Presse- og SoMe-konsulent

Københavns Kommune
Københavns Kommune
Presse- og SoMe-konsulent til Københavns Kommune
Siger klimatilpasning, miljøforbedringer, genbrug, bæredygtighed, trafik, byudvikling og -drift dig noget? Og har du erfaring med at servicere medier, næse for den gode historie og lyst til at være en del af en ret sej kommunikationsafdeling, så læs endelig videre.
Teknik- og Miljøforvaltningen søger en pressekonsulent til at indgå i forvaltningens presseteam, hvor du både skal bistå med den daglige reaktive og proaktive pressehåndtering, og hvor du får særligt ansvar for forvaltningens indsats på de sociale medier.
 
Om Jobbet
Presseteamet består af en presseansvarlig og to pressekonsulenter, hvoraf du er den ene. Teamet håndterer alle dag til dag-pressehenvendelser, rådgiver ledelse og fagpersoner i pressesager, leverer debatindlæg og presseberedskaber samt laver indspil til den øvrige kommunikationsafdeling. Vi har travlt og taler med mange mennesker i løbet af en dag, så evnen til at holde de berømte mange bolde i luften vil være en god ting.
 
Om dig
Du har en baggrund som nyhedsjournalist eller pressemedarbejder og har mindst et par års erfaring – gerne fra en kommune eller en anden politisk ledet organisation. Du har styr på medielogikken, sans for strategisk kommunikation, digitale fortælleformer og interesse for kommunal forvaltning.
 
Desuden er du selvfølgelig en god kollega, der ikke er bange for at smøge ærmerne op og er klar til at træde til som ansvarshavende ved ferie og sygdom.
 
Vi forventer, at du
  • Er journalist, cand.comm. eller lignende
  • Har en vis rutine i at servicere forespørgsler fra journalister og borgere
  • Skriver let og klart – også selvom det skal gå stærkt
  • Kan tage teten og løber med bolden uden at miste overblikket
  • Tænker strategisk med mål for øje
  • Evner at samarbejde med mange kollegaer, som har forskellige baggrunde, og som arbejder med en bred vifte af områder og aktiviteter
  • Har kendskab til den kommunale sektor
 
Om os
Presseteamet er et af seks teams i Teknik- og Miljøforvaltningens centrale kommunikationsafdeling. I alt er vi ca. 20 personer, som formidler forvaltningens fagområder, og vi understøtter hele forvaltningen med intern og ekstern kommunikation i alle ender af K-skalaen. Tilsammen har vi et godt greb om de forskellige kommunikationsdiscipliner, vi arbejder sammen på kryds og tværs og vores fornemmeste opgave er at bidrage til, at vores kollegers arbejde udkommer på bedste vis.
 
Vi holder til i Njalsgade på Islands Brygge i København.
 
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2019.
 
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Birgitte Barkholt på 5162 8270 (træffes ikke i ugerne 29-30-31) eller presseansvarlig Mia Jørgensen på 2618 6282 (træffes ikke i ugerne 30-31-32). Du kan også læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på hhv. www.kk.dk og www.tmf.kk.dk.
 
Søg via nedenstående link senest mandag den 19. august 2019.

Vi holder samtaler i uge 35.
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. august

Frist: 19. august

Info

Virksomhed
Københavns Kommune
Stillingsbetegnelse
Presse- og SoMe-konsulent
Kontakt
Birgitte Barkholt
Telefon: 5162 8270
Website
Indrykningsdato
19-07-2019
Ansøgningsfrist
19. august
Adresse
Københavns Kommune
Njalsgade 13
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.