Pr- og kommunikationsrådgiver

Koalition
Koalition
Koalition søger en livserfaren, værdidrevet og madgal kollega til rollen som pr- og kommunikationsrådgiver med profil i presse og medier
Banker dit hjerte for både det velsmagende måltid og et bæredygtigt madsystem? Synes du, det er vigtigt, at både landbruget, restauranterne, supermarkederne og den enkelte madborger tager ansvar for fremtidens Maddanmark? Og elsker du at bringe strategier til live og kommunikere positive historier til pressen om netop de mange grønne tiltag? Så læs med - vi mangler dig.

I arbejdet med at accelerere en bæredygtig udvikling af madsystemet og af vores madkultur kan ingen stå alene. Vi er sat i verden for at skabe begejstring, engagement og videndeling gennem projektudvikling, pr og kommunikation og i koalition med vores samarbejdspartnere og andre visionære organisationer.

Louise, vores nuværende presse- og medierådgiver, går på barsel, og derfor søger vi en ny kollega, der dels kan håndtere presse og medier, og dels indgå i vores strategiske team under og efter Louises barsel.

Vil du gro sammen med os?

Vores metier i Koalition er pr, kommunikation og projektudvikling specialiseret inden for mad, måltider og madkultur. Vi går på arbejde med ambitionen om at bidrage til en bæredygtig udvikling af vores madkultur sammen med vores samarbejdspartnere, det omgivende samfund.

Vi er et dedikeret, spraglet og sammentømret hold, hvor vi vægter det at gro personligt, fagligt og professionelt højt. Vi tager ansvar individuelt og i fællesskab for at skabe et godt og fleksibelt arbejdsliv.

Vi er en ægte iværksættervirksomhed, og i 2020 iværksatte vi Madland som vores bidrag til en bæredygtig forandring af madsystemerne i Danmark. Vi er i fuld sving med at opbygge og forme Madland som en madpolitisk platform, hvor vi gennem medier, møder og viden vil engagere, inspirere og begejstre til kritisk stillingtagen, undren og handling.

Vi arbejder i et sprudlende iværksættermiljø i vores kooperativ og madinnovationshus CPH Food Space i Kødbyen. Måske sammen med dig?

Din rolle og dit ansvar bliver:

 • Pr- og kommunikationsstrategi

 • Presse- og medieindsatser, herunder strategi, plan og rådgivning af og sparring med samarbejdspartnere

 • Vinkling af historier og opsøgende arbejde i medierne

 • Relationspleje

 • Tekstforfatning

 • Og meget mere, der rummer dine særlige talenter

 

Du:

 • Er uddannet inden for kommunikation, journalistik eller lignende

 • Mestrer projektledelse fra a til z

 • Kan analysere og arbejde strategisk

 • Er skrivelysten med et præcist, levende og fagligt stærkt sprog

 • Har et godt netværk inden for vores branche

 • Befinder dig godt i feltet mellem at arbejde kreativt og idérigt og systematisk og velorganiseret

 • Værdsætter at arbejde i en virksomhed med en flad organisation, en klar rollefordeling og med vekslen mellem at lede dig selv og dine kolleger

 • Finder det naturligt at tage ansvar og drive værtskab og ikke mindst tage del i den finurlige madverden omkring dig

 
Er du interesseret?
Er vi noget for dig? Send os en motiveret ansøgning og dit cv sammen med dine svar på nedenstående lille opgave og et par spørgsmål. Send det hele via denne formular senest 28. juni.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Damgaard på mail jacob@koalitionkbh.dk. Ønsker du at ringe, så er Marie Sainabou Jeng klar på telefon 26147260 7., 14 og 22. juni kl. 14-15.

 

Ih, hvor vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bedste hilsner
Emil, Sofie, Asta, Louise, Augusta, Jacob og Marie

 

Fakta:

Rolle
Pr- og kommunikationsrådgiver med ansvar for medier og presse

Start
1. oktober 2021

Løn
Efter aftale

Arbejdstid
37 timer per uge

Arbejdssted
Koalition, CPH Food Space, Slagtehusgade 11, 1. 1715 København V

 

Mød os på koalitionkbh.dk, @koalitionkbh
og på madlandfestival.dk og @madlanddk

 

Ansættelsesforløb
 • Vi udvælger de bedste kandidater og kalder til samtale i starten af august. Vi vægter personlighed, erfaring og motivation højest. Vi svarer alle ansøgere, der ikke går videre.

 • Ved første samtale vil vi gerne møde dig, og se om vi har en gensidig god kemi. Her vil vi gerne høre, hvem du er, og fortælle om os og vores kooperativ CPH Food Space.

 • Ved anden samtale møder du vores erhvervspsykolog Liselotte Mosbæk, som guider dig igennem en personlighedstest.

 • Ved tredje møde taler vi sammen om testen, din faglighed og dine kompetencer.

 
Og så håber vi, at vi er et match. Ik?
 
 
Opgave og spørgsmål
 
Case:
Vores samarbejdspartner Bælgbisserne er en ægte iværksætter med bare 2 år på bagen. De vil forandre danskernes bælg- og bønnekultur ved at producere velsmagende færdigretter. Deres målgruppe er forbrugere i alderen 18-45 år og Horeca. De sælger deres produkter i supermarkedet og til hospitaler, spisesteder og hoteller.
 
De lancerer et nyt produkt baseret på danskproducerede økologiske ærter og bælgfrugter. Det er banebrydende, og det første produkt af sin art på de danske hylder.
 
Opgave:
List de 10 vigtigste medier med navn på en relevant journalist, og skriv en kort motivation for valg af medie og kontaktperson.
 
Hvilke fem presse- og medieomtaler, som du har skabt indenfor de sidste 2 år, er du mest stolt over, og hvorfor? Upload omtalerne i en samlet fil i ansøgningsformularen.
 
Hvilket ansvar mener du, at pr og kommunikationsbranchen har i den bæredygtige forandring af vores madsystem, og hvordan og hvor mener du, at vi kan gøre en positiv forskel?
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. juni

Info

Virksomhed
Koalition
Stillingsbetegnelse
Pr- og kommunikationsrådgiver
Kontakt
Jacob Damgaard
jacob@koalitionkbh.dk
Website
Indrykningsdato
04-06-2021
Ansøgningsfrist
28. juni
Adresse
Koalition
Slagtehusgade 11, 1
1715 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.