Kommunikationsrådgiver

IT-Universitetet
IT-Universitetet
IT-Universitetet søger kommunikationsrådgiver til ledelse af treårigt projekt

Vores mission er at levere internationalt førende undervisning og forskning, som gør Danmark usædvanlig dygtig til at skabe værdi med it. Hvis du kan se dig selv i den mission, kunne jobbet som kommunikationsrådgiver med fokus på efteruddannelsesområdet måske være noget for dig.

Du bliver en del af kommunikationsafdelingen med 13 medarbejdere. Afdelingen har ansvaret for kommunikation og markedsføring af universitetets forskning og uddannelser samt øvrig ekstern og intern kommunikation.

Stillingen er finansieret af en treårig bevilling fra Novo Nordisk Fonden. Opgaven består i at lede formidlingsprojektet ’Coding4you’, der med afsæt i unges eget medieforbrug skal bidrage til at give unge øget indsigt i, hvad teknologi er. I regi af projektet skal der i samarbejde med et team af studerende etableres et virtuelt univers på Youtube, der skal give unge i aldersgruppen 15 – 20 år indsigt i og hands on erfaring med grundlæggende programmering. I tillæg til det virtuelle univers skal der afvikles en række live coding-events for målgruppen. Endelig skal der løbende opsamles viden om formidlingsindsatsen.

 

Projektet består således af tre hovedkomponenter:

  • Udvikling og drift af en platform på Youtube, hvor unge kan følge en mindre gruppe studerende fra ITU, der præsenterer øvelser, opgave og cases.
  • Planlægning og eksekvering af en række live coding-events på efterskoler, ungdomsskoler, fritidsklubber.
  • Systematisk opsamling af viden i form af løbende og afsluttende evaluering og videndeling målrettet andre faglige aktører via presse, afslutningskonference og case-samling.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Er opsøgende og har mod på at lede et lille team af studerende
  • Er idérig og god til at komme fra tanke til handling
  • Har relevant akademisk uddannelse med gode sprogkundskaber

 

IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

 

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg for kvalifikationer.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved udgangen af 2022.

 

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Camilla Rosengaard på 7218 5200 eller camr@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.  

 

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 23. januar kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 5 og 6. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. januar kl. 12.00

Frist: 23. januar kl. 12.00

Info

Virksomhed
IT-Universitetet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Camilla Rosengaard
camr@itu.dk
Telefon: 7218 5200
Website
Indrykningsdato
07-01-2020
Ansøgningsfrist
23. januar kl. 12.00
Adresse
IT-Universitetet
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.