Presse- og kommunikationsrådgiver

Justitsministeriets departement
Justitsministeriets departement
Justitsministeriets departement søger en dygtig presse- og kommunikationsrådgiver
Justitsministeriets område er konstant i mediernes søgelys, og sager om bl.a. strafskærpelser, terror, bandekriminalitet og meget andet ligger højt på dagsordenen i den offentlige debat. Justitsministeriet beskæftiger sig med det samlede justitsvæsen; Politiet, anklagemyndigheden, domstolene og kriminalforsorgen. Justitsministeriet spiller også en vigtig rolle i håndteringen af Corona-pandemien. Vi søger nu en presse- og kommunikationsrådgiver til Kommunikationssekretariatet.

Om Kommunikationssekretariatet 
Kommunikationssekretariatet er en del af Policy- og Ledelsessekretariatet i Justitsministeriets departement. Vi understøtter ministeren og departementet med både ekstern og intern kommunikation. Vores opgaver består bl.a. af pressehåndtering, planlægning af udspil og strategisk kommunikation, koncernkommunikation, web og sociale medier. Du kommer derfor til at arbejde tæt på ministeren og vil samtidig have tæt dialog med departementets fagkontorer. Du kommer også til at få et stort netværk i centraladministrationen og blandt koncernens ca. 22.000 ansatte.

Om stillingen
Vi søger en presse- og kommunikationsrådgiver, som primært får til opgave at håndtere de mange løbende henvendelser fra medierne og at planlægge strategisk, offensiv kommunikation. Det er afgørende, at du – ud over at være en dygtig formidler – også har politisk tæft, arbejder sikkert og hurtigt under tidspres, kan holde styr på fakta og har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation. Du får mulighed for at arbejde i et højt fagligt miljø med en spændende dagligdag helt tæt på den politiske beslutningsproces.

Vi kan tilbyde et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag sammen med gode kolleger.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan for eksempel være som journalist, cand.comm., cand.scient.pol. eller lignende. Vi ser gerne, at du:

 • har solidt kendskab til pressehåndtering og mediernes arbejdsgange og helst et par års arbejdserfaring med dette,
   
 • har en skarp pen, politisk tæft og blik for den store fortælling,
   
 • arbejder struktureret og analytisk og er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer,
   
 • er imødekommende og venlig,
   
 • har respekt for nødvendigheden af kvalitetssikring
   
 • tager ansvar, er vedholdende og byder ind med løsningsforslag og
   
 • er fleksibel og indstillet på, at der vil være arbejde på skæve tidspunkter og i weekender som led i Kommunikationssekretariatets vagtplan.
   

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst i staten. Indplacering sker afhængig af kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. juli 2021. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere. Ansøgningen vedlægges CV, eksamensbevis, herunder karakterudskrifter, og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. 

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest lørdag den 15. maj 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 20. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunikationschef Emil Melchior på eme@jm.dk eller telefon 4037 6737. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. maj

Info

Virksomhed
Justitsministeriets departement
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationsrådgiver
Kontakt
Emil Melchior
eme@jm.dk
Telefon: 4037 6737
Website
Indrykningsdato
29-04-2021
Ansøgningsfrist
15. maj
Adresse
Justitsministeriets departement
Slotsholmsgade 10
1216 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.