, Facility Management og administrativ support. Sekretariatet er en del af DIKU’s samlede administration, der også omfatter forsknings- og uddannelsesadministration, erhvervssamarbejde og økonomi. Vi arbejder tæt sammen med DIKUs øvrige administration, ledelse, forskere og undervisere.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og lønindplacering sker i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten som fuldmægtig (bachelor), overenskomst for Journalister i statens tjeneste eller anden relevant overenskomst.
Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid

Den primære arbejdsplads er i Universitetsparken på Østerbro.

Vil du vide mere?
Spørgsmål til stillingen kan rettes til kommunikationskonsulent Caroline Wistoft på tlf. 21 30 96 31 / cawi@di.ku.dk fra uge 30. Fra uge 31 kan du også kontakte sekretariatsleder Tina Virenfeldt Kristensen på tlf. 40 59 40 54 / tikr@di.ku.dk. Grundet sommerferie er der ikke mulighed for at kontakte os før uge 30.

Ansøgnings- og ansættelsesprocedure
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning, CV og relevant dokumentation ved at klikke på "Søg jobbet her" nederst i opslaget senest den 15. august 2021. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Samtaler vil finde sted i uge 32-33. Tiltrædelse pr. 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. august

Frist: 15. august

Info

Virksomhed
Københavns Universitet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Caroline Wistoft
cawi@di.ku.dk
Telefon: 2130 9631
Website
Indrykningsdato
21-07-2021
Ansøgningsfrist
15. august
Adresse
Københavns Universitet
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.