Studentermedarbejder

KMD
KMD
Danmarks største it-virksomhed søger SoMe-nørd med interesse for digitale tendenser
Vil du gerne arbejde inden for kommunikation, markedsføring, web og sociale medier, når du er færdig med studierne? Har du allerede nu skrivefærdighederne i orden? Er du nysgerrig af sind, og har du lyst til at arbejde i en stor og til tider kompleks organisation? Så er du måske lige den studentermedarbejder, vi leder efter til vores kommunikationsafdeling i Danmarks største it-virksomhed.

Om stillingen
Som student i stillingen får du især gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i arbejdet med sociale medier og disciplinen content marketing. Du bliver en vigtig del af et travlt team og får mulighed for at få ansvar for dine egne historier – fra idéudvikling til offentliggørelse på nettet.


Du vil også få god indsigt i andre områder inden for kommunikation, herunder hvordan en afdeling som denne fungerer i landets største it-virksomhed. Du vil indimellem også skulle give en hånd med, når vi samarbejder med resten af vores kollegaer i kommunikationsafdelingen eller på tværs af organisationen.

 

Det er vigtigt, at du skriver selvsikkert og er superbruger i sociale medier. Statistik, annoncering på sociale medier og målgruppestrategi behøver du ikke nødvendigvis være mester i, men det er vigtigt, at du har interessen og gå-på-modet til at lære og udvikle dine evner med konkrete opgaver. Herunder vil der være flere administrative opgaver, som bliver dit ansvarsområde, fx at styre vores redaktionsplan med hård hånd.


Om dig
Vi leder efter en person, som er i gang med sin uddannelse inden for marketing, branding, (virksomheds)kommunikation, medievidenskab, journalistik eller lignende. Du har en stor interesse for digitale og sociale medier, og hvordan det kan bruges til at understøtte forretningsmæssige mål.

 

  • Det er vigtigt, at du kan begå dig på vores kanaler (LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube), at du kan spotte det gode indhold, finde en god balance i tonen og følger med i tendenser.
  • Du mestrer det danske sprog og kan skrive kort, koncist og korrekt grammatisk. Du nørder gerne en fængende ”caption” eller en velplaceret emoji.
  • Du har en kritisk men løsningsorienteret tilgang til en produktion og distribution af værdiskabende digitalt indhold i form af tekst, billeder og video.
  • Du kan eksekvere hurtigt og får indhold op på vores SoMe-kanaler inden for de aftalte deadlines. 
  • Du elsker digitale medier generelt, holder dig opdateret på disse, og er ikke bange for at lære dig selv noget nyt ved hjælp af fx YouTube tutorials.
  • Det er en fordel, at du også er stærk i mundtligt og skriftligt engelsk, da en del af vores kommunikation i dag foregår på engelsk.

 

Dine muligheder
Vi arbejder i et professionelt – og underholdende - kommunikationsmiljø, hvor du får rig lejlighed til at lære en masse. Du vil få mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for kommunikation, markedsføring og sociale medier.

 

Kommunikationsafdelingen er en del af enheden Strategy, Technology and Communication, som i alt tæller 35 kompetente og sympatiske medarbejdere.


Vores kontor er beliggende i Lautrupparken i Ballerup, hvor KMD’s hovedsæde ligger. Det er forholdsvis nemt at komme til med offentlig transport (S-tog til Malmparken eller en række buslinjer).

 

Stillingen forventes besat fra januar eller februar 2020 med startdato efter nærmere aftale. Vi forventer, at du er hos os cirka 15 timer om ugen, og vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.


Ansøgningsfristen er til og med søndag den 15. december 2019. Vi læser løbende ansøgninger, så send derfor din ansøgning allerede i dag. Motiveret ansøgning max en side og CV sendes via ansøgningssystemet. Karakterblad samt anbefalinger må gerne sendes med, men det er ikke obligatorisk.


Om KMD 
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

 

KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. 

 

KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. 

 

KMD er et datterselskab af NEC Corporation, der er globalt førende inden for integration af it- og netværksteknologier.

 

Læs mere på www.kmd.dk.

 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Social Media and Sponsorship Manager, Louise Møhl på mobil (+45) 22 34 20 49 eller via e-mail lmh@kmd.dk.


 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
KMD
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Kontakt
Louise Møhl
lmh@kmd.dk
Telefon: 22 34 20 49
Website
Indrykningsdato
11-12-2019
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
KMD

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.