Taleskriver

Justitsministeriet
Justitsministeriet
Justitsministeriet søger dygtig taleskriver og formidler
Kan du skrive levende og klart om justitsministerens visioner for et trygt og sikkert samfund? Så er du måske vores kommende taleskriver.
Om stillingen 
Vi arbejder med bandekonflikter, borgernært politi, håndtering af coronakrisen, vanvidskørsel og fremmedkrigere. Det handler om at sikre et trygt og sikkert samfund for os alle sammen. Alt det skal du være med til at formidle som ny taleskriver for justitsministeren. 
 
Vi leder efter en person, der ikke alene kan skrive en fængende tale med historier, billeder, kant og et knivskarpt hovedbudskab. Du skal også gerne kunne tænke i den større politiske fortælling og omsætte den til flere typer af konkrete produkter. Det vil hovedsageligt være taler, men kan også være debatindlæg, tekst til politiske udspil eller andre kommunikationsopgaver. 
 
Ud over at være en dygtig taleskriver er det afgørende, at du har politisk tæft, kan holde styr på fakta og har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation. 
 
Du får mulighed for at arbejde i et højt fagligt miljø med en spændende dagligdag tæt på den politiske beslutningsproces. Vi kan tilbyde et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hver-dag – sammen med gode kolleger. 
 
Om Kommunikationssekretariatet 
Du vil indgå i Kommunikationssekretariatet, som er en del af Policy- og Ledelsessekretariatet i Justitsministeriets departement. Vi understøtter ministeren og departementet med både ekstern og intern kommunikation. 
 
Vores opgaver består blandt andet af pressehåndtering, planlægning af udspil og strategisk kom-munikation, koncernkommunikation, web og sociale medier. Du kommer derfor til at arbejde tæt på ministeren og vil samtidig have tæt dialog med departementets fagkontorer. 
 
Om dig 
 
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – du er for eksempel cand.mag. i retorik, journa-list eller cand.scient.pol. – og du har erfaring med taleskrivning. 
 

Vi forventer, at du: 

 • har en skarp pen, politisk tæft og blik for den store fortælling,
   
 • kan skære hovedbudskabet til og folde det ud i et levende sprog,
   
 • kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og gøre dem konkrete,
   
 • forstår vigtigheden af faglig kvalitetssikring og samtidig ikke er bange for at udfordre huset,
   
 • trives i et arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt og hverdagen uforudsigelig og
   
 • er engageret og kan bevare humøret i pressede situationer.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst. Ind-placering sker afhængig af kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Det er en forud-sætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt. 
 
Ansøgning Stillingen kan søges elektronisk, og din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 21. september 2020 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler i uge 39 og 40. 
 
Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrift og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. Derudover vedlægges eksempler på tidligere taler, præsentationer mv. Eventuelle spørgsmål kan rettes til kommunikationschef Emil Melchior på telefon 4037 6737. 
 
Du kan desuden få yderligere information om Justitsministeriet på vores hjemmeside www.jm.dk. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. september

Frist: 21. september

Info

Virksomhed
Justitsministeriet
Stillingsbetegnelse
Taleskriver
Kontakt
Emil Melchior
Telefon: 4037 6737
Website
Indrykningsdato
01-09-2020
Ansøgningsfrist
21. september
Adresse
Justitsministeriet

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Strategisk kommunikationsrådgiver

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.