Pressechef

Københavns Lufthavne
Københavns Lufthavne
Pressechef i Københavns Lufthavne
- Strategisk mediekommunikation med internationalt perspektiv

Københavns Lufthavne (CPH) er vi drevet af at skabe den bedste oplevelse for vores passagerer, vores partnere og vores kunder.

Vi har et ønske om at gå forrest for at skabe en fremtidssikker og visionær lufthavn, og vi arbejder strategisk med at udvide vores positive rolle i samfundet og bidrage til den grønne omstilling af såvel lufthavnen som luftfarten – ”Lets travel together to a better tomorrow”. 

Som Pressechef i Københavns Lufthavne A/S får du en central rolle i at kommunikere vores strategi og der vil ligge en stor opgave i at yde strategisk medierådgivning, så Københavns Lufthavne fremstår tydeligt i medierne – nationalt og international. Du bliver en vigtig del af Corporate Communications, CR og Regulatory Affairs (CCR) og vil operere bredt indenfor mediehåndtering samt ledelses- og krisekommunikation. Det er en lederstilling med ledelse af et mindre presseteam, et tæt samarbejde med øvrige kommunikationsfunktioner i CCR og med direkte reference til kommunikationsdirektøren.

 

Tæt dialog med danske og udenlandske medier, proaktiv kommunikation og ledelsessupport
Som Pressechef er du ansvarlig for vores strategiske mediehåndtering samt at sikre, at pressehistorier og -henvendelser af både negativ og positiv karakter håndteres strategisk og professionelt. Igennem opsøgende relations arbejde opbygger og videreudvikler du solide relationer med medierne og du vil også selv udtale dig i medierne qua dit ansvar som talerør for CPH.

Din rolle er både strategisk og operativ, hvor du skal sikre et aktivt presseberedskab, gennemføre medie- og budskabstræning samt yde rådgivning indenfor strategisk mediehåndtering.

I tæt dialog med ledelsen planlægger du eksterne medieaktiviteter, som skaber synlighed og markant profilering af CPH – internationalt, nationalt og lokalt. Du er stærk på sociale medier og forstår brugen af dette i mediearbejdet.

 

Erfaring som Medierådgiver eller Pressechef
Vi forventer du har en kommunikationsfaglig profil med en relevant videregående uddannelse på kandidat eller Master-niveau – gerne en journalistisk uddannelse, suppleret med stærke analytiske og ledelsesmæssige kompetencer.

Du har erfaring fra en rolle som Pressechef eller Medierådgiver i en større virksomhed eller organisation, hvor du har skabt tydelige resultater.

Udover et indgående medie kendskab har du indsigt i øvrige kommunikationsprincipper og forståelse for forskellene i at arbejde strategisk, taktisk og operationelt. Du har interesse for og gerne erfaring med at arbejde med et internationalt fokus og med at anskue aspekter fra et internationalt perspektiv og besidder sproglige kundskaber i dansk og engelsk på højt niveau.

Som person er du dynamisk og kan agere hurtigt, når det kræves, samtidig med at du er selvstændig og serviceorienteret.

Du er samarbejdende af natur og er drevet af at skabe resultater gennem egen og andres indsats – modspil og udfordringer repræsenterer muligheder fremfor noget, som kan slå dig ud af kurs.

Du arbejder struktureret og følger proaktivt op på ting for at sikre, at leverancerne er i top og er med til at styrke linket mellem strategi og vores proaktive kommunikationsindsats. 

Du tør udfordre dine omgivelser og ledelse konstruktivt gennem direkte dialog og med respekt og empati for deres kontekst og betingelser. I din kommunikation kan du arbejde med både fakta, holdninger og værdier og evner at vinkle dem på overbevisende og inspirerende vis.

Overfor dine omgivelser fremstår du motiverende og kan således få ledelse, interessenter og medarbejdere til at forstå dine ideer og skabe opbakning til dem.

 

Et stærkt team glæder sig til at byde dig velkommen
Som Pressechef er du placeret i afdelingen for Corporate Communication, CR og Regulatory Affairs (CCR), som udover presse beskæftiger Community & Internal Communication Public Affairs, Corporate Responsibility, Regulatory Affairs og mere.

Der er i alt omkring 17 medarbejdere, som alle har en afvekslende hverdag i et spændende miljø.

Din afdeling vil bestå af to erfarne medarbejdere, hvor I sammen løfter en værdifuld opgave i at identificere og oversætte en dynamisk hverdag med mange kompleksiteter til unikke historier og kommunikationsindsatser.

Du bliver del af en ledergruppe med fire kollegaer, der alle refererer til kommunikationsdirektøren, der er medlem af den øverste ledergruppe.

 

Stig ombord på din nye karriere
Send din ansøgning direkte ved at klikke på linket nedenfor. Har du spørgsmål til stillingen kan du skrive til SVP Communications
Jan Juul Christensen på mail jan.juul.christensen@cph.dk

Vi glæder vi os til at få din ansøgning senest den 10/12-2021.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen,
så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på “søg jobbet her” nedenfor.

 

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. december

Frist: 10. december

Info

Virksomhed
Københavns Lufthavne
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Jan Juul Christensen
jan.juul.christensen@cph.dk
Website
Indrykningsdato
24-11-2021
Ansøgningsfrist
10. december
Adresse
Københavns Lufthavne
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.