Journalist

KEA - Københavns Erhvervsakademi
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Journalist til KEA
KEA, Københavns Erhvervsakademi, søger en journalist eller kommunikationsuddannet til kommunikationsafdelingen, der skal bidrage til KEAs studenterrekruttering og interne og eksterne kommunikation.

Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på 12 medarbejdere, der har ansvar for KEAs pressehistorier, politiske kommunikation, interne kommunikation, sociale medier, markedsføringskampagner, hjemmesider, filmproduktion m.m.. Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. Du kommer til at arbejde med en bred palette af skriveopgaver som fx historier til pressen, debatindlæg, forskningsformidling, interne historier, tekster til hjemmesiden og reklametekster.

KEA vil gerne være en aktiv debattør i uddannelsesdebatten, og her er det en fordel, at du har erfaring med public affairs og tæt samarbejde med den øverste ledelse i en organisation. KEA vil også skabe netværk til de erhverv, vi uddanner til, og her skal du sammen med KEAs direktion og interessenter bidrage til at sætte den politiske dagsorden på uddannelsesområdet.

Du kommer også til at hjælpe vores web- og studenterrekrutteringsteams med diverse tekster, der understøtter vores marketing, hjemmesider og filmproduktion. Du vil af og til få redaktøropgaver, hvor du skal skrive til og redigere diverse tryksager. Typisk foldere om vores uddannelser. Yderligere hjælper du og resten af afdelingen til, når vi afvikler åbent hus to gange årligt.

Flere medarbejdere i afdelingen arbejder med skriveopgaver, så der er gode muligheder for sparring og samarbejde om opgaverne.

 

Om dig
Du er uddannet journalist eller har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, fx cand.comm.

Som person er du udadvendt og god til at opsøge og skrive historier om KEAs aktiviteter, studerende og ansatte. Du er energisk, en erfaren projektleder og er god til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Det er vigtigt, at du elsker at skrive og har gode redaktørkundskaber. Endelig er det en fordel, hvis du har erfaring med at pitche historier til pressen.

Vi tilbyder:

  • et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job

  • engagerede og gode kolleger

  • et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone

  • en fleksibel arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid.

 

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?
Så send din ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. relevante bilag senest den 12. december 2022 kl. 12. Ansættelsessamtaler finder sted den 15. - 19. december 2022.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2022. Stillingen er på 37 timer/uge med løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med staten.

Du kan læse mere om KEA på www.kea.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Joakim Groth på tlf. 29 11 83 18, eller jgro@kea.dk.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder, etnisk baggrund, mv. til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. december kl. 12.00

Frist: 12. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Stillingsbetegnelse
Journalist
Kontakt
Joakim Groth
jgro@kea.dk
Telefon: 29 11 83 18
Website
Indrykningsdato
16-11-2022
Ansøgningsfrist
12. december kl. 12.00
Adresse
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Guldbergsgade 29N
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.