Visionær kommunikationskonsulent

Københavns Kommune
Københavns Kommune
Visionær kommunikationskonsulent til Børne- og Ungdomsforvaltningen
Vil du være med til at sikre dialogen med hovedstadens børn og forældre og understøtte direktionen i landets største forvaltning med skarp og balanceret kommunikationsrådgivning?

I Børne- og Ungdomsforvaltningen hjælper vi mere end 30.000 små københavnerbørn og næsten 40.000 skolebørn med dannelse, udvikling og omsorg – og vi har brug for en stærk strategisk kommunikatør til at hjælpe os igennem de mange forandringer, der følger med en storby i rivende udvikling.

Om stillingen
Du får en særlig rolle i at understøtte store forandringsprojekter og topledelsens kommunikation til organisationen. Vi er på vej med en ny kommunikationsstrategi, som du vil få en naturlig rolle i at udforme og implementere. Det er derfor vigtigt, at du kan bidrage med forandringskommunikation, strategisk indsigt og med en naturlig forståelse for interessenter på alle niveauer.

Du skal selv kunne sætte retning og struktur på kommunikationsindsatsen, fordi du er tidligt med i processen, og du skal mestre både den lange, detaljerede kommunikationsplan og de få slides, der rammer det hele ind. Derfor skal du kunne jonglere med en bred vifte af kommunikationsværktøjer fra at facilitere workshops, skrive strategien og rådgive om konkrete produkter til at arbejde med brugerrejser, inddragelse og adfærdskommunikation i et sprog, som alle forstår.

Som kommunikationskonsulent i Børne- og Ungdomsforvaltningen bliver du en del af Ledelsessekretariatet, der har det samlede ansvar for at betjene politisk udvalg, borgmester og direktion. Sekretariatet består af 25 dedikerede medarbejdere, der fungerer som bindeled mellem topledelsen, forvaltningen og de mange skoler og institutioner.

Du bliver del af et kommunikationsteam med 8 kolleger. Teamet løser mange forskellige opgaver, bl.a. rådgivning af direktion, chefer og ledere i forvaltningen, tilrettelæggelse af intern og ekstern forandringskommunikation, borgerkommunikation, udvikling og drift af interne kommunikationskanaler, kampagner og ikke mindst krisekommunikation. Du vil indgå i et tæt samarbejde med forvaltningens presseteam, og du vil få berøringsflader i hele organisationen.

Om dig

  • Du har en videregående kommunikationsuddannelse med flere års solid erfaring med strategisk kommunikation og ledelsesrådgivning.

  • Du er strategisk tænkende og har beslutningskraft og autoritet til at sætte retningen.

  • Du kan drive dine egne langsigtede projekter og være med til at prioritere opgaver, men skal også kunne løfte daglige opgaver i kommunikationsteamet.

  • Du er ambitiøs og initiativrig omkring dit arbejde. Du arbejder struktureret og analytisk, men glemmer ikke at tænke nyt og udfordre vanerne.

  • Du lægger vægt på et respektfuldt og konstruktivt samarbejde med ledere og kollegaer.

  • Du har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en stor politisk styret organisation.

  • Kommunikationsteamet har mange forskelligartede opgaver, og det vil altid være en fordel, hvis din kommunikationserfaring kan hjælpe og inspirere på flere områder.


Om forvaltningen
Børne- og Ungdomsforvaltningen driver og udvikler dagtilbud, skoler, fritids- og specialtilbud. Med omkring 18.000 ansatte er vi Danmarks største forvaltning.

Vi arbejder for, at alle københavnske børn og unge får de bedst mulige kort på hånden. Vi skaber rammer og grundlag for, at børnene lærer så meget, som de kan, trives og kan indgå i fællesskab med andre. Kommunikation er et vigtigt led i arbejdet med at nå vores mål.

Du kan læse mere om Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk/buf.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse den 1. november 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansættelsesstedet er Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen. Du får arbejdsplads dels på Københavns Rådhus, hvor borgmester og direktion sidder, dels i Gyldenløvesgade, hvor forvaltningen holder til.

Din ansøgning
I ansøgningen vil vi gerne høre om dine relevante erfaringer og dine mest succesfulde projekter, men også dine visioner for strategisk kommunikation i landets største forvaltning, der kommunikerer til forældre, medarbejdere, meningsdannere, politikere – og ikke mindst til børn.

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til kommunikationschef Michael Kreutzfeldt på 4047 5507.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 21. september 2021

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 38 og 39.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. september

Frist: 21. september

Info

Virksomhed
Københavns Kommune
Stillingsbetegnelse
Visionær kommunikationskonsulent
Kontakt
Michael Kreutzfeldt
Telefon: 4047 5507
Website
Indrykningsdato
02-09-2021
Ansøgningsfrist
21. september
Adresse
Københavns Kommune
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.