Skribent og redaktør

Institut for menneskerettigheder
Institut for menneskerettigheder
Erfaren skribent og redaktør med sans for menneskerettigheder
Er du en skarp skribent, som kan forme en tekst, så den både griber og overbeviser? Kan du omsætte menneskeretligt fagsprog til effektiv kommunikation? Og er du samtidig en erfaren redaktør af andres tekster og større og mindre publikationer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Institut for Menneskerettigheder udkommer dagligt med fx nyheder, notater, rapporter og høringssvar. Vi leverer viden om og aktuelle perspektiver på menneskerettigheder, og vi leder efter en skribent og redaktør, som kan hjælpe os med at omsætte instituttets faglighed til fængende tekster og udgivelser.

Du kommer til at arbejde i afdelingen ”Kommunikation og engagement” i tæt kontakt med instituttets ledelse og eksperter.
 

Du skal især:

  • skrive en bred vifte af tekster – fra nyhedshistorier til debatindlæg

  • bearbejde faglige notater, så de kommunikerer og skaber engagement

  • lancere instituttets udgivelser på vores egne platforme og via pressen

  • være med til at forberede arrangementer som fx Folkemødet på Bornholm og debatarrangementer på instituttet

Desuden skal du bidrage til vores kommunikation på sociale medier (pt. især Twitter, LinkedIn og Facebook), og du skal være klar til at løfte andre opgaver i afdelingen efter behov.

Om dig
Du er formentlig uddannet journalist eller retoriker. Du kan dokumentere mindst fem års erfaring med at skrive og redigere – gerne på områder, hvor menneskerettigheder spiller en rolle. Det er ikke afgørende, om din erfaring stammer fra en NGO, et medie, det private erhvervsliv eller en offentlig arbejdsplads, men du kender og respekterer spillereglerne i en politisk ledet organisation. Du har både sprogligt og politisk gehør, og du trives med et job, hvor du ikke selv har en byline, men arbejder for sagen og hele organisationen.

Du har en levende og fængende pen, og du er vant til at arbejde med skarpe deadlines. Du er en holdspiller, som altid er klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Om os
Kommunikation og engagement er en stabsfunktion tæt på instituttets øverste ledelse. Vi lægger vægt på høj faglighed og et godt samarbejde med resten af instituttet. Vi skaber rammerne om instituttets kommunikation, og vi møder hinanden og vores omgivelser med nysgerrighed, humor og konstruktivt udfordrende spørgsmål.

Fysisk sidder vi flere på hvert kontor. Vi arbejder indimellem hjemme, når opgaverne kalder på særlig fordybelse. Og vi lægger i det hele taget vægt på fleksibilitet og den gode balance mellem arbejdsliv og fritid.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem Staten og den relevante faglige organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.
 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket her på siden senest mandag den 1. november.

Skriv gerne, hvor du har set jobopslaget.

Vi ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.


Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til pressechef Janne Bruvoll (91 32 56 36) eller kommunikationschef Claes Amundsen (40 89 25 25).

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
Institut for menneskerettigheder
Stillingsbetegnelse
Skribent og redaktør
Kontakt
Janne Bruvoll
Telefon: 9132 5636
Website
Indrykningsdato
23-09-2021
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
Institut for menneskerettigheder
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.