Kommunikationschef

Københavns kommune
Københavns kommune
Kommunikationschef til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Vil du stå i spidsen for de skarpe nyheder til forvaltningens 1.900 ansatte? Sætte dit præg på oplysningskampagner til københavnerne og breve til ledige borgere? Og rådgive om strategisk kommunikation – både for topledelsen og i jobcentrene? Så er du måske vores nye kommunikationschef i en travl og ambitiøs kommunikationsenhed.

I kommunikationsenheden understøtter vi hele Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen med god kommunikation til borgere, virksomheder og medarbejdere. Vi søger nu en ambitiøs kommunikationschef til at stå i spidsen for det arbejde.

Du bliver en del af et travlt og kvalitetsbevidst miljø, der kræver, at du mestrer balancen mellem det langsigtede strategiske perspektiv og det daglige kommunikationsarbejde. Du skal have flair for, og en stærk lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og samarbejde med forvaltningens administrative og politiske ledelse.  

Enhedens opgaver
Du bliver daglig leder for et kommunikationsteam med seks kommunikationskonsulenter og en student, der sammen løser mange forskellige typer af kommunikationsopgaver, blandt andet:
 
  • Rådgivning af ledere og medarbejdere i strategisk kommunikation
 
  • Kommunikationsunderstøttelse af indsatser i jobcentre og fagkontorer
 
  • Ledelseskommunikation
 
  • Nyheder og informationssider til medarbejderne på vores intranet
 
  • Udarbejdelse af indhold til pjecer, hjemmesider, sociale medier og kampagner rettet mod borgere og virksomheder
 
  • Redigering af forvaltningens breve til borgerne
 
Om dig
Du har en uddannelse i kommunikation og flere års erfaring med lignende typer af opgaver, gerne også med ledelse af medarbejdere. Du er visionær, innovativ, fleksibel og har lyst til at være den sikre hånd på broen, også når det går stærkt. Du skal være en stærk kommunikationsstrateg, som kan levere kommunikationsprodukter af høj kvalitet.

Som daglig leder af kommunikationsenheden skal du sikre den strategiske retning for kommunikationen, understøtte det gode samarbejde med og rådgivning af hele forvaltningen og sikre fortsat udvikling af enheden og kommunikationsarbejdet.

Du skal have interesse for den offentlige sektor, kunne navigere i en politisk styret organisation og sætte pris på at samarbejde med andre stærke fagligheder – fx jurister, økonomer og socialrådgivere.

 

Om os
Kommunikationsenheden består af en kommunikationschef, fem medarbejdere, en projektansat og en student. Vi har høje ambitioner og sparrer om opgaverne. Vi er en del af Sekretariatet for Ledelse og Kommunikation. Sekretariatet består samlet set af omkring 20 medarbejdere, der betjener topledelsen og det politiske udvalg, udvikler den gode borgeroplevelse og laver kommunikation. Vi har et tæt samarbejde med mange grene af forvaltningen, bl.a. presseenheden og HR.

 

Løn- og ansættelsesforhold
Det er en fuldtidsstilling med fleksibel arbejdstid. Du vil blive ansat på KL’s overenskomst og aflønnet efter kvalifikationer. Ansættelsessted er på Københavns Rådhus. Du skal kunne starte senest 1. maj.

 

Er du interesseret?
Hvis du vil høre mere om os eller stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Sofie Munk på 6133 1220.

 

Send ansøgning, CV samt et par eksempler på noget, du har skrevet via nedenstående link senest mandag den 1. marts 2021

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 og 11.  

 

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job, uddannelse eller andre veje videre.

Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremdrift.

Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. marts

Info

Virksomhed
Københavns kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Sofie Munk
Telefon: 6133 1220
Website
Indrykningsdato
09-02-2021
Ansøgningsfrist
1. marts
Adresse
Københavns kommune
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.