Studentermedhjælper

Karnov Group Denmark
Karnov Group Denmark
Har du lyst til at blive en del af K-News, der tager temperaturen på de tendenser, muligheder og udfordringer, der præger den danske advokatstand?

Karnov søger en studerende til DK’s skarpeste nyhedsredaktion. Er det dig?

Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er Karnovs digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister og advokater i hele landet.

I Karnov Group vil vi bringe ny indsigt og nyt perspektiv til den danske advokatbranche. Derfor lancerede vi 1. september 2017 et helt nyt nyhedsmedie, K-News, der tager temperaturen på de tendenser, muligheder og udfordringer, der præger den danske advokatstand, mens vi også vil åbne døre til branchens aktører og profiler gennem nye formater og anderledes vinkler.

K-News har vokseværk, og vi er derfor på udkig efter en studerende, der kan være med til at understøtte vores redaktionelle arbejde med journalistisk produktion og research.

Arbejdsopgaverne varierer, men kan være alt fra uplining af gæster og research til podcastartikelskrivning til K-News.dk og det trykte magasin Taxo og produktion af længere formater.

Vi ser gerne:

 • At du læser dansk, kommunikation, journalistisk eller lignende på en videregående uddannelse
   
 • Har erfaring med at skrive
   
 • Har mod på at bidrage med egne ideer og vinkler på det redaktionelle stof
   
 • At du kan fordybe dig i komplicerede emner og leverer gennemarbejdet research
   
 • At du er en pligtopfyldende holdspiller, der holder næsen i sporet, når tempoet er højt
   
 • At du er lærenem og ikke er bange for at jonglere mellem lyd, billeder og tekst.
   

Du bliver en del af afdelingen Authors & Products i Karnov Group, og udover at have dine primære arbejdsopgaver på K-News-redaktionen bliver du en del af et studenterteam, der tæller 16 studerende, og vi vægter faglig og social sparring højt.

Til gengæld tilbyder vi stor fleksibilitet og frihed, et inspirerende arbejdsmiljø, hvor dine meninger er vigtige, konkurrencedygtig løn og lækker kantineordning i hjertet af København, lige ved Nørreport st. Vi har en meget uformel omgangstone, hvor anerkendelse, konstruktiv efterkritik og sparring er i højsædet. Du bliver del af en af Danmarks mest progressive informationsteknologivirksomheder, og det afspejles i det daglige arbejdsmiljø.

Vi søger en studerende der kan arbejde 20 timer om ugen. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 12 måneder, dog med eventuel mulighed for forlængelse og gerne med start 1. august 2020.

Synes du stillingen passer til din profil, så upload din ansøgning og CV til Teamtailor hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til redaktør Rasmus Lehmann Hylleberg på +45 27822371.

Om Karnov Group
Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Søg nu, vi indkalder løbende til samtaler.

Frist: Søg nu, vi indkalder løbende til samtaler.

Info

Virksomhed
Karnov Group Denmark
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Redaktør Rasmus Lehmann Hylleberg
rasmus.hylleberg@karnovgroup.com
Telefon: +45 27822371
Website
Indrykningsdato
08-06-2020
Ansøgningsfrist
Søg nu, vi indkalder løbende til samtaler.
Adresse
Karnov Group Denmark
Sankt Petri Passage 5
1165 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.