Kommunikationskonsulent

KL
KL
Kommunikationskonsulent med stærke digitale kompetencer og et kreativt mindset
I KL’s kommunikationskontor er vi på udkig efter en kollega, der sammen med os andre har lyst til at løfte en stor og vigtig opgave for de danske kommuner.

Du vil blive en del af et team, der udvikler og driver KL’s digitale platforme, herunder web og SoMe, samarbejder med husets medarbejdere om kommunikationsstrategier og om at gennemføre vores mange forskellige aktiviteter.

En del af opgaverne er visuelle og det vil være godt, at du har erfaring med eller har flair for at arbejde med visuel kommunikation, og kan lave en infografik og filme og klippe en video.

Herudover arbejder vi med kompetenceudvikling for kommunale kommunikatører. Vi har ansvaret for at arrangere den årlige kommunale kommunikationskonference, Kommunikationsdøgn, flere forskellige kommunikationsfaglige netværksmøder og temadage om aktuelle emner inden for kommunikationsarbejdet.

Vi søger en kreativ, strategisk velfunderet og digitalt indfødt kommunikatør, der trives i et arbejdsmiljø, hvor der er brug for dit eget initiativ og plads til at bidrage med dine ideer.

Din profil:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse (fx cand.mag., cand.comm., journalist)

  • Du har erfaring med at arbejde med digital kommunikation, og herunder at lave indhold til SoMe og web

  • Du har erfaring med projektledelse

  • Du har stærke skriftlige kompetencer og kan arbejde med visuelle redskaber og medier

  • Du er en holdspiller, som formår at begå sig i en politisk ledet organisation og at samarbejde med mange forskellige fagligheder om vidt forskellige temaer

  • Du har humoristisk sans og trives med en omskiftelig hverdag, hvor du med kort varsel skal sadle om eller kaste dig ud i nye opgaver.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og alsidigt job i en af Danmarks største interesseorganisationer, der spiller en vigtig rolle på en lang række politiske områder

  • En organisation, hvor kommunikation og journalistik er højt prioriteret

  • Et velfungerende kommunikationskontor, der er centralt placeret i organisationen og har tæt kontakt til KL’s politikere og administrative ledelse

  • Et godt arbejdsmiljø i et kommunikationskontor, der består af 11 dygtige kollegaer med forskellige kommunikationskompetencer.

I KL’s kommunikationskontor beskæftiger vi os med pressearbejde, nyhedsbrevet Momentum, nyhedsdækning, digital kommunikation og kommunikation til medlemskommunerne – herunder også konsulentydelser på kommunikationsområdet. Det går ofte stærkt, men vi værner om det gode arbejdsmiljø og lægger vægt på, at arbejdet foregår i en god stemning.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med reference til pressechefen. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Praktiske oplysninger.
Stillingen ønskes besat senest 1. januar 2022.

Vi afholder 1. runde samtaler i uge 44 og 2. runde samtaler i uge 45.
Vi anvender test i forbindelse med 2. samtalerunde.


KL opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund
til at søge vores ledige stillinger.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. oktober

Frist: 28. oktober

Info

Virksomhed
KL
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Ida Thuesen Nielsen
itn@kl.dk
Telefon: 3055 9205
Website
Indrykningsdato
07-10-2021
Ansøgningsfrist
28. oktober
Adresse
KL
Weidekampsgade 10
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.