Studentermedhjælper

KMD
KMD
KMD søger to studentermedarbejdere til kommunikationsafdelingen
Vil du arbejde med digital kommunikation og markedsføring eller Public Affairs og CSR, når du er færdig med studierne? Og har du allerede nu skrivefærdighederne i orden.
Er du nysgerrig af sind, og har du lyst til at arbejde i en stor og til tider kompleks organisation? Så er du måske lige den studentermedarbejder, vi leder efter til vores kommunikationsteam i en af Danmarks største it-virksomheder.
 
Stilling 1: Studentermedarbejder til vores digitale team
I vores digitale team er vi ansvarlige for KMD’s eksterne websites, nyhedsbreve samt dele af vores eksterne online-markedsføring. Som student får du især gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i arbejdet med online kommunikation samt drive egne projekter fra start til slut.

Du vil blandt andet få mulighed for at:
 • Arbejde konkret med produktion af digitalt indhold i form af tekst, billeder og video
 • Samarbejde med eksterne bureauer om markedsføring
 • Omsætte analyse og data til engagerende indhold
 • Rådgive andre enheder om at skrive til online-mediet
 • Drive egne projekter i samarbejde med vores forretning og datterselskaber
 • Afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for marketing og web
 • Sætte dit eget præg på KMD’s digitale udtryk
Du vil i forbindelse med arbejdet desuden få god indsigt i den strategiske udvikling af vores online-tilstedeværelse. Statistik, annoncering, strategi og html behøver du ikke være mester i, men det er vigtigt, at du har interessen og lysten til at lære.

Om dig
Vi leder efter en person, som er i gang med sin uddannelse inden for marketing, webkommunikation, medievidenskab, journalistik eller lignende. Du har en stor interesse for digitale og sociale medier, og hvordan det kan bruges til at understøtte forretningsmæssige mål.

Du har allerede udviklet et godt skriftligt niveau og kan omforme til tider komplekse beskrivelser til et præcist og forståeligt sprog. Det er en fordel, at du stærk i mundtligt og skriftligt engelsk, da meget af vores kommunikation fremadrettet vil foregå på engelsk.

Som person er du nysgerrig og synes, at det er spændende at tale med alle mulige forskellige mennesker. Du har et glimt i øjet og en god portion humor.

Stilling 2: Studentermedarbejder til public affairs og CSR
I Public Affairs og CSR varetager vi KMD’s eksterne interessentrelationer og sikrer virksomhedens arbejde med ansvarlighed. Digitalisering er et tilbagevendende topemne på den politiske dagsorden, og det er vores opgave at sikre, at KMD spiller en rolle i den dialog.
 
Som studentermedhjælper får du indblik i og mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for politisk kommunikation og stakeholder management. Samtidig får du også indblik i, hvordan man arbejder systematisk med compliance, ansvarlighed og bæredygtig vækst.
 
Vi er ansvarlige for vores forpligtelser over for United Nations Global Compact, og verdensmålene, KMD’s CSR-politikker, processer og partnerskaber.

Som studentermedhjælper får du blandt andet mulighed for at arbejde med:
 • Research og analyse af forskellige interessentområder 
 • Forberedelse af notater, præsentationer mv.
 • Planlægning og eksekvering af Folkemødeaktiviteter
 • Udarbejdelse af interne og eksterne artikler, debatindlæg mv. 
 • Udvikling og eksekvering af CSR-aktiviteter med partnere
 • Vedligeholdelse og udvikling af CSR-aktiviteter under forskellige temaer, som fx diversitet, miljø og leverandørstyring 
 • Rapportering af CSR-områder
Om dig
Vi søger en kandidatstuderende, gerne inden for statskundskab, kommunikation eller lignende.
 
Desuden gælder at:
 • Du interesserer dig for politik
 • Du arbejder struktureret og har overblik
 • Du skriver godt
 • Du har en grundlæggende forståelse for CSR
 • Du er udadvendt og god til dialog med forskellige mennesker
Kommunikationsafdelingen er en del af enheden Strategy, Technology og Communication, som i alt tæller 38 kompetente og sympatiske medarbejdere.

Vores kontor er beliggende i Lautrupparken i Ballerup, hvor KMD’s hovedsæde ligger.

Ansøgningsfrist 
Stillingerne forventes besat fra september 2019. Vi forventer, at du er hos os omkring 15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.

Ansøgningsfristen er til og med den 5. august 2019.

Om KMD 
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen.
 
KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab af NEC Corporation, der er globalt førende inden for integration af it- og netværksteknologier. Læs mere på www.kmd.dk.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedrørende stillingen i vores digitale team er du velkommen til at kontakte Digital Business Manager, Nicolai Kirkbye på mobil (+45) 2269 4788 eller via e-mail nki@kmd.dk
 
Har du spørgsmål vedrørende stillingen i public affairs og CSR er du velkommen til at kontakte CSR & Public Affairs-Manager, Ditte Haugaard Clausen på mobil (+45) 2085 1956 eller via e-mail dhc@kmd.dk 
 
Copyright KMD 2019 (C)
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. august

Info

Virksomhed
KMD
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Nicolai Kirkbye
nki@kmd.dk
Telefon: +45 22694788
Website
Indrykningsdato
28-06-2019
Ansøgningsfrist
5. august
Adresse
KMD
Lautrupparken 40-42
2750 Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.