Content & Social Media Manager

Irma
Irma
Content & Social Media Manager til Irma
Elsker du mad, bæredygtighed og sociale medier? Og vil du være en del af et dygtigt team, der løfter Irmas digitale kanaler til nye højder? Så er det måske dig, der skal være Irmas nye Content & Social Media Manager!

Irma er kendt for sine kvalitetsvarer og gode service. De seneste år har vi arbejdet intenst på vores digitale tilstedeværelse og løftet vores identitet på sociale medier med en markant visuel stil og effektive indholdsspor, der virkelig skiller sig ud – bl.a. #IrmasUdvalgte, takeovers og produktkommunikation, der får vores følgere til at engagere sig. Nu er vi på udkig efter en ny kollega, der i tæt samarbejde med Irmas digitale projektleder kan drifte og videreudvikle vores position på sociale medier. Tjek vores Irma univers ud her:  

https://www.instagram.com/irmadanmark/?hl=da
https://www.facebook.com/IrmaDanmark/?fref=ts
https://www.linkedin.com/company/irma/

 

Det skal du lave
Du får en spændende og afvekslende hverdag som Irmas nye Content & Social Media Manager. Du er helt tæt på Irmas varer (vi smager nye ting hver uge!), og du er en vigtig medspiller, når vi – evt. i samarbejde med bureau – udvikler nye, kreative koncepter og kampagner. Dine primære opgaver bliver:

 • Drift af Irmas sociale kanaler (pt. Facebook, Instagram og LinkedIn), herunder planlægning og opsætning af content, annoncering og community management

 • Udvikling af content til Irmas digitale kanaler, både selvstændigt og i samarbejde med eksterne content-producere og bureauer og med udgangspunkt i vores redaktionsplan

 • Udvikling og support af Irmas lokale Facebook-sider, der drives af butikkerne selv

 • Koordinering af indhold i Coop-app’en, fx spil og vouchers

 • Overvågning, rapportering og optimering af resultater på ovennævnte kanaler

 • Være nysgerrig på mediernes udvikling og evne at teste nye formater og koncepter af 

 

Din profil
Det er vigtigt for os, at du er konceptuelt stærk og har et godt kreativt blik. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og 3-5 års erfaring fra et lignende job i en virksomhed med en stærk tilstedeværelse på sociale medier. Den helt rigtige kandidat: 

 • Har en solid faglighed, når det kommer til sociale medier – fra konceptualisering og planlægning til produktion og opsætning af content og kampagner

 • Ved præcis hvad der virker på hvilke kanaler – og er ikke bange for at tænke nyt

 • Trives i en kommerciel forretning, hvor vi arbejder med både salgsfremmende og brandopbyggende indsatser

 • Arbejder hjemmevant i Facebook Business Manager – og er ikke bange for at lære nye systemer / værktøjer at kende

 • Kan både arbejde sammen med kreative content creators og selv producere grafisk / visuelt materiale 

 

Personprofil
Som person er du en god kollega, der skaber gode relationer og bidrager med positiv energi i hverdagen. Du arbejder struktureret med dine opgaver og har styr på de vigtige detaljer. Du sætter barren højt for det kreative niveau og går nysgerrigt til værks. Og så ELSKER du Irma! 

 

Kontakt og ansøgning 
Hvis det er dig, vi leder efter, så upload din ansøgning på max 1 side,  et CV og meget gerne eksempler på digitalt content, som du er stolt af, via "Ansøg nu". Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital projektleder Juliane Dybkjær på 6146 4211 eller 
juliane.dybkjaer@irma.dk.

Ansøgningsfristen er 12. december 2021. Samtaler afholdes løbende.  

 

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop365 og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. december

Frist: 12. december

Info

Virksomhed
Irma
Stillingsbetegnelse
Content & Social Media Manager
Kontakt
Juliane Dybkjær
juliane.dybkjaer@irma.dk
Telefon: 6146 4211
Website
Indrykningsdato
24-11-2021
Ansøgningsfrist
12. december
Adresse
Irma

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.