Kommunikationschef

Jeudan
Jeudan
Kommunikationschef
Nyoprettet stilling som kommunikationschef

Er du mester i at motivere og udvikle dine medarbejdere? Har du altid en god vinkel til en pressemeddelelse, og er i dit rette element, når du sætter sidste punktum i årsrapporten. Og har du indgående erfaring med virksomhedskommunikation? Så er du måske vores nye kommunikationschef.

Du sætter retning og prioriterer afdelingens ressourcer

Det bliver din mest fornemme opgave at sparre og motivere dit team bestående af fem dygtige og engagerede medarbejdere. Du sætter retning og prioriterer ressourcerne for at optimere markedsføringen og kommunikationen af Jeudan. Yderligere har du det overordnede ansvar for koncernens eksterne og interne kommunikation og håndterer presse

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er vant til arbejde selvstændigt men i tæt dialog med øvrige afdelinger som Salg, Forretningsudvikling m.fl. og, at du har et engagement og en kvalitetssans ud over det sædvanlige.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Sparre, motivere og stå for den daglige ledelse af dit team på fem medarbejdere - herunder løbende statusmøder samt kvartalsvise feedback-samtaler
   
 • Deltage i koncernens strategi- og udviklingsgrupper samt ugentlige salgsmøder
   
 • Prioritere afdelingens ressourcer ift. diverse marketing, kommunikations- og kampagneaktiviteter
   
 • Varetage budgetopfølgning og budgetplanlægning
   
 • Udarbejde bestyrelsesmateriale for Jeudan A/S
   
 • Udarbejdelse af ekstern og intern kommunikation inkl. pressehåndtering
   
 • Udarbejdelse af ESG-rapport og årsrapport i samarbejde med ansvarlige områdedirektører
   

Marketing & Kommunikation består af 10 dygtige og engagerede medarbejdere og af dem er der i dit kommende team en kommunikationskoordinator, en Social Media Manager, to marketingkonsulenter og en studentermedhjælper, som alle er tilknyttet aktiviteter i Jeudan. I afdelingen er der et yderligere team bestående af en marketingchef, en marketingkonsulent og en marketingkoordinator, som er ansvarlige for markedsføringen af TorvehallerneKBH og shoppingcentret RingStedet. I jobbet vil du, på lige fod med afdelingens anden marketingchef, referere til Marketing- og Kommunikationsdirektør Line Gadegaard Rasmussen.

Stærk leder med et godt øje for kvalitet 

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og minimum to års erfaring fra en lignende selvstændig stilling med ledelsesansvar, formentlig i en børsnoteret virksomhed eller fra PR-bureau. Du tænker strategisk, er kreativ og vant til at udvikle, motivere og sparre med dine medarbejdere og har erfaring med pressehåndtering, intern og ekstern virksomhedskommunikation samt udarbejdelse af års- og ESG-rapporter. Du arbejder struktureret, har et godt øje for kvalitet og modtagerorienteret kommunikation – og udfordrer gerne en konservativ ejendomsbranche.

Vi tilbyder 

Du kan se frem til en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed i vækst, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus. Din nye arbejdsplads finder du i Bredgade 30, København K, hvor vi byder på morgenmad, frokost, en aktiv personaleforening samt ferielejlighed i Spanien. Vi tilbyder desuden attraktiv lønpakke inkl. fordelagtige pensions- og sundhedsordninger samt fem Jeudan-dage (ekstra fridage).

Er jobbet noget for dig?

Vi holder løbende samtaler, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pia Garcia eller Marketing- & Kommunikationsdirektør Line Gadegaard Rasmussen på 7010 6070.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. november

Frist: 27. november

Info

Virksomhed
Jeudan
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Line Gadegaard Rasmussen
Telefon: 7010 6070
Website
Indrykningsdato
19-11-2020
Ansøgningsfrist
27. november
Adresse
Jeudan
Bredgade 30

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.