Praktikant

King Street PR
King Street PR
Praktikant til King Street PR
Har du lyst til at være en del af et nordisk kommunikationsbureau, der arbejder strategisk med kommunikation i et spændingsfelt mellem politik, regulering og kommerciel PR? Vil du gerne have indblik i bureaubranchen, og hvordan komplekse kommunikationsudfordringer tackles? Og har du en god pen, samfundsforståelse og analytisk tæft, så er du formentlig lige den praktikant, vi leder efter.
King Street PR er et nordisk kommunikationsbureau. Vi arbejder med alt fra kampfly til tandstikker og løser kommunikationsudfordringer for både små, danske start-ups og internationale giganter. Vi søger nu en praktikant, der vil hjælpe os med at sætte dagsordenen for vores mange kunder. 
Du bliver en del af et spændende hus med kollegaer, der gerne både diskuterer virksomhedskommunikation og det seneste nye på Christiansborg. Men som også følger ’Den Store Bagedyst’ og ser lige så mange forskellige Netflix-serier, som vi er medarbejdere.
Som praktikant får du
 • et lønnet praktikophold, hvor du kan prøve kræfter som kommunikations-konsulent
 • en sjov og hektisk hverdag hvor du bl.a. kommer til at arbejde med pressetekster, oversættelser, sociale medier, research, new bizz-projekter, kontakt til medierne samt planlægning og afholdelse af events
 • faglige udviklingssamtaler, så du lærer mest muligt
 • gode muligheder for at lære Public Affairs-faget bedre at kende
 • en hverdag, hvor vi har tid til at lave vores opgaver ordentligt, drikke en fredagsøl og til at have et liv ved siden af.
 
Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du kan arbejde både selvstændigt og i teams, har sans for detaljen og trives med frihed under ansvar. Vi forestiller os et fuldtids praktikforløb på 4-5 måneder, hvor du kan prøve kræfter med en virkelig bred vifte af kommunikationsfagets mange facetter. Og at vi sammen tilrettelægger praktikforløbet, så det giver størst mulig værdi for dit studie.
 
 
Vi tænker, at du
 • er i gang med en videregående uddannelse - eksempelvis inden for kommunikation, medier, dansk, retorik eller design
 • interesseret i dit fag, de seneste tendenser og samfundet generelt
 • stærk og sikker i skriftligt dansk - og gerne også i engelsk
 • god til at holde hovedet koldt, når der er mange opgaver i gang
 • kan skabe overblik over tunge stofområder og formidle dem i et klart og fængende sprog
 • er parat til at gribe telefonen for at tale med journalister og samarbejdspartnere
 • har lyst til at hjælpe vores kunder med deres tilstedeværelse på de sociale medier
 • er en erfaren Word-, Power Point- og Excel-bruger og måske også har erfaring med InDesign, Photoshop og Illustrator.
 • ikke mindst: har en brændende lyst til at lære. Vi forventer hverken, at du kan det hele fra start af eller allerede har arbejdet på bureau i årevis, men vi forventer, at du har lyst til at kaste dig over en udfordring og blive endnu bedre undervejs.
Hvem er vi?
King Street PR er et nordisk kommunikationsbureau med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki. Vi er strategisk partner til Rud Pedersen Public Affairs, og sammen opbygger vi teams, der har den nødvendige ekspertise til at løse de mange udfordringer, som opstår i virksomheder og organisationer, der beskæftiger sig med strategisk og politisk kommunikation. Vi er i dag ni medarbejdere, der hjælper vores kunder med at nå deres mål og kommunikere med medarbejdere, meningsdannere og kunder på den rette måde og på de rette platforme - uanset om det er en debat på Folkemødet, en kampagne på tværs af digitale medier eller et interview i morgenavisen.
 
Kontakt
Send din ansøgning, dit CV til christian@kingstreetpr.dk. Ansøgningsfrist er den 31. september, og samtaler afholdes løbende. 
 
Du er velkommen til at ringe til Christian Grandjean på 28108880, hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om os på www.kingstreetpr.dk.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
King Street PR
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Christian Grandjean
Telefon: 28108880
Website
Indrykningsdato
10-09-2019
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
King Street PR
Ved Stranden 16, 3. sal
1061 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.